Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transformare in freza tractata!

Care este cea mai calitativa tabl...

Laptop Dell sau recomandare Lapto...

M.Zuiko Digital 90mm F/3.5 macro
 Tehnologia DSL la Orange?

conectare navigație auto la ...

Care e pretul corect pe mp?!

Auto 200-250km/zi autostrada, fia...
 Idei noi? Ce verificam la o masin...

Încarcare acumulatori LiPo de 1,5v...

cel mai ieftin generator trifazic

cum il cheama pe acest SSD?
 Trec ITP-ul daca am montat alt mo...

Problema mesaj supraincalzire tel...

Recuperare Cont Yahoo mail

Legislatie ambiguua/incompatibili...
 

Password after run?

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
zayn

zayn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.03.2014
Citez dintrun topic de al meu

Quote

Cum pot face sa apara un mesaj inaintea rulari aplicatiei? deci cand intru in aplicatia facuta de mine in VB Net sa apara un mesaj de genu "mersi ca folosesti winrar" si dupa sa porneasca aplicatia??
doar ca de data asta vreau sa apara un textbox sau ceva sa ceara parola dupa sa porneasca aplicatia inloc de messagebox mersi mult :D

#2
DanyPMN

DanyPMN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,201
  • Înscris: 31.05.2008
Creezi un Form părinte (să-i zicem Autentificare) în care pui textbox-ul unde să scrie utilizatorul parola. Mai apoi, dacă parola e corectă, setezi să apară un Form nou (în care pui ce vrei tu, aplicația propriu-zisăâ).

#3
nexusm

nexusm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,793
  • Înscris: 07.07.2011
nu stiu daca exista si in .net dar in vb6 exista chiar un form predefinit numit "Log in Dialog" care asta face. functie de rezultat incarca aplicatia daca nu, nu.
oricum ar fi, sfatul meu este sa pui mana sa citesti help-ul si nu te mai axa pe rezolvarea unui proiect impus.
plecand de la help pune mana si propuneti anumite proiecte.
ce urmeaza dupa intrebarea de astazi ? unde stocam parola ? dupa care cum o secreatizam ? cum criptam fisiere ?
daca ai de facut un proiect pentru la scoala zi clar care este tema si poate vei gasi pe cineva sa-ti dea codul de-a gata.
dar daca vrei sa inveti sa programezi pe bune, nu asta e calea.

Edited by nexusm, 31 March 2014 - 21:15.


#4
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,806
  • Înscris: 10.08.2005

View Postzayn, on 31 martie 2014 - 18:17, said:

doar ca de data asta vreau sa apara un textbox sau ceva sa ceara parola dupa sa porneasca aplicatia inloc de messagebox mersi mult Posted Image
Ti-am spus in celalalt topic, chiar si cu imagine, despre prima functie care este apelata.
Dar tu BATMAN, te multumesti cu prima iformatie, chiar daca este ineficienta.

In functia aia faci toate verificarile pe care le doresti,
prima fiind App.PrevInstance, dupa care treci la subtilitati ...

Undeva, pe o alta arie, apare

Quote

Aplicatii cu 2 textbox-uri si un buton , cu 2-3 linii de cod scris de voi, nu cred ca starnesc interesul nimanui.
Tu ce aplicatii vrei sa faci in  dotNET ( unde codurile se scriu singure) daca nu reusesti sa afisezi un formular?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate