Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
retete de rahat si halva
Last Updated: Apr 22 2013 11:43, Started by
eu2013
, Apr 14 2013 10:09
·
0
#1
Posted 14 April 2013 - 10:09
m-ar interesa niste retete de rahat si halva ,daca are cineva...multumesc
Edited by eu2013, 14 April 2013 - 10:17. |
#2
Posted 14 April 2013 - 10:59
Se fierbe 1 litru de apa cu 1 kg de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat si cateva felii de lamaie.se fierbe cam jumatate de ora la foc mic, si se ia de pe foc.separat se amesteca 200 gr. de gustin cu 1 litru de apa, dar foarte bine, fara gogoloase, si se adauga la siropul de zahar, se amesteca foarte bine, si se pune din nou totul pe foc, si se fierbe pana se dezlipeste compozitia de cratita. Dupa ce e fiert, adaugam ce aroma si culoarea preferata. Eu adaug doar esenta de lamaie.se unge o tava cu ulei de migdale si se toarna compozitia, inalta cam de 3 cm.se lasa sa se raceasca intr-un loc racoros, nu la frigider. Cand e racita foarte bine(cam 10-12 ore) se taie cuburi si se dau prin zahar pudra(cam 150 gr).
Edited by gerbil, 14 April 2013 - 11:00. |
#4
Posted 15 April 2013 - 09:33
Cica este amidon alimentar: http://www.oetker.ro...-5sjet8.ro.html
|
#5
Posted 22 April 2013 - 11:43
gerbil, on 14 aprilie 2013 - 10:59, said:
Se fierbe 1 litru de apa cu 1 kg de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat si cateva felii de lamaie.se fierbe cam jumatate de ora la foc mic, si se ia de pe foc.separat se amesteca 200 gr. de gustin cu 1 litru de apa, dar foarte bine, fara gogoloase, si se adauga la siropul de zahar, se amesteca foarte bine, si se pune din nou totul pe foc, si se fierbe pana se dezlipeste compozitia de cratita. Dupa ce e fiert, adaugam ce aroma si culoarea preferata. Eu adaug doar esenta de lamaie.se unge o tava cu ulei de migdale si se toarna compozitia, inalta cam de 3 cm.se lasa sa se raceasca intr-un loc racoros, nu la frigider. Cand e racita foarte bine(cam 10-12 ore) se taie cuburi si se dau prin zahar pudra(cam 150 gr). eu am facut asa si a ramas semi-lichid si am pus si 1 pliculet de gelatina si nu s-a intarit...n-am fiert destul la sfarsit? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users