Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!
 Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...
 Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...
 Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024
 

Evolio Aria Mini 3G

- - - - -
  • Please log in to reply
334 replies to this topic

#55
johnny72

johnny72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 21.11.2006
A descoperit cineva care este corespondenta chinezeasca a Evolio Aria Mini ? Din cate am vazut Aria are corespondenta o tableta Ramos.Pe siteul Ramos desi apar cateva tablete de 8 inches niciuna nu pare sa fie corespondenta Aria Mini.Poate daca reusim sa aflam putem gasi rom-uri customizate, tutoriale privind rootarea etc.Ce ziceti ar fi o idee buna sa ii intrebam pe cei de la Evolio ?Din cate am vazut eu nu se prea omoara sa raspunda la intrebari mai ales daca nu le convin, desi nu vad ce ar fi atat de secret sa ne spuna tableta corespondenta, caci este evident ca nu au creato ei.

#56
zaber_al_arab

zaber_al_arab

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 17.05.2007
Profund dezamagit de Evolio si de "tehnicienii" lor de la garantie.Am trimis Aria mini-ul acum ceva timp cu urmatoarele defecte: light bleeding destul de jenant in partea de jos in landscape, baterie extrem de slaba ( de la 98% inacarcata normal - in maxim 2 ore  - la circa 14% cu sync-urile dezactivate, doar browsing, market prin wi-fi , fara jocuri.), camera front mica asa cum e, imi era de ajuns pentru apeluri skype, surpriza, e deviata in asa fel banuiesc de la asamblare incat trebuie sa tin tableta (cand o tin in modul landscape) mult spre dreapta mea adica efectiv eu nu prea il mai vad pe interlocutor, jenant.
Intradevar configuratia e buna la banii astia dar asamblarea si bateria (care cred ca e chiar SH cum e la chinezi acum trend-ul) sunt efectiv de cacao.

Bineinteles mi-au scris vreo 3 cuvinte pe hartia care s-a intors de la garantie "Nu se observa..etc"...va dati seama ce nervi m-au luat nu?....dar am zis duca-se sa se spele cu banii mei la cap.Eu nu mai vreau drumuri sau alte batai de cap deoarece sunt din provincie si nu vreau sa mai bat drumuri la capitala pentru alte refuzuri.

Asa ca..cine mai vrea Evolio sau orice alta firma romaneasca..ganditi-va oameni buni de muuulte ori.Eu unul stiu ca mi-a ajuns.

Edited by zaber_al_arab, 10 May 2013 - 07:59.


#57
toderascuA

toderascuA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 939
  • Înscris: 09.01.2013
Totul bine si frumos...pana la camera. Acolo am bufnit intr-un ras isteric. Pai ce draq au facut astia ma, ti-au dat ori o tableta "chioamba" din fabrica, ori una reparata de ei si pusa inapoi pe raft "ca noua">????

#58
zaber_al_arab

zaber_al_arab

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 17.05.2007

View PosttoderascuA, on 10 mai 2013 - 08:00, said:

Totul bine si frumos...pana la camera. Acolo am bufnit intr-un ras isteric. Pai ce draq au facut astia ma, ti-au dat ori o tableta "chioamba" din fabrica, ori una reparata de ei si pusa inapoi pe raft "ca noua">????

Nu stiu ce sa mai zic doar ca sunt dezamagit de tupeul nesimtit si aroganta celor de la Evolio.Si eu am dat-o in "rasu-plansu" cand am vazut prima oara cat de ciudat e.Dar daca ei nu observa defectele..trebuie sa-i credem pe cuvant nu? ;)

Edited by zaber_al_arab, 10 May 2013 - 08:03.


#59
toderascuA

toderascuA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 939
  • Înscris: 09.01.2013

View Postzaber_al_arab, on 10 mai 2013 - 08:02, said:

Dar daca ei nu observa defectele..trebuie sa-i credem pe cuvant nu? Posted Image

Ooooo daaaaa...ce le-ar mai place lumea asta...imaginara.

#60
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Postzaber_al_arab, on 10 mai 2013 - 07:50, said:

am zis duca-se sa se spele cu banii mei la cap.Eu nu mai vreau drumuri sau alte batai de cap deoarece sunt din provincie si nu vreau sa mai bat drumuri la capitala pentru alte refuzuri.

Nu amice, nu e bine. Du-te la protectia consumatorilor si fa reclamatie. Daca ignori tu, o sa ignore si altii si uite asa consumatorii sunt luati la p... pe banii lor. Faci un bine tuturor daca faci reclamatie. Si aici nu vorbesc numai de Evolio. Vorbesc de toate firmele care isi permit rahaturi din astea. Mai mult, cereti si numele angajatilor care va trateaza cu curul si fa o plangere la conducerea firmei. Muulti s-au invatat ca lise cuvine salariul si nu trebuie sa miste un deget pentru el. Nu mai lasati sa faca altii pentru voi, luati atitudine, pentru ca banii aia, multi, putini, sunt munciti de voi nu de rahatii care va ignora cu desavarsire.

#61
johnny72

johnny72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 21.11.2006
@zaber_al_arab, eu cred ca ai tu prea mari pretentii la banii pe care i-ai dat.Glumesc desigur! Asa pentru consolarea ta eu zic sa te uiti si in ograda altora in marja asta de pret si o sa vezi ca nu prea aveai ce alege iar de alde eboda, allview, vonino au probleme cel putin la fel de mari de la baterii umflate, pixeli morti, zgomote suspecte in timpul functionarii si pana la moarte subita a deviceului.Uita-te putin la retururi pe emag citeste forumul pe softpedia si o sa vezi ca asa e.De calitatea asamblarii ce sa mai zic ca arata de parca sunt facute pe genunchi.
Uite iti confirm treaba cu light bleeding-ul dar nu e chiar asa de suparatoare eu tin luminozitatea la minim si abia daca se observa si oricum nu ai ce ii face e prezent la case mai mari si la ipad mini e foarte frecvent si la asus si stii care e partea amuzanta nu e considerat de producatori un defect in sine, se produce din cate am inteles datorita proastei izolari a tuburilor fluorescente care produc retroluminarea.Doi la mana si eu am observat ca, camera frontala, daca privesc fix in centrul tabletei imi arata imaginea putin din lateral, da nici asta nu e un capat de lume.Trei la mana cu bateria incearca sa gasesti aplicatii pe market care iti monitorizeaza bateria si incearca sa inchizi procesele care ruleaza in background si sfat ia las-o tu la incarcat inchisa si o sa vezi cum se incarca in maxim o ora iar daca nu ai tot felul de procese care iti mananca bateria cu wifi pornit permanent nu are voie sa nu te tina cel putin 5 ore de la 100% la 30%.Cred ca cel mai bine ar fi sa ii faci un reset la setarile din fabrica si sa ai grija ce instalezi.Daca chiar nu te tine nici asa bateria mai mult de doua ore, schimb-o cu alta tableta daca mai poti si esti in perioada in  care poti sa o returnezi si ia-ti una de firma nexus, galaxy tab II, asus phonepad sau stiu eu ce altceva te aranjeaza.Am vazut de exemplu pe emag galaxy tab II de 7 inches la 8oo lei, go for it ! Si o sa vezi ca si asta are bubele ei ca nu o poti conecta la pc ca sa copiezi fisiere, ca nu are hdmi etc. Eu incerc doar sa te ajut si vreau sa iti spun ca la 800 lei cat ai dat tu pe tableta asta nu o sa gasesti ceva care o sa te satisfaca mai bine, vrei mai mult, platesti dublu cam asta e.Insa parerea mea e ca nu se merita sa arunci o gramada de bani pe o tableta care in maxim un an e depasita hardware iar in doi o sa vrei tu singur sa o schimbi, uita-te ca deja au aparut procesoare quad core si 2Gb memorie ram iar in doi ani o sa ajunga la configuratii la care nici nu visezi asa ca be cool.

#62
toderascuA

toderascuA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 939
  • Înscris: 09.01.2013

View Postjohnny72, on 10 mai 2013 - 09:44, said:

nu e considerat de producatori un defect in sine

In game-testing se numesc "will not fix"-uri. Ele sunt vazute ca bug-uri, dar se considera ca nu influnteaza jocul atat de mult incat sa conteze si oricum ar costa prea mult sa fie rectificate. Presupun ca este cam acelasi lucru si la aceste "case mai mari" in ceea ce priveste aceste mici "scapari".

Edited by toderascuA, 10 May 2013 - 09:55.


#63
johnny72

johnny72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 21.11.2006
Ma rog nu stiu cum se numesc, dar nu cred ca iti schimba nici un producator o tableta doar pentru atat, oricum merita incercat.

