![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
configurare email blocata
Last Updated: Feb 06 2014 21:11, Started by
sailor62
, Feb 06 2014 20:18
·
0

Posted 06 February 2014 - 20:18

Am incercat sa configurez mailul (gmail) pe telefonul nokia x6 si la un moment dat spre sfarsit-scria ceva cu finalizare- s-a blocat nu mai facea nimic.Am renuntat si dupa aceea am intrat pe PC si am primit un mesaj de la gmail cum ca cineva din india a incercat sa intre pe mail si sa schimb parola
Bună ziua, Cineva a folosit recent parola dvs. pentru a încerca să se conecteze la Contul dvs. Google. Această persoană folosea o aplicație de tip client e-mail sau dispozitiv mobil. Am împiedicat încercarea de conectare, pentru eventualitatea în care un infractor informatic încerca să vă acceseze contul. Examinaţi detaliile privind încercarea de conectare: 06 februarie 2014 16:19:33 UTC Adresă IP: 131.228.29.33 Locaţie: India Dacă nu recunoaşteţi această încercare de conectare, este posibil ca altcineva să încerce să vă acceseze contul. Vă recomandăm să vă conectaţi la cont şi să resetaţi imediat parola. Resetaţi parola Dacă dvs. ați efectuat această acțiune și întâmpinați probleme la accesarea contului, parcurgeți pașii de remediere a problemelor prezentați la http://support.googl...?p=client_login Cu stimă, Echipa Conturi Google Apoi m-am gandit ca de fapt eu am incercat sa intru in mail de pe mobil prin serverul ,nu stiu de ce,din india.... Cum fac totusi sa configurez contul de mail pe mobil...? |
Posted 06 February 2014 - 20:29

Cred ca nu folosesti un client care se conecteaza direct ci printr-un server Nokia, din India!
|
Posted 06 February 2014 - 20:33

Corect @f300 , are conexiunea print-un server Nokia din india -> http://www.ip-adress...r/131.228.29.33
|
Posted 06 February 2014 - 21:11

Cupleaza telefonul prin cablu , sa faci ultimul update (vezi ca trebuie sa facut cont la nokia !) , faci un backup si reset la conexiunile facute pina acum .
Dupa update si reset , refaci ce nu a mers . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users