Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Special Ops: Lioness (2023)

Celule LFP

Ati reusit careva sa obtineti cod...

Cum sa... "Blocare aspersor s...
 ANAF si OLX

De ce sint (mai) proaste filmele ...

PrintScreen preview, pot sa mares...

Tesla Cybertruck
 AC nefuncțional Golf 5

Recomandari service auto Sector 4...

Certificat de atestare fiscala pe...

Intrebare privind vanzarea unui a...
 Ce folositi pentru a trata o pisi...

Ajutor rezolvare problema medicin...

Unde pot gasi lista cu toate dota...

Cum desfac un racitor de apa

Digi Tel, telefonie fixa de la RCS-RDS

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
903 replies to this topic

Swagger

Swagger

"Commit your task to memory, then do your job."

• Grup: Senior Members
Și eu am avut MM41D, merge ca o tigaie....

Cel puțin eu l-am folosit atât pe Digi, Orange cât și pe Vodafone.

Doar la Vodafone a stat stabil VoLTE-ul, în rest... era distracție cu el. Da, e fain că are acumulator și îl poți pune oriunde, are un Android de pe vremea Droizilor, te doare mintea.

r_ionescu

r_ionescu

Active Member

• Grup: Members
Eu nu am de ce să mă plâng. Funcționează perfect. Nu-l folosesc pentru altceva decât ceea ce este : un telefon fix.

Nu sunt fan Android așa că nu-mi pasă ce versiune de Android are. Pentru mine este irelevant.

meanman

meanman

Senior Member

View Postmeanman, on 27 ianuarie 2023 - 19:19, said:

Ce telefoane fixe se mai instaleaza acum? Eu am fibra cu internet si TV si un fixomobil Huawei cu SIM, m-au sunat ca vin maine sa ma treaca pe fibra..fixomobilul il am redirectionat pe mobil, il tin ptr. numar ca este foarte usor..azi cand m-am uitat la el, nici nu mai merge, s-o fi stricat alimentatorul s-au l-au dezactivat, nu-mi dau seama. Oare ma leaga la portul PSTN din GPON si ce aparat imi da, ca eu n-am altul..sau imi da altul tot pe reteaua mobila?

Complicata operatiunea asta..am stat sambata toata ziua acasa, n-o venit nimeni, le-am facut ticket pe Digicare, ieri am sunat am stat 20 min la callcenter sa raspunda cineva, le-am propus sa activeze portul PSTN in GPON si sa le duc eu fix mobilul la ghiseu, au spus ca nu, ca daca tre sa mai umble la ceva fire :))

Astept sa vina echipa atunci cand o veni, intre timp m-am uitat la Altex la telefoane fixe, au niste pocnitori Myria, alea ce le dadea Digi mai demult erau premium pe langa Myria :))

meanman

meanman

Senior Member

inca nu s-a intamplat nimic, maine voi suna la callcenter, daca nu obtin o solutie, ii apelam pe prietenii din biroul alaturat de la ANCOM, ei tot timpul sunt prompti..

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate