Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Numai aici despre TVR 3.

- - - - -
  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#1
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,413
  • Înscris: 04.08.2010

Claudiu Săftoiu: TVR 3 va avea din 6 decembrie un nou concept, va fi o expresie a mediului rural

[ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/3/3a/TVR3Logo.svg/150px-TVR3Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Claudiu Săftoiu, președinte-director general al Societății Române de Televiziune (S.R.Tv), a declarat, joi, că TVR 3 va avea din 6 decembrie un nou concept, va fi o expresie a mediului rural, a conservării spațiului cultural, tradițional, etnografic, dar și de actualitate și de societate rurală.

Potrivit reprezentanților S.R.TV, Claudiu Săftoiu a fost invitat joi la Buzău, la prima convenție a Asociației de Comunicații Electronice din România (A.C.E.R.), prilej cu care a amintit operatorilor de cablu că preluarea televiziunilor din portofoliul TVR este în "regim must-carry" (obligatoriu la retransmisie pentru toți cabliștii din România, n.r.).

Totodată, Claudiu Săftoiu a precizat că relația TVR cu operatorii prin cablu este foarte importantă, deoarece Societatea Română de Televiziune are 11 televiziuni - naționale și teritoriale -, care oferă un conținut complet și complex.

"Canalele TVR News, TVR 3 și stațiile teritoriale întâmpină probleme de distribuție la cablu. De aceea, acolo unde puteți, preluați și transmisia acestora", le-a transmis Claudiu Săftoiu operatorilor de cablu.

"Intenționăm să promovăm TVR 3, care, din data de 6 decembrie, va avea un nou concept, o expresie a mediului rural, a conservării spațiului cultural, tradițional, etnografic, dar și de actualitate și de societate rurală. Și acest lucru se va întâmpla fără costuri suplimentare, întrucât producția va fi asigurată în continuare de studiourile teritoriale, TVR 3 neavând buget, conform Memorandumului de reeșalonare a datoriilor aprobat de Guvern în baza Programului de redresare economică", a mai spus Claudiu Săftoiu.

Acesta le-a atras atenția operatorilor de comunicații electronice că românii plătesc o taxă de 4 lei pe lună pentru a avea acces la toate canalele TVR, motiv pentru care este normal să și beneficieze de toate producțiile televiziunii publice. "Aici nu primează interesul de business, ci acela de a servi interesului public", a mai spus Claudiu Săftoiu, care a subliniat că cele mai mari probleme le au studiourile teritoriale, care nu sunt preluate de toți operatorii prin cablu. "Noi nu putem decât să atragem atenția, este rolul C.N.A.-ului să sancționeze", a concluzionat Claudiu Săftoiu.

Claudiu Săftoiu și-a prezentat planurile privind transformarea TVR 3 într-o televiziune dedicată zonelor rurale într-un interviu acordat agenției MEDIAFAX și publicat la data de 25 ianuarie 2013.

"(...) intenționez ca anul acesta să punem din ce în ce mai mult accent pe elaborarea unui concept de nișă pentru TVR 3, care să se poată dezvolta spre rural și agricultură, conservarea spațiului cultural, tradițional, etnografic, muzical, dar și de actualitate și de societate rurală, în așa fel încât TVR 3 să devină o expresie a dimensiunii rurale a României, în genul producției «Viața satului», nu numai duminica, ci 24 de ore din 24. Este o nișă pe care s-ar putea poziționa acest canal, tocmai pentru că România «trăiește» întotdeauna la oraș, iar media audiovizuală în general acordă un interes prioritar mediului urban, capitalelor regionale și mai puțin României profunde. Este un proiect pe care îl ambiționez la modul personal, apreciind că poate fi urmat, tocmai spre beneficiul cuplării satului românesc, regiunilor, comunităților românești la un punct cardinal media", a spus, în interviu, Claudiu Săftoiu.

