Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...
 Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964
 

Fisura anala, NU hemoroizi

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#19
felikisia

felikisia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 25.06.2013
buna tuturor,

si eu ma confrunt de una an si jumatate cu fisuri anale si de vreo 2 luni au aparut si hemoroizii (cum era de asteptat din cauza tensiunii sfincterului anal). M-am saturat de tratamente fara rezultate si de medici care vad ca unica solutie operatia - nu as vrea sa ajung sa ma operez.
Anul trecut am avut o fisura mai externa dupa ce am nascut, iar pe la sfarsitul lui 2012, dupa ce s-a prins prima ca prin minune cred, mi-a aparut alta un pic mai in interior de care nu reusesc sa mai scap.
Vroiam sa scriu pe acest forum pt k am vazut ca sunt multe persoane care cauta miraculoasa crema cu nitroglicerina. Eu am procurat-o din Iasi, de la farmacia Sf. Lazar care o prepara direct in farmacie (dupa o reteta olandeza mi s-a zis) si care costa doar 15 lei. La mine a dat rezultate in prima faza, dar probabil pt k nu am tinut mai mult timp tratamentul cu acesta crema (cred k ar trebui cel putin 6 saptamani, chiar daca durerea dispare in vreo saptamana) fisura s-a redeschis la primul scaun mai tare. Nu stiu exact care sunt toate ingredientele acestei creme, stiu doar ca are 2% nitroglicerina.
Sincer sunt mereu depresiva din cauza acestei probleme, care parca nu are leac. Sunt sigura ca multe persoane care se confrunta cu aceeasi problema ma inteleg perfect. Parca nu mai ai chef de nimic si intreaga viata se invarte in jurul aceste probleme. Eu una cel putin, de cand am nascut si mi-au aparut aceste probleme, nu m-am mai bucurat deloc de viata si nici de bebelusul minunat pe care il am.
Daca sunt persoane care au gasit vreun leac pt fisurile anale cronice, le rog mult sa ne intinda si noua o mana de ajutor!
Multa sanatate va doresc!

Edited by felikisia, 25 June 2013 - 16:16.


#20
alchimistul2100

alchimistul2100

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 03.05.2006
Buna seara tuturor.Ma confrunt si eu cu aceiasi problema:fisura anala,diagnosticata acum 2 luni de un medic proctolog de la o clinica de specialitate.
Tratamentul prescris a fost :unguent cu nifedipina si lidocaina ,4 aplicari pe zi ,3 saptamani.Dupa tratament m am simtit bine,la control doctorul mi a spus ca s-a vindeccat fisura.Dupa 2 sapt de la terminarea tratamentului la primul scaun mai  tare au reaparut simptomele.Nu stiu ce sa fac,nu pot sa aplic tratamentul toata viata ca sa ma simt bine si te inteleg perfect feliksia,asa ma simt si eu.

#21
felikisia

felikisia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 25.06.2013
Buna alch3mist,
Sa inteleg ca la tine macar a dat rezultate acel tratament. Ai aplicat doar acea crema timp de 3 sapt? La ce clinica ai mers si la ce medic? Eu fusesem in Bucuresti la Mediproct, medic Sorin Andrei.
Problema e ca degaba se prinde un pic fisura pt o perioada, daca nu creste si un alt tesut acolo, alta carne care sa nu mai permita reaparitia fisurii. Oare ce e de facut ca sa se poate regenera acolo toata zona? Asta e o problema atat de urata si de stresanta, mai ales ca o perioada te simti mai bine si incerci sa fii optimist, iar la primul scaun mai tare trebuie sa o iei de la capat cu durerile si cu tratamentul. Are cineva o solutie?
Multa sanatate!

#22
MelosNegros

MelosNegros

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 24.08.2008

 felikisia, on 26 iunie 2013 - 21:08, said:

Problema e ca degaba se prinde un pic fisura pt o perioada, daca nu creste si un alt tesut acolo, alta carne care sa nu mai permita reaparitia fisurii. Oare ce e de facut ca sa se poate regenera acolo toata zona? Asta e o problema atat de urata si de stresanta, mai ales ca o perioada te simti mai bine si incerci sa fii optimist, iar la primul scaun mai tare trebuie sa o iei de la capat cu durerile si cu tratamentul. Are cineva o solutie?
Multa sanatate!

Dragii mei, dragi mămici și dragi condamnați pe viață la infernala muncă de birou, vă urez mai întâi, tuturor un paște fericit!
Și nădăjduiesc din tot sufletul ca toate chinurile voastre anuale (am băgat un...u) să dispară for ever, pe calea cea mai simplă bașca cea mai ieftină: adică pe scurt, să scăpați pentru totdeauna de fisurile anale! Cum? Pișându'vă întrânsele!
No joke:
- în urmă cu vreo doi ani, un membru softpedia, mi'a scris pe mess de mi-a spus cum a scăpat el de un hemoroid: cu băi sărate, bașca cu propria urină pe un tampon de vată, și cu masarea în draci a hemoroidului, până la dispariția completă!
- or întrucât pe vremea aia trânjul meu era atât de mititel încât nu prea mă deranja, am dat totul uitării...
- dar vara trecută, am făcut o prostie: am schimbat scaunul meu cu gaură, cu unul fără, bașca mai înalt și tare ca potângul, prostie în urma căreia trânjul cel mititel - adică cât un bob de orez, o ajuns la mărimea unuia de...strugure.
- ba mai mult, am descoperit cu oroare că beneficiez și de o ditamai fisură, care sângera câte puțin, când vroia dânsa - de unde și groaznicele arsuri postscaun.
- și atunci am încercat și eu toate leacurile clasice, afară de doctorii măcelari.
- și întrucât rezultatele au fost nule, suferința m'a făcu să'mi aduc dintr'o dată amine de leacul acela băbesc, bașca „bio”: cu urina.
- zis și făcut: la fiecare scaun, dupe spălarea cu săpunel pe marginea căzii (se lasă să curgă apa de la robinet într-o găleată, și de acolo o folosești nici rece da nici caldă), urmează o pauză în care constați că mai sunt scurgeri (uneori în draci!), eliminate cu tamponare de hârtie igienică foarte moale, sau uneori dupe caz, chiar o a doua spălare) se trece la crema de gălbenele;
- în sfârșit, la câteva ore, urmează și soluția miraculoasă: pișatul dragii mei, care pișat, dacă sunteți pișăcioși ca mine, beneficiați de dânsul cu toptanul, adică odată la o oră două: vă pișați frumușel pe o bucată de vată, dupe care, pac! cu dânsa drept pe poponel, pe care'l tamponați cu drag câteva minute.
- în tot acest timp, strângeți din sfinctere oridecâte ori puteți, așa, ca masaj. Și mai ales ca întărire a mușchilor locali. Ba mai mult, se spune că acest exercițiu e bine a se face toată ziua, sau măcar odată la 3-4 ore.
Rezultatul în cazul meu a fost că după nici o lună, arsurile s-au diminuat la...maximum.

Vă urez multă sănătate și viață lungă!
Și ținem legătura.

PS1 Cine poate să șadă cu fundul măcar 15 minute într'un vas, eventual chiar într'o cadă cu ceai de mușețel (de care am uitat să spun că l-am folosit la început din greu, tot cu tampon de vată), acela e fericit. Eu nu prea pot datorită durerilor de spate...Iar cine poate în urină, acela e și mai fericit, ca să nu zic de-a dreptul salvat.

PS2 Dupe câte știu eu, chiar de pe propria-mi piele, fisurile anale apar nu doar din pricina constipațiilor, ci și...viceversa, a diareilor!

PS3 Apropo de diaree, atenție mare boala intestinului gros, la colită! și mai ales la alimentele ori băuturile care duc nemijlocit sau mai exact a doua zi de dimineața, la diaree garantată: în cazul meu mi'au trebuit ani grei de „teste” zilnice, pentru ca să'mi dau seama în sfârșit de principalul vinovat: apa carbogazoasă îmbuteliată cumpărată de la hypermarket (unul din cele mai bune din Brașovul meu!), cea mai ieftină și alminteri cea mai bun la gust, în valoare de 89 de bani butelia! Și asta nu pentru că ar fi rea în sine, ci pentru că e vorba probabil de același lucru cu cel ce ni se întâmplă multora care mergem de exemplu la mare, și bem apă de acolo: adică e din altă parte decât a noastră.
Beți apă de la robinet! În cel mai rău caz, fiartă și răcită.

Edited by MelosNegros, 12 April 2015 - 13:56.


#23
MelosNegros

MelosNegros

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 24.08.2008
Alminteri, despre urinoterapie, puteți afla mai multe pe net (http://www.descopera...na-a-extremelor):
„In opinia Marthei Christy, unul dintre cele mai uimitoare lucruri legate de urinoterapie este faptul ca intreaga comunitate medicala este la curent cu eficacitatea ei de zeci de ani incoace, si totusi putini vorbesc deschis despre acest subiect. De ce? Probabil pentru ca este un subiect din cale-afara de delicat. Sau poate, crede ea, nu a existat niciodata vreo rasplata monetara pentru a spune tuturor ceea ce oamenii de stiinta stiu deja...”
„Ulterior, Christy a angajat o firma specializata in research pentru a identifica toate articolele publicate pe tema urinei si a produselor derivate din ea. Ce-a descoperit? Nu doar sute, ci mii de lucrari stiintifice, un “munte” de studii cu privire la utilizarea urinei in medicina si terapii alternative. In mod clar, este convinsa acum ea, exista mai multe articole publicate despre uree, ingredientul principal al urinei, decat despre oricare alta substanta organica (Christy dedica o buna parte din cartea ei explicarii dovezilor medicale si stiintifice, furnizand de asemenea si o bogata bibliografie).”
„Pe intreg parcursul secolului XX, o sumedenie de medici si de cercetatori au demonstrat atat in laborator, cat si in cadrul testelor clinice, ca urina umana este o sursa enorma de nutrienti vitali, vitamine, hormoni, enzime si anticorpi, fundamentali pentru sanatate, ce nu pot fi duplicati sau derivati din alta parte. De-a lungul timpului, urina a fost utilizata pentru a trata infectiile, ranile, alergiile, bolile autoimune, diabetul, astmul, infertilitatea, dar si bolile inimii si cancerul – si totusi suntem invatati in continuare ca nu este decat un deseu toxic. In opinia sustinatorilor urinoterapiei, discrepanta dintre adevarul medical si informatia publica este strigatoare la cer...”

Edited by MelosNegros, 12 April 2015 - 14:48.


#24
MelosNegros

MelosNegros

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 24.08.2008
Să nu uit: dacă apare orice fel de jenă - gen usturime, luați cel puțin o zi de pauză. În care eventual mai reveniți la universalul ceai de mușețel.

#25
MelosNegros

MelosNegros

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 24.08.2008
A! uitam să spun că la orice fel de mâncărime, să dați cu (foarte-foarte) puțin „Nidoflor” (cremă).

#26
Drag1

Drag1

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 01.03.2016
Cum ai tratat fisura anala.  Ce medicamente,  unguent ai folosit. Drag1

#27
Drag1

Drag1

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 01.03.2016

 felikisia, on 25 iunie 2013 - 16:04, said:

buna tuturor,

si eu ma confrunt de una an si jumatate cu fisuri anale si de vreo 2 luni au aparut si hemoroizii (cum era de asteptat din cauza tensiunii sfincterului anal). M-am saturat de tratamente fara rezultate si de medici care vad ca unica solutie operatia - nu as vrea sa ajung sa ma operez.
Anul trecut am avut o fisura mai externa dupa ce am nascut, iar pe la sfarsitul lui 2012, dupa ce s-a prins prima ca prin minune cred, mi-a aparut alta un pic mai in interior de care nu reusesc sa mai scap.
Vroiam sa scriu pe acest forum pt k am vazut ca sunt multe persoane care cauta miraculoasa crema cu nitroglicerina. Eu am procurat-o din Iasi, de la farmacia Sf. Lazar care o prepara direct in farmacie (dupa o reteta olandeza mi s-a zis) si care costa doar 15 lei. La mine a dat rezultate in prima faza, dar probabil pt k nu am tinut mai mult timp tratamentul cu acesta crema (cred k ar trebui cel putin 6 saptamani, chiar daca durerea dispare in vreo saptamana) fisura s-a redeschis la primul scaun mai tare. Nu stiu exact care sunt toate ingredientele acestei creme, stiu doar ca are 2% nitroglicerina.
Sincer sunt mereu depresiva din cauza acestei probleme, care parca nu are leac. Sunt sigura ca multe persoane care se confrunta cu aceeasi problema ma inteleg perfect. Parca nu mai ai chef de nimic si intreaga viata se invarte in jurul aceste probleme. Eu una cel putin, de cand am nascut si mi-au aparut aceste probleme, nu m-am mai bucurat deloc de viata si nici de bebelusul minunat pe care il am.
Daca sunt persoane care au gasit vreun leac pt fisurile anale cronice, le rog mult sa ne intinda si noua o mana de ajutor!
Multa sanatate va doresc!


#28
aaron111

aaron111

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 14.12.2007
Nu stiu daca si cat va fi de ajutor (eu sper ca da, va fi multora de folos), dar v-as recomanda sa incercati unguentul italienesc Rectogesic (costa destul de mult, in jur de 70-80 Euro), care e pe baza de nitroglicerina si, zic eu, este superior celorlalte creme din comert sau de la diverse clinici. Folositi, de asemenea, la intervale de timp rezonabile, si gelul Presto gel, crema Fitoroid D, crema cu tataneasa si Cicatridina crema, pentru a ajuta la refacerea tesuturilor. Totodata, igiena este foarte importanta, la fel si bai caldute de sezut macar cateva zile la inceput.
Dupa nenumarate tratamente, vindecari de scurta durata si recidive, aceasta combinatie a dat rezultate excelente. Medicii au fost uimiti ca a disparut fisura. (P.S.: am consultat initial 5 medici: 3 au vazut 1 fisura, unul - Adrian Ghenea, 1 fisura si 1 fistula, iar al treilea - Sorin Andrei, 1 fisura si 2 fistule. Cei care au vazut doar 1 fisura mi-au repetat la control ca nu exista nicio fistula. Ulterior, alti 2 medici mi-au confirmat ca nu exista nicio fistula. Cum cei 2 care afirmau existenta fistulelor erau singurii care recomandau operatia ca singura posibilitate de vindecare - cam 1600 lei per fistula era pretul - va las sa trageti singuri concluziile. Oricum, astia toti ar trebui sa se lase de medicina. Medicii la care am fost aveau viziuni diferite cu privire la vindecarea fisurii, ba chiar contrare. Vai de ea de medicina! Ultimul medic, caruia i-am spus de tratamentul cu Rectogesic, nici macar nu auzise de el, dar si l-a notat ultrarapid. Cu toate acestea, cred ca trebuie sa mergeti la medic si orice tratament sa-l luati cu acceptul lui. Sper sa gasiti unul deschis la minte, caci mai sunt, slava Domnului!)
Multa sanatate!


#29
tic_tac

tic_tac

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 26.11.2008

View Postaaron111, on 31 august 2018 - 23:01, said:

Folositi, de asemenea, la intervale de timp rezonabile, si gelul Presto gel, crema Fitoroid D, crema cu tataneasa si Cicatridina crema, pentru a ajuta la refacerea tesuturilor. Totodata, igiena este foarte importanta, la fel si bai caldute de sezut macar cateva zile la inceput.

care e intervalul de timp rezonabil ptr tratament ?
cum se administreaza cremele si gelul ? alternativ timp de 1 saptamana ?
sau se aplica toate zilnic, alternativ ? cat timp ?
pe o durata de luni de zile ?

multumesc

#30
aaron111

aaron111

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 14.12.2007
Cremele se pot administra pana la vindecare (sper sa nu dureze cateva luni, cum a fost in cazul meu), zilnic, la un interval de 2-3 ore una de alta. Rectogesic - de 2-4 ori/zi, iar celelalte cate 1 data.
Mentionez inca o data ca recomand sa consultati un medic si sa primiti acceptul lui pentru tratament.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate