Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se pot utiliza imaginile generate...

Alternativa la Paint pe Ubuntu

Recomandare WYSIWYG HTML Editors

Alegere aspersoare
 Despre Japonia - tara pe care nu ...

ICSee din sursa sigura sau echiva...

Exista vreo metoda sa pasez contu...

Acumulator 3.7v
 Andaluzia sau Tara Bascilor

reparatie camin vizitare put

Pragurile minime de raportare pen...

Anevrism de aorta ascendenta
 Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...
 

Desktopul vostru in Windows 8

- - - - -
  • Please log in to reply
367 replies to this topic

#55
MaVeRicK89

MaVeRicK89

    We're all mad here

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,199
  • Înscris: 20.07.2008
Omg cat am ras "tomputar" "garbigi" =))

#56
GratianM

GratianM

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 06.09.2012

 eiffel, on 11 martie 2012 - 11:13, said:

Ok, similar cu topicul de pe Windows 7 deschid unul pentru noul Windows 8.

Cum interfata sa mi s-a parut complet aiurea, fara meniu de start iat Metro nu prea are nicio logica, [...]
De ce să ți se pară complet aiurea? La fel ai considerat și când ai trecut de la 95 la 98 și apoi la 2000, Millenium, XP și 7?
În start-ul de la W8 ai toate programele de care ai nevoie și mai poți și adăuga. Mi se pare genial. Este ca un quick launch mai generos. Poți să alegi locul pentru fiecare iconiță în parte, poți să creezi grupuri, poți să le modifici dimensiunile, etc. Ceea ce tu ai creat acolo, sus, se află și în start, dar arată mult mai bine, mai profi. E un gadget de care tre să știi cum să te folosești, iar când afli, cred că pur și simplu creează dependență. Mai ai și buton dedicat pentru el pe orice tastatură: tasta Windows.

#57
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,865
  • Înscris: 15.06.2004
Nu. Am trecut de la Windows 1.0 la toate cel urmatoare. Windows 95 a fost o revolutie - m-am descurcat cu el fara nicio problema din prima, era perfect conceput din pct de vedere logic, iar urmatoarele o evolutie. M-a cam deranjat disparitia meniului clasic in 7, dar Metro imi aduce aminte de versiunile anterioare Windows 95 - cel mai mult de Windows 3. E la fel de ciudat conceput si de greu de utilizat ca acesta.

Oricum nu mai conteaza, daca voi fi obligat intr-un fel sau altul sa folosesc Windows 8 ii pun unul din meniurile de aici - http://forum.softped...u-in-windows-8/ si dezactivez tot ce tine de metro si s-a rezolvat.

Meniul de 8 nu e mai profi - este mai pentru incepatori. Cel putin asa a fost gandit. Nimeni din care lucreaza in IT exceptand angajatii Microsoft nu-l suporta. iar ei il lauda doar ptr ca sunt platiti.

Dar o dam in offtopic, am spus ca aici:

Quote

Cu rugamintea ca discutiile sa fie doar despre desktopuri si programele folosite pentru customizarea lor.
Pentru alte programe, drivere, etc, folositi topicul general, sau cele dedicate, dupa caz.


#58
-DAMON-

-DAMON-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,648
  • Înscris: 26.06.2011
Simple is better Posted Image

ps: apare si asasinu pe acolo vad :))

Attached Files


Edited by -DAMON-, 12 October 2012 - 21:04.


#59
[ady]

[ady]

    Hopeless Dreamer !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,688
  • Înscris: 23.04.2006
Cum se poate scoate din task bar Keyboard input methods ?
Adica mi-am setat ca de pe w+space sa schimb intre tastatura in romana si engleza, dar nu vreau sa am iconita langa ceas. Din Notification Area nu poate fi scoasa.
Attached File  Capture.JPG   9.34K   17 downloads
P.S. Nu stiu daca intra exact in categoria "customizare", dar alta mai buna nu am gasit...

#60
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,660
  • Înscris: 24.09.2006
Din ce stiu nu se poate scoate daca ai 2 sau mai multe limbi pt. tastatura. Daca lasi o singura limba dispare automat.
La urma urmei nu inteleg de ce ai vrea asa ceva.

#61
[ady]

[ady]

    Hopeless Dreamer !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,688
  • Înscris: 23.04.2006

 gumball3000, on 19 octombrie 2012 - 18:10, said:

Din ce stiu nu se poate scoate daca ai 2 sau mai multe limbi pt. tastatura. Daca lasi o singura limba dispare automat.
La urma urmei nu inteleg de ce ai vrea asa ceva.

De ce ai vrea asa ceva, ce ?
Sa am mai multe limbi?  Vreau să incep să folosesc diacritice...
Sa dispara de acolo? Imi place taskbar-ul curat si cu nimic in afară de ceas și sunet.

#62
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,660
  • Înscris: 24.09.2006
De ce ai vrea sa nu-ti mai afiseze limba curenta pt. tastatura in taskbar?
Anyway, m-am mai uitat pe la setari si cred ca de aici se dezactiveaza.

(La input Indicator)

Attached Files



#63
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
Ma joc cu Win 8 de cateva zile si am incercat cateva metode de a scapa de metro. Nu merita , pentru ca lansarea se face intr-un
Explorer , dupa 10 secunde de metro, deci tot o miscare in plus.Asa din metro apesi Desc... si tot acolo ajungi.
Ce merita facut eliminare paginii blocate ,eventual eliminarea Logarii .
Mai sigur este cu un program Start......menu clasic care sare automat la desktop si ai si capra si metro la alegere.
Daca te joci un pic cu Metro vezi ca nu-i chiar asa de .......

#64
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,660
  • Înscris: 24.09.2006
Unlock page se poate dezactiva, logarea se poate elimina si ea, trebuie doar sa sapi bine pe google si in windows.

#65
Morphu

Morphu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 16.02.2006
Atasez si eu screenurie cu desktopul si start screen-ul.

Attached Files



#66
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
Pentru a renunta la pagina de blocare si la parola
Fara parola :
http://nib.ro/06/01/...-8-fara-parola/

Fara pagina de blocare :
http://www.techspot....1-bypass-metro/
Daca se instaleaza ClassicShellSetup se sare peste metro direct in Desktop si ai si menu clasic.
Succes.

#67
MaVeRicK89

MaVeRicK89

    We're all mad here

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,199
  • Înscris: 20.07.2008

 Morphu, on 04 noiembrie 2012 - 14:19, said:

Atasez si eu screenurie cu desktopul si start screen-ul.
Uuu fan Tomb Raider. Merg toate pe Windows 8?

#68
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,865
  • Înscris: 15.06.2004
O "noutate" - http://stardock.com/products/decor8/
Customizare mai serioasa ptr Metro UI.

#69
petrisor_wtf

petrisor_wtf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 21.10.2007
Posted Image

Attached File  81.jpg   303.59K   218 downloads

#70
zeyknw

zeyknw

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 12.11.2012
Desktop.ul meu

Attached Files



#71
Gendo

Gendo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 15.06.2012

 petrisor_wtf, on 12 noiembrie 2012 - 19:05, said:


wall?

#72
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,660
  • Înscris: 24.09.2006
Gasesti in arhiva: http://www.deviantar...slg-d4xk0k9.zip

Edited by gumball3000, 13 November 2012 - 22:31.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate