Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Premier Energy se listeaza la bursa

Unde recomandati un CT cu Casa de...

Adaptare masina pentru o persoana...

Bios laptop Myria MY8315
 Folie display laptop in Bucuresti?

Pagina Wikipedia

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...

Salariu de șofer Uber 8000 l...
 Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat
 Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...
 

INDAGRA 2012

- - - - -
  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#37
ionutz1981

ionutz1981

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 18.03.2012
Salutare! M-as baga si eu la o vizita la Indagra 2012 insa ideal ar fi sa fim mai mai multi cu o masina (3 + sofer ) pentru a reduce costurile combustibilului care nu e deloc ieftin deci cei interesati (din Onesti sau imprejurimi ) contactati-ma pe pm sa stabilim ce si cum .

#38
cristinaptudor

cristinaptudor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,209
  • Înscris: 27.05.2007
Cum ramane pana la urma? Cine vine? Cum, unde, cand?

#39
tavktm

tavktm

    Old school member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,824
  • Înscris: 25.07.2006
E o lista pe la inceputul topicului ! Dar nu prea s-a mai tinut cont de ea !

Ar fi interesanta o intalnire si intre noi !

#40
1orgu

1orgu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 06.10.2012
Buna dimineata.
Mai sunt cateva zile si pasii (sau auto), ne vor indrepta spre indagra 2012. Cand considerati ca preturile pentru produsele sau utilajele expuse, sunt mai domestice, in avantajul potentialilor cumparatori?. Merg pe ideea ca in zilele lucratoare, poate sunt mai putini cumparatori si preturile mai tentante. Iar in weekend, lume mai multa si hai sa dam cu tarifele in ei. Sau este mai bine sa achizitionam in prima zi, ca deh, vor sa atraga clientii, ori la spartul targului, pentru a nu mai cara produsele inapoi ?Sunt convins ca acei dintre dumneavoastra care ati fost si veti fii prezenti la asemenea manifetari, ati facut o diferenta legata de acest aspect. Va rog sa va spuneti parerea in privinta preturilor. Va multumesc si va doresc numai si numai bine.

  Iubiti natura. Merita !!!

Edited by 1orgu, 26 October 2012 - 07:11.


#41
hunor66

hunor66

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 15,413
  • Înscris: 23.11.2006
Preturile sunt aceleasi pe toata durata targului. Prima zi e dedicata "specialistilor" si presei. Or sa se faca multe poze, cu ministri, directori, secretari de stat, leaderi de sindicate agro si altii - ca tot vin alegerile. s-ar putea sa treaca pe-acolo si sa-si dea cu parerea despre tractoare si masini de muls si unii deputati, senatori... ca tot e rost de aparut pe sticla.

Zilele urmatoare (fara week-end) vin in general cei interesati - fermieri, ingineri, veterinari etc. Oameni chititi sa cumpere anumite utilaje / echipamente / animale...etc. In aceste zile gasesti si specialistii firmelor la standuri, deci poti primi sfaturi la prima mana, ca ai cu cine sta de vorba.

In week-end e plin de gura-casca cu copii de mana "uite mamaie ce frumos e calu'!" (daca e vreme buna, daca nu, nu), iar de partea cealalta a expozantilor sunt doar oamenii pe care a cazut magareata sa fie la stand in week-end, plus cateva domnisoare obosite de pe la secretariat, contabilitate, PR - caci specialistii, directorii tehnici si sefii de la vanzari sunt plecati in week-end... Si, daca pui o intrebare mai cu dichis, e chemat colegul sa raspunda, acesta cheama pe un altul si in final esti rugat sa trimiti un mail la firma.

Eu unul intentionez (sper sa si pot) sa fac o vizita pe indelete cam pe joi, sa pot vedea in tihna ce-i pe-acolo si sa pot intreba ce-mi trece prin cap (si sa mai obtin si raspunsuri...) si, eventual, daca mai sunt doritori de vizita si vor sa ne-ntalnim, vin si sambata. Cine vrea sa ne vedem / revedem, sa-mi trimita un PM, sa va dau nr. de telefon si sa stabilim ora (cu aproximatie). Cei care deja au tel. meu, sa ma sune, ca nu ma deranjeaza...

P.S. Eu vorbesc si din prisma celui care a participat ca expozant la numeroase astfel de targuri si pot sa va spun ca oboseala resimtita dupa 4-5 zile la stand este considerabila, pentru ca stai in picioare mai mult de 6-7 ore pe zi, nu prea ai timp sa mananci, bei multe cafele si stai de vorba (chestiuni tehnice, nu povesti) cu foarte multi oameni. Daca ai norocul sa ai standul in cortul cu animale, e un curent "ca pe Ceahlau'" si mirosul de balegar iti intra in par si in haine. Asa ca ultima zi ti-e cam lehamite ...

Edited by horia66, 26 October 2012 - 11:35.


#42
1orgu

1orgu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 06.10.2012
Buna ziua.
Postare mai edificatoare, cred ca nu se putea face. Faptul ca ati participat la asemenea targuri, ca si persoana in spatele standului, ne ajuta foarte mult sa ne facem o impresie reala in ceea ce  priveste desfasurarea activitatilor acolo. Referitor la faptul ca veti fii prezent joia viitoare,si ne veti da si toate sfaturile solicitate, consider ca este un mare, mare avantaj, pentru noi cei mai novice dintre vizitatori. Personal voi vizita targul vineri, joi lucrez. Vreau sa achizitionez o motosapa, pentru arat si maruntit pamantul, o instalatie complecta de irigat prin picatura, pentru solar, si nu numai, precum si o vizualizare a standurilor de crestere a pasarilor in gospodarie. Acum o saptamana am finalizat un solar, iar acum vrem sa cochetam putin si cu, cresterea pasarilor. Dorim sa facem achizitiile mai sus mentionate, datorita faptului ca poate reusim sa mai ,,ciupim'' (credem noi), ceva din pret.
Referitor la faptul ca sunteti prezent joi la targ, nu va sugerez ( cu toate ca as vrea), poate vineri sunt prezenti mai multi dintre noi,  care au nevoie de consultanta in acest domeniu, iar prezenta dumneavostra, este mai mult decat benefica. Personal va asigur ca nu voi fii un motiv de stress. Dar poate, poate.....
Toate cele bune sa fie cu dumneavoastra.
Din partea mea tot respectul.

#43
subie

subie

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 03.08.2010
O intrebare dintre cei care sunt mai documentati decat mine;

oare miercuri 31 octombrie este program de vizitare de dimineata sau sunt altfel de evenimente?
  Va multumesc

#44
1orgu

1orgu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 06.10.2012

View Postsubie, on 27 octombrie 2012 - 17:07, said:

O intrebare dintre cei care sunt mai documentati decat mine;

oare miercuri 31 octombrie este program de vizitare de dimineata sau sunt altfel de evenimente?
  Va multumesc

Dupa cum am inteles din postarea lui horia66, prima zi este dedicata celor pe care i-am ales, poze, interviuri, cum se mulge vaca, cum se face curat la porci,gaini, cum dam cu sapa, cate picaturi cad pe mp. in solar, etc etc..... Oare cand vom scapa frate, de inoportunitatea politicienilor, la asemena evenimente. Mai bine ne-ar da un sprijin efectiv in ce vrem sa facem si noi ca amarasteni, in ale gradinariei, agriculturii, zootehniei si celorlalte ramuri care ne dau efectiv hrana de zi cu zi. Dar poate interesele sunt mai mari, sa nu producem, decat sa avem excedent alimentar. Sunt convins ca toti care am accesat acest topic suntem direct interesati, sa vizionam ,,indagra 2012'', pentru achizitionarea unor produse; masini unelte, seminte, sisteme de irigare, tehnologii de asa zisa , ,,ultima ora'', care sa ne ajute, in activitatea noastra. Sincer, eu cred in potentialul acestui domeniu, mai ales ca tendinta, este de intoarcere la origini. Scuze daca am fost off topic, poate efortul depus astazi in zi de sarbatoare , religioasa ( sa ma ierte Dumnezeu), am muncit la gradina, si-a pus amprenta, asupra modului meu de exprimare. Va doresc numai si numai bine si urmati-va calea pe care ati ales-o. Satisfactiile nu vor intarzia sa vina.

Iubiti natura. Merita !!!

