![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Beton amprentat
Last Updated: Jan 30 2015 10:17, Started by
addy_doi
, Mar 13 2013 23:11
·
0

Posted 13 March 2013 - 23:11

Buna...Lucrez in Grecia in acest domeniu de vreo 6-7 ani...si as vrea sa vin in tara sa fac asta pe cont propriu.Am toate sculele necesare si vreo 6 seturi de matrite si cateva matrite pt beton amprentat vertical...si mai cunosc si retetele de fabricare a culorilor si a prafului antilipire(asta mi-ar permite sa lucrez la niste preturi mai mici decat concurenta)...DAR...imi dau seama ca imi trebuie niste relatii,cineva care sa ma ajute eventual cu niste lucrari(contra comision,desigur),pt ca e foarte mult de umblat,de cautat,bani pt publicitate....si banii sunt intotdeauna o problema:)...Daca ma poate ajuta cineva,email-ul meu e [email protected],iar id-ul de mes addy_doi...
Pe langa beton amprentat as vrea sa fac si sa montez si pavele si piatra artificiala,dar toate la timpul lor(tot din cauza banilor)....Astept pareri...multumesc Edited by addy_doi, 13 March 2013 - 23:27. |
Posted 13 March 2013 - 23:38

Exista in tara firme specializate pe beton amprentat.
Sunt de asemenea si lucrari cunoscute in diverse orase. Se fac praf foarte repede, in anul urmator aratand deja oribil. Rezistenta scazuta, este cauzata nu doar de: - calitatea proasta a betonului, lipsa de aditivi speciali pt. marirea tenacitatii si elasticitatii, respectiv rasini speciale pt. beton, a caror utilizare nici macar nu este luata in calcul, si se face o confuzie extrem de grava cu aditivii de uscare - care au efect total opus, distructiv pt. rezistenta, - dar si de clima din zona, apa care ingheata iarna in pori si sparge betonul, nisipul si sarea utilizata pt. curatare si dezghet, materiale puternic abrazive si care ataca inclusiv chimic pavimentul. - cat si de tocurile cui ale pitipoancelor de toate zilele.... Sunt de asemenea foarte-foarte-foarte multi, care se asteapta sa-i vada impuscati !!!, atat pe cei care au facut lucrarile, cat si pe cei care le-au contractat pt. locuri publice, fara contracte cu clauze de calitate si garantie. Sunt mai multe astfel de "opere celebre", insa macar doua se pot aminti: - trotuarul din fata Zepter din Bucuresti, o zona nu foarte vasta, dar totusi vizibila, - centru in Targu Jiu, o zona mult mai vasta, de unde si catastrofa mult mai mare... Edited by loock, 13 March 2013 - 23:45. |
Posted 14 March 2013 - 15:16

e destul de greu sa razbesti...poti incerca sa te angajezi la o firma care presteaza chestia asta,in felul asta vezi cum sta treaba,potentialii clienti,etc iti formezi o parere mai obiectiva si ajungi sa cunosti si celelalte firme care dau lucrari astora mai mici...intelegi la ce ma refer...si incet,incet faci pasii aia mici si decisivi.
|
Posted 15 March 2013 - 22:11

loock, on 13 martie 2013 - 23:38, said: Sunt mai multe astfel de "opere celebre", insa macar doua se pot aminti: - trotuarul din fata Zepter din Bucuresti, o zona nu foarte vasta, dar totusi vizibila, - centru in Targu Jiu, o zona mult mai vasta, de unde si catastrofa mult mai mare... loock, on 13 martie 2013 - 23:38, said:
Sunt de asemenea foarte-foarte-foarte multi, care se asteapta sa-i vada impuscati !!!, atat pe cei care au facut lucrarile, cat si pe cei care le-au contractat pt. locuri publice, fara contracte cu clauze de calitate si garantie. ![]() ![]() |
Posted 15 March 2013 - 22:15

la "clima" de la noi rezista maxim o iarna
clima = spaga, furt, coruptie, smenuri si altele asemenea "multe succese" dar nu merge la noi decat daca te incadrezi "climateric" in zona politica favorabila Edited by sandu bogdan, 15 March 2013 - 22:17. |
Posted 15 March 2013 - 22:21

knauf75, on 14 martie 2013 - 15:16, said:
e destul de greu sa razbesti...poti incerca sa te angajezi la o firma care presteaza chestia asta,in felul asta vezi cum sta treaba,potentialii clienti,etc iti formezi o parere mai obiectiva si ajungi sa cunosti si celelalte firme care dau lucrari astora mai mici...intelegi la ce ma refer...si incet,incet faci pasii aia mici si decisivi. ![]() |
Posted 15 March 2013 - 22:26

in Ro merita numai daca ai smenuri cu politica sa te bage la furat de la stat, altfel e greu tare, mai ales ca domeniul tau nu e foarte la moda pentru persoane fizice
|
Posted 15 March 2013 - 22:48

sandu bogdan, on 15 martie 2013 - 22:15, said:
la "clima" de la noi rezista maxim o iarna clima = spaga, furt, coruptie, smenuri si altele asemenea "multe succese" dar nu merge la noi decat daca te incadrezi "climateric" in zona politica favorabila ![]() sandu bogdan, on 15 martie 2013 - 22:26, said:
in Ro merita numai daca ai smenuri cu politica sa te bage la furat de la stat, altfel e greu tare, mai ales ca domeniul tau nu e foarte la moda pentru persoane fizice |
Posted 18 March 2013 - 22:46

salutare addy_doi, si eu am lucrat beton amprentat dar in spania timp de 2 ani si ceva, acum m-am retras in romania, la noi in tara merge foarte greu betonu amprentat, sunt deja firme care au pile pe la primarii, prefecturi etc si cam acapareaza tot. In spania cat am lucrat mai mult turnam beton la persoane fizice, la noi in tara nu prea se toarna la locuitori. si cum este si criza asta acum nu le convine preturile..........intr-un orasel din sudul tarii este un sac de culoare 10 euro, iar desmoldean (praful ala facut sa nu se lipeasca de matrita) tot cam acelasi ret are.
|
Posted 27 March 2013 - 21:11

ba se face beton amprentat si la persoane fizice...de ex la mine pe strada si-au facut trotuare amprentate aprox 75% din case! E adevarat ca lucrarea a fost facuta cam de mintuiala acolo unde nu a fost cine sa stea cu ochii pe baieti! (apropos, si aia erau "calificati" prin Spania si Italia!). Eu am stat cu ochii pe ei si deja au trecut 2 ierni cu zapada peste ele si inca tin...e drept ca am dat si eu o mina de lac de piatra peste ele!
PS: pretul negociat a fost parca 50 lei/mp...pt cantitate mare (~80mp) altfel era ~ 55 Edited by ThePuiu, 27 March 2013 - 21:12. |
Posted 28 March 2013 - 21:30

ThePuiu, on 27 martie 2013 - 21:11, said:
Eu am stat cu ochii pe ei si deja au trecut 2 ierni cu zapada peste ele si inca tin...e drept ca am dat si eu o mina de lac de piatra peste ele! ![]() |
|
Posted 28 March 2013 - 21:35

bine ar fi fost! ei au dat o mana de lac cu o bidinea! (ceva lac pe baza de apa, care dupa prima ploaie mai buna a inceput sa se inmoaie si sa se albeasca - din transparent). Intr-o zi insorita am mers la Brico si am luat un bidon deala mare de Oskar (nu fac reclama, doar sa inteleaga omu mai bine) si cu o pensula lata l-am dat intr-o jumatate de zi tot! Am pus lac sa fie ca nu e chiar asa de scump (nu mi-a ajuns un bidon). Acum arata f bine. Dar vezi ca se aluneca in disperare iarna pe el
![]() |
Posted 28 March 2013 - 21:43

Si eu vreau sa-mi fac beton amprentat
Vreau in casa un profil asa ca si gresia plus terasa si parcarea Pacat ca nu sunt oameni in ro care sa faca si beton spalat cu acizi |
Posted 28 March 2013 - 21:55

ThePuiu, on 28 martie 2013 - 21:35, said:
bine ar fi fost! ei au dat o mana de lac cu o bidinea! (ceva lac pe baza de apa, care dupa prima ploaie mai buna a inceput sa se inmoaie si sa se albeasca - din transparent). petre69, on 28 martie 2013 - 21:43, said:
Si eu vreau sa-mi fac beton amprentat Vreau in casa un profil asa ca si gresia plus terasa si parcarea Pacat ca nu sunt oameni in ro care sa faca si beton spalat cu acizi |
Posted 28 March 2013 - 21:57

Ala colorat cu acizi
Eu am avut si amprentat si si colorat cu acizi si nu am avut niciodata probleme cu ele Parcarea era din amprentat |
Posted 28 March 2013 - 22:07

petre69, on 28 martie 2013 - 21:57, said:
Ala colorat cu acizi Eu am avut si amprentat si si colorat cu acizi si nu am avut niciodata probleme cu ele Parcarea era din amprentat |
Posted 28 March 2013 - 22:12

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users