![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce software de securitate sa folosesc?
Last Updated: Mar 18 2013 20:34, Started by
raducanu96
, Mar 15 2013 11:14
·
0

Posted 15 March 2013 - 11:14

Sall am o problema sa incep cu inceputul:de la un timp au inceput sa imi fie sparte diferite conturi pe metin in cida faptului ca am instalat AVG cu licenta si malwarebytes' anti-malware PRO eu tot cred ca am ceva in PC cel mai probabil keylogger.Am auzit de o functie care sar gasi in eset smart securiti si cu acea functie as sti cate IP-uri sunt conectate la mine.A auzit cineva ceva de genu? sau un program care face acelasi lucru?
|
Posted 15 March 2013 - 11:19

Avg ala e ca un floc in fata pubiblii. Malwarebyte's insa e ok. Face toti banii.
|
Posted 15 March 2013 - 15:07

Windows Offline Defender. Faci un stick bootabil si schimbi setarile la bootare sa iti vada stick-ul . Iti va scana sistemul fara sa intre in el . Asta e singura solutie daca nici mama anti-virusurilor nu merge.
Iti urez mult succes . PS : Is curios cum de ai papat un keylogger ![]() |
Posted 17 March 2013 - 15:54

sandokan965 esti batut in cap... am zis ca nu merg antivirusurile??? am zis ca vreau sa stiu de acea functie pentr IP-uri..laso balta in 4 zile nu a fost nimeni destul de inteligent care sa imi raspunda...
|
Posted 17 March 2013 - 16:26

incearca comodo firewall - iti arata ip-rile care se conecteaza la tine (sau incearca)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users