#45
Eagle Raider

Eagle Raider

    try

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,961
  • Înscris: 29.04.2006
si eu o ma duc la targ sigur, oricum stau in agronomie, deci fac 5-7 minute pe jos :P atat ca sunt incepator si mare lucru nu stiu, cunostintele mele sunt foarte vagi in domeniu, dar sunt interesat si sper sa plec cu destule informatii despre utilaje, preturi si la ce se folosesc :P desigur voi incerca sa iau un prieten mai priceput ca mine sa am, ca asa eu nu prea stiu ce sa intreb :)

#46
1orgu

1orgu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 06.10.2012
Buna ziua.
Care va fii taxa de acces la acest targ? Am vazut ca se poate obtine o invitatie on line, dupa complectarea unui fel de tabel. Aceasta este oferita numai firmelor (dupa cum reiese din tabel), sau si persoanelor fizice? In urma obtinerii acestei invitatii care este transmisa prin mail, poate intra una, sau cate persoane? Doresc sa merg cu sotia si un vecin care este mult mai initiat decat mine in ceea ce priveste produsele pe care intentionez sa le achizitionez.
Rog raspuns, consider ca este relevant si pentru alti doritori. Multumim anticipat.

Iubiti natura. Merita !!!

#47
DDuras

DDuras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,528
  • Înscris: 23.11.2006
taxa intrare - 15 lei
invitatia e doar pt.reprezentantii pers.juridice,nu pt. pers.fizice
intra 1 pers / invitatie

#48
Eagle Raider

Eagle Raider

    try

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,961
  • Înscris: 29.04.2006
am vazut ca se tin si unele conferinte si seminarii, pentru acestea trebuie sa inscrii undeva? sau pur si simplu trebuie sa fii in sala si ora potrivita?

#49
1orgu

1orgu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 06.10.2012
Buna seara.
Program vizitare targ, 31 oct. - 03 nov.  !0.00 - 18.00
Program vizitare targ, 04 nov.  !0.00 - 16.00
Pe siteul ,,ciumbdplant'' taxa de intrare este postata ca fiind de 10 roni. Dar sunt sigur ca ea va fii de 15 roni (daca nu va creste).
Maine la h 10.00 sunt prezent la intrare. Revin cu imagini, impresii, pareri, nivel preturi, atmosfera generala, bune si mai putin bune.
Noapte buna all forumisti.

Iubiti natura. Merita !!!

#50
FeDani

FeDani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,956
  • Înscris: 26.03.2012
sambata ajung si eu pe acolo! debia asteptPosted Image si ce magarie...taxa de intrare de parca am fi la film dar na cum sa scoata si staul niste bani de la "tarani" ca tare multi ne da si avem de unde

#51
tavktm

tavktm

    Old school member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,824
  • Înscris: 25.07.2006

View PostDaniel_Florici, on 30 octombrie 2012 - 19:04, said:

sambata ajung si eu pe acolo! debia asteptPosted Image si ce magarie...taxa de intrare de parca am fi la film dar na cum sa scoata si staul niste bani de la "tarani" ca tare multi ne da si avem de unde

Nu statul organizeaza evenimentul ! Si 15 ron intrarea nu mi se pare mult ! Poate nu iti dai seama ce presupune organizarea unui astfel de eveniment !
Traim in alte timpuri acum, unde piate este libera, sau ma rog, aproape libera, si fiecare isi face regulile, ceilalti pot doar sa actioneze in consecinta.

#52
Eagle Raider

Eagle Raider

    try

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,961
  • Înscris: 29.04.2006

View Post1orgu, on 30 octombrie 2012 - 18:10, said:

Pe siteul ,,ciumbdplant'' taxa de intrare este postata ca fiind de 10 roni. Dar sunt sigur ca ea va fii de 15 roni (daca nu va creste).
tu de acolo te informezi? pe site`ul oficial, taxa de intrare este specificata si in valoare de 15 lei, e deja stabilit, cum sa mai creasca?
asteptam impresii de la tine :D eu sambata o sa ajung, ca atunci sunt liber, in cursul saptamanii nu prea am timp ca termin serviciul la 4, mi-ar ramane prea putin timp pentru vizitat...

#53
medelin992

medelin992

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,487
  • Înscris: 16.06.2010
15 lei e prea mult. Anul trecut a fost 10 parca. Daca vii si cu nevasta,soacra,mama,tata si vecinu ala esti. Cat economisesti la ce cumperi pierzi la intrare.
A vazut cineva institute de cercetari legumicole(vidra-buzau) pe la seminte pe acolo?

Edited by medelin992, 31 October 2012 - 19:04.


#54
DDuras

DDuras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,528
  • Înscris: 23.11.2006
N-are ce cauta nevasta,mama,soacra, ca nu e expozitie, e targ! Iar vecinul sa-si plateasca intrarea. Posted Image  Asta nu inseamna ca nu e cam mult...

A fost cineva azi la Indagra ???

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate