Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
NOI TESTE RO-ALERT! Daca prim...

Auris 1.33 2009 manual

De ce nu stopam suprapopularea?

Katalin Talent(nu e cu manele)
 Recovery 0x000000 eroare

Grant suplimentar Erasmus in Ista...

VAG vs Renault

Firma care sa obtina actele neces...
 GoPro Hero 7 Black Vs Samsung S10

Alegerea bancii potrivite

Enable automatic WiFi shutdown

Incalzire in pardoseala in zona s...
 Ce relatie a existat intre Maria ...

Cats (2019)

Universul Marvel

Pierdere freon instantenee ?
 

Simulator de trenuri - care dintre ele e mai bun ?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
GridController

GridController

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 18.04.2014
sal la toti

va intreb si pe voi, poate aveti mai multa experienta!

pt un PC, care dintre urmatoarele simulatoare de cale ferata, trenuri, vi se pare / il stiti mai bun ?

LINK 1

LINK 2

LINK 3

ma intereseaza si bogatia si acuratetea detaliilor, a graficii, a fizicii, dar si sa vad cabina in interior, sa pot interactiona din interiorul cabinei ( i.e. sa apas butoane, sa accelerez, incetinesc, lumina, sunete etc)

ar fi calumea si sa se poata adauga moduri (cumparate sau free)

deci...voi ce ziceti ? pe care sa dau banii ?  (sa cumpar unul)

ms

#2
Dragonasu

Dragonasu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 287
  • Înscris: 19.03.2014
Eu mizez totul sau nimic pe LINK 2.

#3
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,575
  • Înscris: 28.08.2005
Link 2 si 3 nu sint ambele Train Simulator ?

#4
Gaben_Almighty

Gaben_Almighty

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 730
  • Înscris: 20.02.2014
Sunt acelasi. Urmasul Rail simulator, cel de la Microsoft a fost oprit inainte sa fie lansat macar. DAaca chiar vrei un simulator bun cu o multime de continut dar cu o grafica si engine ceva mai limitat, incearca-l pe cel din 2001 de la Microsoft. E de departe cel mai bun.

#5
potae

potae

    Sorosist frumos si liber

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,292
  • Înscris: 20.08.2013
ZDSimulator http://zdsimulator.eu/gallery

#6
DJPhilli

DJPhilli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 18.04.2014
Cel mai bun simulator de trenuri este Trainz Simulator ! Gasesti chiar zeci de GB de content romanesc si sute de gb de content din afara tarii + ca e foarte usor de controlat si de introdus addon-uri in acest joc ! Iti dau cateva site-uri de addon-uri : http://virtualrailwayz.weebly.com/ ; http://trainzpremium...es.weebly.com/.

#7
Cola_13

Cola_13

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 19.10.2009
Simulatoarele de tren pot sa fie controlate din tastatura ?

Edited by Cola_13, 20 April 2014 - 19:03.


#8
Aldeb

Aldeb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 31.05.2012
Sigur. De ce nu? Eu folosesc Railworks / Train Simulator 2013 [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6krAS7FYqWc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#9
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,575
  • Înscris: 28.08.2005
Tastaura, mouse, joystick, gamepad, controller dedicat, ce vrei. Eu joc din mouse si tastatura.

Cel din filmuletul de mai sus nu a condus corect.

Edited by Ion_de_la_Raion, 06 May 2014 - 12:55.


#10
Aldeb

Aldeb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 31.05.2012
Asa e, sa conduci locomotiva folosind interfata aia bizara e cam impropriu. cel mai bine se conduce direct din cabina fara sa te folosesti de interfata (poate doar harta). railworks poate fi un simulator mai bun daca ar da jucatorului mai multe de facut sau daca era mai realist; de ex, nu e nevoie sa deschizi supapa pentru cilindrii cand locomotiva este stationara (singura exceptie fiind locomotiva 5600, care foloseste un script special http://cloud-2.steam...18A37A2E9CD845/ ) in alte cazuri, nu are importanta.

apropo, in railworks nu ai controlul deplin cand poti folosi doar 70% din totalul manetelor din locomotiva, cel putin la acel br52 (care, dupa cum bine stiti, a fost copiat si folosit si la noi sub denumirea 150.1000). deci simulator perfect tot nu e

#11
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,575
  • Înscris: 28.08.2005
Nu m-am legat de interfata, a depasit viteza, nu a deblocat complet cilindrii de frana si din cauza asta nu a putut pleca de pe loc la prima incercare, nu avea suficienta presiune in cazan. Si nici nu a deblocat cylinder cocks (nu stiu cum se numesc in romana) inainte de a pleca de pe loc. Poate a mai gresit si la temperatura focului si a apei din rezervor, dar nu am putut sa-mi dau seama, nici eu nu sint expert.

#12
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,575
  • Înscris: 28.08.2005
Offtopic. Posted Image

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/P7I_z6k-MOY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#13
MrSkit

MrSkit

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 12.02.2013

 DJPhilli, on 20 aprilie 2014 - 12:05, said:

Cel mai bun simulator de trenuri este Trainz Simulator ! Gasesti chiar zeci de GB de content romanesc si sute de gb de content din afara tarii + ca e foarte usor de controlat si de introdus addon-uri in acest joc ! Iti dau cateva site-uri de addon-uri : http://virtualrailwayz.weebly.com/ ; http://trainzpremium...es.weebly.com/.
mersi :)

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate