![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
nu pot sterge un fisier NORTON
Last Updated: Apr 22 2013 11:16, Started by
allsat
, Apr 22 2013 10:26
·
0

Posted 22 April 2013 - 10:26

Am schimbat antivirusul de curand,l-am sters pe cel vechi(NIS 2013) cu Revouninstal Pro ,iar acum vine problema ca mi-a mai ramas un fisier in C:Program data/norton pe care nu-l pot sterge ,nici sa-l deblochez cu UNLOKER sau IOBIT UNLOKER pentru a-l sterge.[/b]
As incerca cu CMD dar e mai complicat un pic.[/b] Va rog un pic de ajutor![/b] |
Posted 22 April 2013 - 10:28

Posted 22 April 2013 - 11:16

NIS nu se sterge cu Revo sau altele. Doar prin uninstallerul sau si doar dand click intai pe CHANGE, nu pe Remove.
Abia ulterior dai Uninstall all in momentul in care iti apare optiunea in program. Doar softul de mai sus te ajuta, rulat in SAFE MODE. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users