Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...
 Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...
 Care este cel mai bun mod de a pr...

Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...
 Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...
 

Depresie

- - - - -
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#55
andraaida

andraaida

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.04.2013
Daca tu crezi ca esti in depresie, actioneaza cumva. Citeste pe depresiv.ro (pe mine m-a ajutat) si daca e cazul,mergi la psihiatru!

#56
crinsey

crinsey

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 25.05.2013
depresie? suicid? heh, nu am timp sa povestesc..dar la urma urmei, la noi  e scump si sa te sinucizi :))

#57
buteliearagaz

buteliearagaz

    Contabilizez vorbe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,137
  • Înscris: 13.12.2006

 Unba1at, on 29 septembrie 2012 - 21:53, said:

Timpul le rezolva pe toate.
Din pacate timpul estompeaza unele amintiri, iar cand revin dor atat de tare incat devin insuportabile.

 On_my_way, on 01 octombrie 2012 - 21:08, said:

Psihiatrii parca au o placere sa-si transforme pacientii in legume.  Medicamentele nu ajuta si au o gramada de efecte secundare. Doar in cazul depresiilor severe ar trebui recomandate, nu cred ca-i cazul initiatorului.
Pshihiatrii sunt sclavii industriei medicamentelor, plus ca simt nevoia sa faca experiente.

 crinsey, on 25 mai 2013 - 04:28, said:

depresie? suicid? heh, nu am timp sa povestesc..dar la urma urmei, la noi  e scump si sa te sinucizi Posted Image)

Dar de ce sa te sinucizi?

Solutia mea este miscarea, pentru ca miscarea ajuta la o mai buna circulatie a sangelui, care conduce la irigarea creierului si in final la ameliorarea depresiei, ca de rezolvare nu prea poate fi vorba asa repede.

Edited by buteliearagaz, 25 May 2013 - 14:38.


#58
gi_fubar

gi_fubar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,502
  • Înscris: 26.12.2007

 Geo2996, on 29 septembrie 2012 - 21:04, said:


Sunt foarte trist si ma simt vinovat pentru ca am esuat lamentabil intr-o relatie care ar fi putut merge foarte bine. Am vrut sa ma schimb pentru ea, sa o impresionez, dar nu am facut decat s-o indepartez si acum nu-mi mai raspunde nici macar la salut.


ar putea fi de la masturbare asta exacerbeaza pofta sexuala si duce la astfel de depresii .

#59
OanaaPascu

OanaaPascu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.06.2013
Toate probleme se pot rezolva pana la urma, chiar daca asta inseamna sa astepti o buna bucata de timp, Eu de exemplu am avut o problema in familie acum mai multi ani, a decedat cineva care imi era foarte drag si nu am putut sa trec peste asta multa vreme. Pana cand am navigat pe net intr-o seara, cautand lucruri despre despresie pentru ca ajunsesem intr-o stare de tristete si lipsa de energie, nu mai aveam chef de nimic, nimic nu ma motiva, nu reuseam pur si simplu sa ies din starea aia, am dat peste depresiv.ro, e o platforma online in care gasesti multe articole ajutatoare pentru orice problema legata de depresie, tristete, s.a.m.d. Acolo m-am convins ca ar trebui sa incerc sa merg la un psiholog si chiar cred ca am facut bine, m-a ajutat si acum sunt mai ok, deci sa nu iti fie frica sa incerci un specialist, e pentru sanatatea ta mintala, deci merita.

#60
crinsey

crinsey

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 25.05.2013
mda, nu stiu cum naiba se intampla...cand e sa iti mearga rau, toate merg rau...o problema nu vine niciodata singura..eu una trec printr-o perioada mai urata...am probleme acasa, nu-mi gasesc job, m-am despartit de iubit, prietenii nu au timp de mine...vreau sa ies, vreau sa fac ceva, dar nu am cu ce ...vreau un motiv pentru care sa ma trezesc dimineata...

#61
TupaC

TupaC

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,220
  • Înscris: 05.02.2006

 Business_style, on 30 septembrie 2012 - 12:04, said:

Ce ai mah? Esti nebun? Cum sa ai ganduri de sinucidere? De te-as cunoaste si  mi-ai zice asa ceva in fata te-as bate de o sa adori viata.
Depresie? Fi serios. O fata? Merita sa mori pt. cineva care nici macar nu iti mai este alaturi?
Hey, trezestete, fa un dus rece, barberestete, aranjeaza-ti parul, pune-ti camasa aia de o ti in dulap pt ocazii speciale si iesi afara.
Ce rost are?
Uita-te putin pe geam, vezi o gramada de oameni, asa-i? Fi sigur ca cel putin unul din acei oameni a fost parasit de curand sau a divortat sau a ramas vaduv/a , dar tu il poti vedea pe geam, nu? Il poti vedea din cauza ca este un om care iubeste viata, care probabil are 40 de ani si a fost parasit de 20 de ori , dar tu il poti vedea pe geam, nu? Il poti vedea din cauza ca este constient ca persoanele cu care a fost pana acum, desi despartiti, nu ar vrea sa il vada mort, iar el/ea nu ar vrea sa le faca sa sufere.
Ai iubit-o si te-a iubit, asta e, a fost frumos dar sa terminat, stiu, doare, dar curand o sa dispara si durerea, si ai sa o iei de la inceput si probabil (sper sa nu) ai sa fi iarasi parasit, dar tu trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor. Din multele relatii care nu au mers...ai invatat o lectie, ai invatat ce cauti cu adevarat la o fata, ai invatat ce sa faci si ce nu pe viitor, intr-o relatie. Iar intr-o zi, cand ai sa o gasesti pe "The One" si ai sa te insori, o sa ai o casnicie fericita deoarece esti sigur ca EA nu este ca restul, EA nu te paraseste dintr-un motiv prostesc, ideea este ca tu avand experiente in trecut, te-ai maturizat si sti cum sa te comporti ca sa nu gresesti din nou.
Nu ai prieteni?
Fi serios, cine are nevoie de prieteni ca sa isi traiasca viata?
E viata ta si parerea mea este ca ai una singura, asa ca iesi afara si traiesteti-o !
Pastile?
Te-ai dilit? Inscrie-te la sala de forta, fa sport, ia-ti un abonament la solar, orice altceva dar fi activ in viata sociala, nu pierde timpul in asa momente pe softpedia si redtube Posted Image
Sunt in lume oameni care si-au pierdut sotia si copii intr-un accident, dar nu ii vezi pe forumuri, ci ii intalnesti afara, la sala, la magazin, la servici, peste tot unde sunt oameni, exista si o poveste trista.
Daca toti oamenii s-ar sinucide atunci cand sunt parasiti, pe protv ai vedea doar "Breaking-news" dar pun pariu ca daca te uiti acum, probabil este un film sau o reclama, nu?
Deci in concluzie, toti barbatii la un moment dat, am parasit sau am fost parasiti de cineva (cand eram mai mici sau mai batrani) dar cu totii am trecut prin asta si culmea este ca nu auzi ca barbatii sunt pe cale de disparitie.
Hey, tu de acolo, da-i un sign out de aici si sterge-o afara. Sa nu cumva sa aud ca ai facut nu stiu ce prostie ca ai incurcat-o cu mine, tu crezi ca eu am stat 30 de minute sa iti scriu un mesaj degeaba?

Sa mori tu ? Cand te certi cu prietena/parinti cu cine stai de vorba ? Cu tine insuti ? Bine, poti sta de vorba si cu parinti dar unele treburi chiar nu le poti spune parintilor indiferent cat open-shit-mind or fi ei, ma refer la prieteni adevarati, ca vrajeli sunt la tot coltu azi.

Si restu mesajului e o vrajela oricum, orice om care stie cu ce se mananca viata asta merge inainte indiferent de ce se intampla.

Edited by TupaC, 06 June 2013 - 18:50.


#62
Qweerty

Qweerty

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 13.06.2013
Cred ca am un disturb agresiv-pasiv. Putine ori imi descar mania, deobicei o tin inauntru.

#63
stanade

stanade

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.12.2013
Buna Geo. Desi vad ca nu ai mai fost activ de ceva timp, iti impartasesc si experienta mea. Dupa o relatie de lunga durata, care credeam ca se va termina frumos, cu o nunta si copii, s-a ajuns la o indiferenta crunta care in cele din urma a dus la despartire. Am suferit enorm, la fel ca si tine , refuzam orice contact cu exteriorul, ma gandeam doar la ea, nu puteam sa dorm, nu aveam pofta de mancare, la serviciu nu puteam sa ma concentrez. Intr-o zi mi-a recomandat o colega sa incerc ceva naturist, eram sceptic si nu credeam ca va avea rezultate. Am fost la plafar si am cumparat Despress Forte, este un tratament naturist accesibil, costa in jur de 20 de lei. Pe langa asta, am inceput sa fac sport, sa alerg in parc si sa imi reiau usor usor activitatile cu prietenii apropiati. M-au ajutat foarte mult sa imi reiau viata si sa merg mai departe. Gandirea pozitiva te va ajuta enorm!

#64
Business_style

Business_style

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,207
  • Înscris: 10.07.2010

 TupaC, on 06 iunie 2013 - 18:48, said:

Sa mori tu ? Cand te certi cu prietena/parinti cu cine stai de vorba ? Cu tine insuti ? Bine, poti sta de vorba si cu parinti dar unele treburi chiar nu le poti spune parintilor indiferent cat open-shit-mind or fi ei, ma refer la prieteni adevarati, ca vrajeli sunt la tot coltu azi.

Si restu mesajului e o vrajela oricum, orice om care stie cu ce se mananca viata asta merge inainte indiferent de ce se intampla.
Da, sa mor eu...
Scrie undeva ca esti obligat sa vorbesti cu cineva cand te certi cu cineva? Trebuie neaparat? Nu. Doar asa ai fost educat sau auto-educat. Desi este un lucru bun, si sustin ca face bine sa vorbesti cu cineva in momente depresive, nu este neaparat obligatoriu. Nu este singura solutie.
Eu am un singur prieten adevarat, ne sunam de maxim 20 ori pe an, doar in cazuri de avem nevoie de un imprumut, un sfat sau ceva in genul.
Cand ma cert cu prietena, ma duc si ma plimb cu masina, ma calmeaza. Ce se intampla in relatia ta, trebuie sa ramana in relatia ta si nu sa te plangi la tot orasul. Cine azi iti este prieten, maine iti poate fi dusman. Iar un om puternic care vrea sa aibe un atu in viata, considera pe toti dusmani dar ii trateaza ca pe prieteni, just in case...
Tu te certi cu prietena / parintii, te plangi prietenilor, te impaci cu prietena a doua zi dar prietenii intr-o zi daca iti vor deveni dusmani, vor rade de problemele tale trecute, te vor judeca. Si tu esti de vina ca le-ai dat sansa sa o faca, le-ai oferit materialul.

Da, este bine sa ai prieteni, este sanatos dpdv psihologic, dar nu-i obligatoriu si nu este singura solutie. Vrei sa vorbesti cu cineva? Vorbeste cu un psiholog / preot, macar astfel de oameni stiu sa te asculte, stiu sa-ti de-a sfaturi avizate, mature, si nu-ti raspund cu: "Aham, mda, te inteleg, mai comanda o bere", ci cu "Pentru a rezolva problema, poti incerca sa...", iar uneori, un sfat matur poate salva o viata.

Crezi tu ca orice om care stie cu ce se mananca viata, merge inainte?
Iti pot da exemple de oameni care au ajuns milionari in euro, dar din cauza unei depresii sau dus pe copca...Creierul uman este un sistem complex, si nu poti spune ceva general valabil.

#65
november_soul

november_soul

    §§§§§§§§§§§§§

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,787
  • Înscris: 21.11.2006

 Business_style, on 27 decembrie 2013 - 12:06, said:

Eu am un singur prieten adevarat, ne sunam de maxim 20 ori pe an, doar in cazuri de avem nevoie de un imprumut, un sfat sau ceva in genul.
trist...

#66
michael-myers

michael-myers

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 656
  • Înscris: 02.08.2013

 Business_style, on 30 septembrie 2012 - 12:04, said:

Ce ai mah? Esti nebun? Cum sa ai ganduri de sinucidere? De te-as cunoaste si  mi-ai zice asa ceva in fata te-as bate de o sa adori viata.
Depresie? Fi serios. O fata? Merita sa mori pt. cineva care nici macar nu iti mai este alaturi?
Hey, trezestete, fa un dus rece, barberestete, aranjeaza-ti parul, pune-ti camasa aia de o ti in dulap pt ocazii speciale si iesi afara.
Ce rost are?
Uita-te putin pe geam, vezi o gramada de oameni, asa-i? Fi sigur ca cel putin unul din acei oameni a fost parasit de curand sau a divortat sau a ramas vaduv/a , dar tu il poti vedea pe geam, nu? Il poti vedea din cauza ca este un om care iubeste viata, care probabil are 40 de ani si a fost parasit de 20 de ori , dar tu il poti vedea pe geam, nu? Il poti vedea din cauza ca este constient ca persoanele cu care a fost pana acum, desi despartiti, nu ar vrea sa il vada mort, iar el/ea nu ar vrea sa le faca sa sufere.
Ai iubit-o si te-a iubit, asta e, a fost frumos dar sa terminat, stiu, doare, dar curand o sa dispara si durerea, si ai sa o iei de la inceput si probabil (sper sa nu) ai sa fi iarasi parasit, dar tu trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor. Din multele relatii care nu au mers...ai invatat o lectie, ai invatat ce cauti cu adevarat la o fata, ai invatat ce sa faci si ce nu pe viitor, intr-o relatie. Iar intr-o zi, cand ai sa o gasesti pe "The One" si ai sa te insori, o sa ai o casnicie fericita deoarece esti sigur ca EA nu este ca restul, EA nu te paraseste dintr-un motiv prostesc, ideea este ca tu avand experiente in trecut, te-ai maturizat si sti cum sa te comporti ca sa nu gresesti din nou.
Nu ai prieteni?
Fi serios, cine are nevoie de prieteni ca sa isi traiasca viata?
E viata ta si parerea mea este ca ai una singura, asa ca iesi afara si traiesteti-o !
Pastile?
Te-ai dilit? Inscrie-te la sala de forta, fa sport, ia-ti un abonament la solar, orice altceva dar fi activ in viata sociala, nu pierde timpul in asa momente pe softpedia si redtube Posted Image
Sunt in lume oameni care si-au pierdut sotia si copii intr-un accident, dar nu ii vezi pe forumuri, ci ii intalnesti afara, la sala, la magazin, la servici, peste tot unde sunt oameni, exista si o poveste trista.
Daca toti oamenii s-ar sinucide atunci cand sunt parasiti, pe protv ai vedea doar "Breaking-news" dar pun pariu ca daca te uiti acum, probabil este un film sau o reclama, nu?
Deci in concluzie, toti barbatii la un moment dat, am parasit sau am fost parasiti de cineva (cand eram mai mici sau mai batrani) dar cu totii am trecut prin asta si culmea este ca nu auzi ca barbatii sunt pe cale de disparitie.
Hey, tu de acolo, da-i un sign out de aici si sterge-o afara. Sa nu cumva sa aud ca ai facut nu stiu ce prostie ca ai incurcat-o cu mine, tu crezi ca eu am stat 30 de minute sa iti scriu un mesaj degeaba?
Deci cand il vad p'asta...deci ma jur...Posted Image




.........................................................
Si daca pana la urma n-ai pus niciun sfat de pe aci in practica...acest clipulet e graitor.If you want to do one good thing in your whole life...at least do it right!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cJwsJXbS_Ok?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by michael-myers, 27 December 2013 - 23:12.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate