![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ubuntu, topic general.
Last Updated: Mar 17 2023 12:48, Started by
Papillon_
, Aug 01 2013 20:36
·
4

Posted 03 August 2013 - 13:56

Posted 03 August 2013 - 14:44

no..mandru mi's de temperatura laptopului meu
am reusit sa gasesc un program care imi limiteaza procesorul la xGhz...asemanator cu power management din windows 7 Attached Files |
Posted 03 August 2013 - 19:47

din pacate, la mine, chiar psensor pune cateva procente la procesor, te-ai uitat in "top" sa vezi cat consuma?
|
Posted 03 August 2013 - 23:02

Nu am inteles de ce e o problema ca "el consuma".
Nu e normal sa consume? Adica aici totusi e logic, nu inteleg de ce trebuie sa iti pui 11.000 de intrebari. Pt. a schimba frecventa unui proc era simplu ca se poate pune fie din kernel ca modul sau direct bulduit si se poate controla din consola sau gui. Bine, Gnome avea si ceva applet. Nu stiu de ce, dar multi descopera acum apa calda. |
Posted 04 August 2013 - 07:23

am facut si eu schimbarea frecventei procesorului din linia de comanda la Fedora dar mi-am dat seama ca este inutil, oricum este "on demand" inplicit. mult mai folositoare mi-a fost schimbarea frecventei placii video, mi-a scazut consumul cu 2 W.
psensor mi-a consumat 2-3% procesor si d-aia mi se pare mult pentru un utilitar de sistem, eu folosesc xsensors. si apropo de intrebari....mi-am pus problemele astea fiindca am facut comparatia intre consumul pe wind fata de cel de pe linux. vreau sa fie la fel. Edited by rich1974, 04 August 2013 - 07:26. |
Posted 04 August 2013 - 08:56

Nici nu are cum sa fie la fel consumul intre doua OS-uri.
Nici intre o distributie Li nux si FreeBSD nu e acelasi consum. Nici intre FreeBSD si OpenBSD nu o sa gasesti acelasi consum. Sunt atatea variabile incat nu ai cum sa ai aceleasi valori pe consum. |
Posted 04 August 2013 - 09:41

Foarte bine. Dar nu incerca sa ai acelaeasi rahaturi de pe o platforma pe alta. Uneori e posibil dar nu de fiecare data.
Daca stai asa si cauti nod in papura eu zic ca pierzi timpul de pomana. |
Posted 04 August 2013 - 10:13

ma rog, pentru mine nu a fost pierdere de timp, am descoperit faptul ca power managementul placii video este posibil si cu driverul opensource radeon, o chestie foarte putin cunoscuta. multi se plang pe forumuri de temperatura mai mare pe linux fata de windows si principala cauza este gestionarea facuta de driverul video.
|
Posted 04 August 2013 - 13:07

Nu am inteles de ce e o problema ca "el consuma". Nu e normal sa consume? Adica aici totusi e logic, nu inteleg de ce trebuie sa iti pui 11.000 de intrebari. Pt. a schimba frecventa unui proc era simplu ca se poate pune fie din kernel ca modul sau direct bulduit si se poate controla din consola sau gui. Bine, Gnome avea si ceva applet. Nu stiu de ce, dar multi descopera acum apa calda. ![]() |
Posted 04 August 2013 - 19:47

Pune mana si invata si lasa naiba facebook-ul ca pierzi timpul de pomana.
![]() |
|
Posted 04 August 2013 - 21:05

ai dreptate cu facebookul asta, cea mai mare pierdere de timp.
|
Posted 05 August 2013 - 00:18

Posted 05 August 2013 - 21:05

Daca tot e topic general, hai sa ma bag si eu in seama. sunt foarte multumit de al meu 12.04, insa de vreo... luna cred primesc eroarea asta cand bootez sistemul de operare.
[ https://i.imgur.com/w71Qzoa.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Tind sa cred ca a aparut de cand am fortat un shutdown (tinut apasat pe buton) din cauza ca sistemul inghetase intr-un video fullscren de pe youtube. Ce ma sfatuiti? |
Posted 06 August 2013 - 14:53

Posted 07 August 2013 - 12:48

vad ca aparut Xubuntu cu xmir, eu l-am testat deja in liveUSB cu asus eeePC-ul 1000H si merge bine.
http://vanir.unit193.tk/mir/ |
|
Posted 07 August 2013 - 19:25

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users