O intrebare
Last Updated: Dec 04 2005 03:54, Started by
phanatick
, Nov 17 2005 03:27
·
0

Posted 17 November 2005 - 03:27

Eu sunt incepator pe internet si nu stiu multe despre programele antivirus.Eu am kaspersky anti-virus personal pro si vad ca imi apare mai nou o fereastra care imi spune :Your computer has been attacked from 211.137.44.110 Atack - Helkern( sau UDP). The atack has been succesfsfully repulsed.Vrea sa imi spuneti si mie ce inseamna asta...ca de scanat am scanat si virus nu este.Totul arata sa fie bine.Va rog lamuriti-ma si pe mine.
|
Posted 17 November 2005 - 05:54

Posted 17 November 2005 - 07:04

Daca iti spun ca primesc acelasi msg ma crezi? E un idiot care scaneaza o raza de ip-uri, ocazional ajungand si la al tau, iar antivirusul il prinde. Kaspersky daca nu ma insel. Nu e nici cea mai mica pb. Eventual sa bifezi sa nu-ti mai arate toate astea ( e singurul lucru care se poate bifa in fereastra aia) inainte sa dai Ok.
|
Posted 23 November 2005 - 01:43

Marele antivirus s-a comportat ca un fel de firewall, facandu-si insa meseria. Bravo lui, iar tu da-i setarea de mai sus, pentru ca e enervant, mai ales daca respinge mai multe atacuri.
Si cand ma gandesc ca unii nu-s de acord cu lasarea deschisa a elementului antivirusului care face scanarea real time... |
Posted 26 November 2005 - 03:11

De ce sa mint...si eu am primit mesajul acela , dar nu ma deranjeaza , inseamna ca-si face treba..defapt chiar mai mult
![]() |
Posted 01 December 2005 - 05:55

Bine bine dar eu tot nu am inteles ceva:de ce mi se fac atacuri la ip?ce inseamna aceste atackuri ?persoana care face atackul vrea sa imi intre in pc sau...Lamuriti-ma si pe mine plzzz.
|
Posted 01 December 2005 - 11:28

De cele mai multe ori este vorba de calculatoare virusate (zombi), nu de persoane rau intentionate. Daca ai firewall stai linistit.
![]() |
Posted 01 December 2005 - 13:54

Bine bine dar eu tot nu am inteles ceva:de ce mi se fac atacuri la ip?ce inseamna aceste atackuri ?persoana care face atackul vrea sa imi intre in pc sau...Lamuriti-ma si pe mine plzzz. O explicatie ai primit deja, o alta ar fi ca sunt hackeri care pun masina sa atace blocuri de IP, cum ar fi intre 0 si 65000, cu soft specializat. Nenorociti care au baia ocupata... |
Posted 01 December 2005 - 14:05

O explicatie ai primit deja, o alta ar fi ca sunt hackeri care pun masina sa atace blocuri de IP, cum ar fi intre 0 si 65000, cu soft specializat. Nenorociti care au baia ocupata... |
Posted 01 December 2005 - 14:16

Daca ai aceste ingrijorari, vorbeste-ne de ce firewall ai, cum sugera Night Elf mai sus!
Pentru ca, pana la urma, asta e garda de corp, antivirusul nu face asemenea servicii; exceptia e asta al tau. Firewall-ul se ocupa cu hackerii si intr-adevar trebuie sa fie bun, sa faca treaba. |
Posted 01 December 2005 - 14:23

Daca ai aceste ingrijorari, vorbeste-ne de ce firewall ai, cum sugera Night Elf mai sus! Pentru ca, pana la urma, asta e garda de corp, antivirusul nu face asemenea servicii; exceptia e asta al tau. Firewall-ul se ocupa cu hackerii si intr-adevar trebuie sa fie bun, sa faca treaba. |
|
Posted 01 December 2005 - 14:54

look`n`stop. Mananca resurse putine si isi face treaba linistit fara sa te deranjeze toata ziua cu mesaje.
![]() P.S. Interfata grafica e de kko, dar un firewall nu trebuie caracterizat dupa aspect ci dupa ce stie sa faca. |
Posted 02 December 2005 - 06:20

nu fac reclama.... din proprie experienta.... zone alarm ala free cu update + antivirxp tot free tot cu update.... si cateva servicii pe disabled.... jur ca mi-e dor de un trojan
![]() |
Posted 02 December 2005 - 13:27

foloseam si eu pana ieri norton internet security 2005, acuma mi,am bagat nod32+ zonealarm sa vad cum merge... ma deranja ca nortonu ocupa aproape 100 de ram
|
Posted 03 December 2005 - 19:56

Va rog frumos nu incepeti cu posturi de genul:"eu folosesc antivir X si firewall y si n-am probleme !!!"
@phanatik: ti s-a explicat ce s-a intamplat probabil ca nu esti o tinta , documenteaza-te , vezi ce se gasesc pe forum destule informatii . Edited by cods, 03 December 2005 - 19:58. |
Posted 04 December 2005 - 03:14

Mai am inca o problema:eu folosesc msn messenger si de cateva zile cand deschid messengerul primesc tot felul de invitatii pt a da sau nu acceptul acelor persoane sa imi intre in lista mea de membrii.Binenteles ca le tot dau ignore deoarece sunt adrese de mail f ciudate de ex :[email protected] ,[email protected] nu inteleg cum poate sa aiba o persoana asemenea iduri pt msn messneger eu din cate stiu nu sunt acceptate spatiile intr-o adresa de mail iar nony.com nu imi pot da seama cum a putut sa imi faca invitatie ca acest messenger functioneaza doar cu adrese de msn sau hotmail.Va rog lamuriti-ma si pe mine ce inseamna toate astea.
|
Posted 04 December 2005 - 03:54

Acuma, n-o sa dai in paranoia. Da-i in PM (which stands for Private Message)!
Dar, la o adica, e bine sa incercam toate masurile de securitate de care suntem capabili. |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users