#64
toderascuA

toderascuA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 939
  • Înscris: 09.01.2013
S-ar putea sa ii schimbe tableta datorita autonomiei penibile pe care o are. Totusi de la ~4 ore (cam asa au toate) la 2 ore mi se pare inacceptabil. zaber_al_arab te sfatuiesc sa mergi tu, daca poti cand o duci in service si poti sa "dai cu biciul" putin in ei, ca altfel te trimit la plimbare (daca si astia trateaza clientii ca allview).

#65
ioan3

ioan3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 30.11.2012
Nu va lasati calcati in picioare de angajatii Evolio. Stati calare pe ei: trimiteri, retrimiteri in service, telefoane, etc. Eu am trimis tableta de 3 ori in service pana cand m-am enervat si am cerut sa vorbesc cu un tehnician la telefon. Intr-un final am primit negatie pe tableta si mi-am primit banii integral inapoi. Pana la urma sunt banii vostrii, multi, putini, cati sunt. Succes!

Edited by ioan3, 10 May 2013 - 12:18.


#66
florinlin

florinlin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 14.05.2005
Ceasul rau..... am scapat tableta pe jos si i-am spart ecranul. Parte buna, ca e si una buna, e ca tochscreenul functiona in continuare. Am dus-o la evolio, spatamana trecuta, atunci mi-au spus ca vor rezolva pana luni, e deja miercuri si nici un semn. Maine sunt calare pe ei daca nu primesc nici o veste.Un aspect care tine iarasi de profesionalismul lor e ca la telefon mi-au spus un pret, iar cand m-am dus la ei am avut surpriza sa fie mai putin. Le-am cerut sa-mi dea in scris ca e atat cat mi-au spus la predarea tabletei :). Va tin la curent cu mersul problemei.
In alta ordine de idei are cine vesti cu rootarea?

#67
toderascuA

toderascuA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 939
  • Înscris: 09.01.2013
Deci...sa vad daca am inteles eu bine. Cand ai vorbit cu ei la telefon ti-au zis un pret, iar cand ai ajuns cu ea le service si s-au uitat la ea ti-au spus mai putin? Intreb pentru ca, din cate stiu eu, ecranul reprezinta cam 50% din pretul tabletei si daca la service ti-au spus pretul corect...cat ti-au spus ca te costa cand ai vorbit cu ei la telefon?

#68
Sunny_Days

Sunny_Days

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 172
  • Înscris: 04.08.2010
Salut, am o tableta evolio aria mini 3g si nu reusesc sa ma localizez deloc prin gps. Am incercat si cu factory reset dar tot degeaba. Aveti idee ce as putea sa ii mai fac sau trebuie sa merg in service?

#69
toderascuA

toderascuA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 939
  • Înscris: 09.01.2013
Ai incercat totul? Diferite locatii, conditii meteorologice...? Daca da...service.

#70
florinlin

florinlin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 14.05.2005

View Postflorinlin, on 15 mai 2013 - 19:02, said:

Ceasul rau..... am scapat tableta pe jos si i-am spart ecranul. Parte buna, ca e si una buna, e ca tochscreenul functiona in continuare. Am dus-o la evolio, spatamana trecuta, atunci mi-au spus ca vor rezolva pana luni, e deja miercuri si nici un semn. Maine sunt calare pe ei daca nu primesc nici o veste.Un aspect care tine iarasi de profesionalismul lor e ca la telefon mi-au spus un pret, iar cand m-am dus la ei am avut surpriza sa fie mai putin. Le-am cerut sa-mi dea in scris ca e atat cat mi-au spus la predarea tabletei Posted Image. Va tin la curent cu mersul problemei.
In alta ordine de idei are cine vesti cu rootarea?

am primit azi tableta, totul ok, doar ca a durat 2 sap.

#71
johnny72

johnny72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 21.11.2006
ne poti spune cat a costat reparatia  doar asa ,in caz ca o scapam jos, sa stim la ce sa ne asteptam.

#72
florinlin

florinlin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 14.05.2005

View Postjohnny72, on 23 mai 2013 - 15:50, said:

ne poti spune cat a costat reparatia  doar asa ,in caz ca o scapam jos, sa stim la ce sa ne asteptam.

300 ron display-ul + taxe curierat

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate