![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Jump cell (probabil cu offset)
Last Updated: May 25 2012 13:18, Started by
Ursul_Polar
, May 24 2012 11:16
·
0

Posted 24 May 2012 - 11:16

Buna ziua,
Imi bat mintile de ceva vreme cu o problema. Se da un Excel in care ar trebui bagate valori in coloanele B si C cursiv, urmand completarea cu alte informatii in coloanele D si E a fi facuta ulterior. Informatiile din B si C se introduc B1-C1, B2-C2, B3-C3, etc. Dupa introducerea unei valori in casuta din coloana C as vrea sa coboare un rand si sa se mute in coloana B selectia celulei, adica, daca am ajuns sa inroduc informatia in casuta C3 sa se mute selectia in B4. M-ar multumi si o sugestie referitor la un manual de citit din care sa pricep cum sa folosesc corect un cod VBA. Nu sunt programator, da' nu mi-e frica sa incerc necunoscutul. Multumesc. |
Posted 24 May 2012 - 11:49

Poti automatiza Excel-ul sa faca ca vrei tu insa ai un pic de studiat:
http://msdn.microsof...office.12).aspx Edited by neagu_laurentiu, 24 May 2012 - 11:49. |
Posted 25 May 2012 - 13:18

Am rezolvat, in cele din urma, cu o solutie care n-ar fi cea mai straluicta sau eleganta, dar functioneaza.
Private Sub Worksheet_Selectionchange(ByVal Target As Range) If Target.Row > 1 And Target.Column = 4 Then ActiveCell.Offset(1, -2).Select End If End Sub Multumesc. Edited by Ursul_Polar, 25 May 2012 - 13:19. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users