El a mai spus că proiectul de repoziționare a TVR 3 face parte parte din "obiectivele pe termen scurt și mediu" pe care le are în vedere, în mandatul său. "Totul depinde de cum vom reuși să intrăm, de la 1 martie, într-un nou tip de abordare a producției de televiziune și de consensul atât de necesar al Consiliului de Administrație (al TVR, n.r.) pentru orice proiect", a mai spus Claudiu Săftoiu.

Totodată, Societatea Română de Televiziune a anunțat, în data de 30 octombrie, într-un comunicat de presă, că președintele-director general al TVR, Claudiu Săftoiu, și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, au semnat un protocol de cooperare între cele două instituții. În respectivul comunicat, Claudiu Săftoiu anunța că, în baza respectivului protocol, TVR 3 va promova, alături de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ruralul agricol, cultural și turistic.

TVR 3, o televiziune generalistă centrată pe reflectarea evenimentelor de interes regional, a început să emită la data de 10 octombrie 2008, fiind lansată în vremea când președinte-director general al Televiziunii Române era Alexandru Sassu.

Asociația de Comunicații Electronice din România (A.C.E.R.) este asociația operatorilor de cablu mici și mijlocii din România.

Sursa: Mediafax

#2
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Deci RIP Liga a 2-a la TVR 3 din pacate.

#3
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,413
  • Înscris: 04.08.2010
Meciurile din Liga a 2-a vor rămâne la TVR 3 (sâmbătă, 7 decembrie, vor transmite SC Bacău - Rapid).

Edited by Cipry7, 29 November 2013 - 21:32.


#4
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Nu se mai joaca nici un meci din cauza zapezii.Maine e ultima etapa.

#5
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,880
  • Înscris: 28.11.2006

View Postnecolae, on 29 noiembrie 2013 - 21:22, said:

Deci RIP Liga a 2-a la TVR 3 din pacate.
As spune chiar ca merge la fix, la cat de tarani sunt fotbalistii si suporterii pe la noi :P

#6
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,413
  • Înscris: 04.08.2010

La TVR 3 se poartă... verde


[ http://media.tvrinfo.ro/media-tvr/image/201312/w640/tvr-3-verde_08398100.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Ediția specială Apasă pe verde! din 6 decembrie, ora 16.00, marchează completarea ofertei editoriale a TVR 3 cu tematici rurale.

Din 6 decembrie, TVR 3 își schimbă straiele, are o nouă grafică de post, mizând pe culoarea verde. Emisiuni de folclor, reflectând lumea românească de la sate, programe cu tematică socială, politică, realizate de studiourile teritoriale ale TVR, formate de televiziune despre conservarea spațiului cultural, tradițional, etnografic, muzical, dar și de actualitate rurală vor putea fi urmărite la noul TVR 3.

Lansarea noii identități este marcată printr-o emisiune multiplex, în direct, difuzată vineri, de la ora 16.00, în care telespectatorii sunt îndemnați: Apasă pe verde!. Emisiunea va fi găzduită la București de Cristian Nițulescu, ai cărui invitați vor fi directorul TVR 3 Răzvan Bucuroiu, producătorul Vlad Macovei, dar și reprezentanți ai unor ONG-uri de mediu și profil agrar. Și studiourile teritoriale aduc în ediția de lansare oamenii deosebiți și locurile speciale ale zonelor pe care le reprezintă.

„Din 6 decembrie, TVR 3 propune o grilă dinamică și diversă, care va reflecta evenimentele regionale. Telespectatorii vor redescoperi la TVR 3 România tihnită, așa cum este ea prezentată în producțiile studiourilor teritoriale TVR Iași, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timișoara, TVR Târgu Mureș. Pentru că folclorul păstrat cu sfințenie din generație în generație este cel mai mare tezaur al poporului nostru. Pentru că magia satului patriarhal, vatră a tuturor creațiilor populare, încă există și trebuie păstrată peste timp”, declară directorul TVR 3, Răzvan Bucuroiu.

Emisiuni de patrimoniu, spiritualitate, agricultură, tradiții și folclor se vor regăsi în programul TVR 3. Subiecte despre mediu, educație ecologică, patrimoniu natural, obiective turistice, oameni talentați și locuri inedite, legende, povești vor fi căutate și prezentate telespectatorilor TVR 3 zi de zi.

