![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
incepator
Last Updated: Dec 14 2005 18:16, Started by
crapu
, Dec 14 2005 18:16
·
0

Posted 14 December 2005 - 18:16

Salutare,
Eu sunt incepator intr-ale VB-ului, mai exact am cumparat o carte si m-am apucat putin de rasfoit. De fapt eu vreau sa fac ceva de genul urmator: vreau sa citesc un fisier de date (fisier de 6000-8000 valori numerice) , a carui cale sa i-o impun eu, date pe care sa le atribui unei variabile (un vector); variabilele sa le folosesc la diferite calcule numerice iar rezultatele sa le pot reprezenta grafic (in grafice precum in Excel). Stiu ca problema mea e destul de complexa si nu poate fi lamurita in cateva randuri. Astept totusi cateva idei si sfaturi in acest sens. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users