O noutate absolută a grilei TVR 3 este magazinul De la sat la site, emisiune multiplex despre politici agrare, finanțări, transmisă de luni până vineri între 17.00 și 18.00, realizată de fiecare dată de la alt studio teritorial. TVR 3 va învăța telespectatorii de la sate despre cum să trăiască sănătos, într-o lume bio și eco, la emisiunea Gândește verde, realizată de fiecare dintre studiourile regionale ale TVR și se difuzează săptămânal pe TVR 3 și pe canalele locale ale televiziunii publice. În fiecare duminică, la TVR 3 vor fi emisiuni cu profil rural, agrar: Satul meu (TVR Târgu Mureș); Viața la țară (TVR Timișoara); Satul (TVR Craiova), iar joia, de la 19.00, producătorul Vlad Macovei propune emisiunea Agroactiv.

Sursa: TVR

#7
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,055
  • Înscris: 20.06.2009
Noroc că vacile nu se uită la televizor...cred că le-ar tenta o muşcă...Posted Image

#8
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012
Ediția specială Apasă pe verde! din 6 decembrie, ora 16.00, marchează completarea ofertei editoriale a TVR 3 cu tematici rurale

Attached File  tvr 3.jpg   87.53K   8 downloads

Din 6 decembrie, TVR 3 își schimbă straiele, are o nouă grafică de post, mizând pe culoarea verde. Emisiuni de folclor, reflectând lumea românească de la sate, programe cu tematică socială, politică, realizate de studiourile teritoriale ale TVR, formate de televiziune despre conservarea spațiului cultural, tradițional, etnografic, muzical, dar și de actualitate rurală vor putea fi urmărite la noul TVR 3.
Lansarea noii identități este marcată printr-o emisiune multiplex, în direct, difuzată vineri, de la ora 16.00, în care telespectatorii sunt îndemnați: Apasă pe verde!. Emisiunea va fi găzduită la București de Cristian Nițulescu, ai cărui invitați vor fi directorul TVR 3 Răzvan Bucuroiu, producătorul Vlad Macovei, dar și reprezentanți ai unor ONG-uri de mediu și profil agrar. Și studiourile teritoriale aduc în ediția de lansare oamenii deosebiți și locurile speciale ale zonelor pe care le reprezintă.
„Din 6 decembrie, TVR 3 propune o grilă dinamică și diversă, care va reflecta evenimentele regionale. Telespectatorii vor redescoperi la TVR 3 România tihnită, așa cum este ea prezentată în producțiile studiourilor teritoriale TVR Iași, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timișoara, TVR Târgu Mureș. Pentru că folclorul păstrat cu sfințenie din generație în generație este cel mai mare tezaur al poporului nostru. Pentru că magia satului patriarhal, vatră a tuturor creațiilor populare, încă există și trebuie păstrată peste timp”, declară directorul TVR 3, Răzvan Bucuroiu.
Emisiuni de patrimoniu, spiritualitate, agricultură, tradiții și folclor se vor regăsi în programul TVR 3. Subiecte despre mediu, educație ecologică, patrimoniu natural, obiective turistice, oameni talentați și locuri inedite, legende, povești vor fi căutate și prezentate telespectatorilor TVR 3 zi de zi.
O noutate absolută a grilei TVR 3 este magazinul De la sat la site, emisiune multiplex despre politici agrare, finanțări, transmisă de luni până vineri între 17.00 și 18.00, realizată de fiecare dată de la alt studio teritorial. TVR 3 va învăța telespectatorii de la sate despre cum să trăiască sănătos, într-o lume bio și eco, la emisiunea Gândește verde, realizată de fiecare dintre studiourile regionale ale TVR și se difuzează săptămânal pe TVR 3 și pe canalele locale ale televiziunii publice. În fiecare duminică, la TVR 3 vor fi emisiuni cu profil rural, agrar: Satul meu (TVR Târgu Mureș); Viața la țară (TVR Timișoara); Satul (TVR Craiova), iar joia, de la 19.00, producătorul Vlad Macovei propune emisiunea Agroactiv.


sursa: tvr.ro

L.E. Acum am observat ca se discuta aici.
Rog un moderator sa il stearga!

Edited by Venboteam, 06 December 2013 - 16:08.


#9
erkcor

erkcor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 30.01.2007
sigla s-a înverzit, inclusiv cifra 3

Attached Files



#10
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,980
  • Înscris: 18.09.2008
Ar fi fost misto daca se schimbau complet toate siglele TVR. Si daca ramanea doar acel R, colorat in functie de culoarea fiecarei statii.

#11
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,571
  • Înscris: 15.06.2004
TVR-urile mai bine ar vinde frecventele si ar ramane cu un singur post, sau maxim 2, cum e prin toate tarile vestice.
Asa ar face si economii substantiale din banii nostrii si ar putea incropi cat de cat un program mai bun, poate poate se va mai uita cineva la ele.

#12
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012

View Posteiffel, on 06 decembrie 2013 - 16:26, said:

TVR-urile mai bine ar vinde frecventele si ar ramane cu un singur post, sau maxim 2, cum e prin toate tarile vestice.
Asa ar face si economii substantiale din banii nostrii si ar putea incropi cat de cat un program mai bun, poate poate se va mai uita cineva la ele.
Care sunt tarile alea in care televiziunea nationala are doar unul, maxim doua canale tv? Ca mie imi vin in minte:
Spania: TVE - La primera (La 1), La segunda (La 2), 24 Horas (24h) si Teledeporte (Tdp).
Portugalia : RTP - RTP 1, RTP 2, RTP Informacao, RTP Memoria, RTP Africa.
Franta: France 1,2,  3, 4, 5, France O.
Italia: Rai 1, 2, 3, 4, 5, Rai Yoyo, Rai Sport, Rai Premium, Rai Educational, Rai Movie, Rai Scuola, Rai Storia, si mai sunt
Germania cu "seria" ARD si ZDF.
Si lista poate continua!

#13
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Movul era mai estetic...

#14
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012
Pai noi ne dorim sa ajungem ca "in vest". nu ca "in est"...

#15
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
In Bulgaria sunt doar BNT 1,BNT 2 regional si BNT World.Deci doar trei canale.

Edited by necolae, 06 December 2013 - 22:32.


#16
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,880
  • Înscris: 28.11.2006
Dar in Andorra si San Marino cate sunt? Ar trebui sa ne comparam cu natiuni care conteaza, nu cu unii mai amarati ca noi. Parerea mea.

#17
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 07.11.2005

View PostVenboteam, on 06 decembrie 2013 - 17:16, said:

Care sunt tarile alea in care televiziunea nationala are doar unul, maxim doua canale tv? Ca mie imi vin in minte:
Spania: TVE - La primera (La 1), La segunda (La 2), 24 Horas (24h) si Teledeporte (Tdp).
Portugalia : RTP - RTP 1, RTP 2, RTP Informacao, RTP Memoria, RTP Africa.
Franta: France 1,2,  3, 4, 5, France O.
Italia: Rai 1, 2, 3, 4, 5, Rai Yoyo, Rai Sport, Rai Premium, Rai Educational, Rai Movie, Rai Scuola, Rai Storia, si mai sunt
Germania cu "seria" ARD si ZDF.
Si lista poate continua!

depinde ce intelege fiecare prin "tari civilizate" :)) total de acord cu tine si s-ar mai putea adauga BBC-urile samd :)

#18
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,437
  • Înscris: 29.04.2010

View Postnecolae, on 06 decembrie 2013 - 22:32, said:

In Bulgaria sunt doar BNT 1,BNT 2 regional si BNT World.Deci doar trei canale.
Daca luam in calcul fostul program 2 al televiziunii bulgare (efir dve) devenit in urma vanzarii prin privatizare BTV... Au acoperire terestra cu 3 canale nationale. BNT 2 regional e mai proaspat, un fel de TVR 3 d-al nost'

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate