Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen
 Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950
 Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...
 Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...

Care este cel mai bun mod de a pr...
 

Allview P2 Alldro

- - - - -
  • Please log in to reply
134 replies to this topic

#55
creasta

creasta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 31.03.2007

View Postclubber01, on 30th April 2012, 17:45, said:

Pai zii si cum ai rezolvat-o ca de-asta e forum. Nu intri doar sa intrebi...
Corect!
Ma bucuram de izbanda si am ignorat aspectul.

Iaca deci pentru cine este interesat sa capete acces root. Da jos programelul de aici   http://www.unlockroot.com/  
Totul este pe baza de next la instalare. http://www.unlockroot.com/guide.htm ghidul foarte simplu.

La telefonul avut anterior, tot pe baza de android eu foloseam link2sd cu o partitie ext3. La asta trebuie facuta partitia pe care se instaleaza de tip fat32 si primara. Nu recunoaste partitiile de tip EXT. LINK2SD se gaseste pe market iar mai multe informatii despre el aveti aici http://forum.xda-dev...ad.php?t=919326
Partitionarea cardului se poate face foarte usor cu http://www.partition...om/download.htm

Eu am facut a doua partitie de 500 mb.  din experienta zic ca  ajunge.

Succes.
Daca mai gasiti vre-un secret nu va sfiiti sa-l impartasiti.
APROPO DE ASTA- cu  telefonul oprit apasand si tinand apasate -  tasta back ultima din dreapta, tasta de volum up si butonul de pornire se inta in recovery mode! :notangel:

#56
junkname

junkname

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 21.11.2009
The new shit!
http://www.dualsim.r...ie-2000mAh.html

Asta pare sa rezolve problemele existente la P2, principalele fiind suportul ptr. flash 11, calitatea execrabila a pozelor si apelurile video prin skype. Sunt curios daca stie si apel video normal, prin operator. In rest pare super-OK, la specificatii cel putin. Astept cu interes review-uri. Are sane mari sa fie viitorul meu telefon  :coolspeak:

#57
clubber01

clubber01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 263
  • Înscris: 02.04.2006
Am rezolvat problema cu GPS-ul. Am instalat o versiune mai veche de Google Maps (5.9). Am instalat si GPS status and toolbox (nu stiu daca a avut vreun rol). Am adresat si un mail celor de la Allview, pentru a intreba daca poate fi vorba de o problema de hardware, dar nici nu s-au obosit sa raspunda (se pare ca n-au niciun respect fata de clienti - ma intreb cu garantia cum o fi).

#58
creasta

creasta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 31.03.2007
1. Daca cineva a descoperit de ce se vede imaginea de la camera frontala intoarsa 90 grade in timpul unui apel video pe yahoo, ar fii binevenit cu o explicatie, camera primara de pe spate merge  corect!

2. Camera nu are decat o explicatie logica pentru pozele catastrofale pe care le face avand in vedere ca filmeaza totusi acceptabil: driverele video pentru android sunt proaste, am avut o problema asemanatoare pe telefonul avut anterior - la romurile cu drivere pentru camera gresite- facea poze infecte exact ca asta, cu drivere corecte facea poze impecabile... daca cineva are o solutie este iarasi binevenita.

#59
adoase

adoase

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 13.08.2006
Sunt interesat de un telefon dual sim cu android si, pentru ca nu am mai folosit, va rog sa ma luminati si pe mine.

In principiu sunt interesat de Lenovo A750 dar nu prea gasesc detalii de la utilizatori. Astfel, ar fi ok si Allview P2, poate si P3, numai sa faca ceea ce ma intereseaza.

Deci, am urmatoarele nelamuriri legat de Allview P2:
- merge cu orice combinatie de cartele 3G (voce) SIM1-SIM2? Adica Orange-Vodafone, Vodafone-Orange, Orange-Cosmote, Cosmote-Orange etc.? Netul 3G stiu ca e doar pe un sim.
- suporta USSD, adica apare ceva daca sun la *100#?
- in agenda trebuie introduse contacele cu numarul atat in format international (+40721345678) cat si national (0721345678), deci duplicate, sau e suficient intr-un singur format astfel incat sa-mi apara numele celui care ma apeleaza?
- se pot salva contactele pe SIM-uri sau trebuie neaparat pe telefon ca sa-mi apara numele lor si nu numarul cand sunt sunat?
- cand primesc SMS (atat pe SIM1 cat si pe SIM2) imi apare numele contactului sau doar numarul?
- cand sunt apelat imi apare pe ce SIM sunt apelat?
- se pot seta contactele in agenda ca sa fie apelate by default de pe un anume sim? Adica Ion sa fie apelat automat de pe sim1 (fara sa mai aleg eu simul) si Ionel automat de pe sim2, fara sa mai selectez eu de pe ce sim sa apelez?
- legat de sms-uri, are vreo functie ceva sa scriu un mesaj si sa iau numarul destinatarului de la ultimele apelate sau de la ultimele folosite la sms-uri? Sau trebuie dupa ce scriu mesajul sa caut in agenda numele sau numarul destinatarului? Am un nokia 6234 si cand intru in editorul sms pot lua contactul de la folosite recent sau jurnal recent, sau agenda. Suporta mai multi destinatari pentru un SMS?
- suporta flash si html5? Adica merg youtube, vimeo, 220, tv online etc.? Sau exista vreo combinatie sa se poata activa?
- suporta sa deschid documente atasate la email (word, pdf, excel, video, poze etc.)? Documentele deschise se pot edita sau doar vizualiza?
- cand stau pe net 3G pot fi apelat pe acelasi sim? Se pierde conexiunea? Dar cand sunt apelat pe celalalt sim?
- stie sa "dea" net la un laptop (nu tableta sau alt telefon)? Atat 3G cat si Wi-fi? In acest caz, daca sunt apelat se pierde conexiunea? Adica, descarc ceva sau uploadez ceva pe "teava" furnizata de telefon si in timpul asta sunt apelat, se intrerupe conexiunea? Trebuie sa reiau upload-ul sau download-ul sau merge in continuare?
- merge gps-ul fara conexiune la internet? Eventual si fara sim-uri in telefon?
- cardul din el merge folosit si pentru altceva sau doar poze si aplicatii android? Gen stick, sa pot depozita pe el diverse? Trebuie formatat fat32, ntfs etc. sau are vreun sistem anume?
- daca ii pun protectie pe ecran, influenteaza cumva calitatea afisarii sau a operarii telefonului, devine mai "insensibil" ecranul? Apropo, au vreun efect chestiile alea anti-radiatii, etichetele alea cu zodii sau doar de design?
- exista vreo husa/toc pentru el care sa mearga pusa/pus la curea? Sunt mai de moda veche si parca telefonul sta foarte bine acolo, pot sa stau linistit pe scaun fara sa-l scot de prin buzunare sau sa port borseta si fara sa-l tin pe la gat, pe la piept etc.

Multumesc anticipat!

#60
creasta

creasta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 31.03.2007

View Postadoase, on 16th May 2012, 20:30, said:

Sunt interesat de un telefon dual sim cu android si, pentru ca nu am mai folosit, va rog sa ma luminati si pe mine.

In principiu sunt interesat de Lenovo A750 dar nu prea gasesc detalii de la utilizatori. Astfel, ar fi ok si Allview P2, poate si P3, numai sa faca ceea ce ma intereseaza.

Deci, am urmatoarele nelamuriri legat de Allview P2:
- merge cu orice combinatie de cartele 3G (voce) SIM1-SIM2? Adica Orange-Vodafone, Vodafone-Orange, Orange-Cosmote, Cosmote-Orange etc.? Netul 3G stiu ca e doar pe un sim.  DA
- suporta USSD, adica apare ceva daca sun la *100#? DA
- in agenda trebuie introduse contacele cu numarul atat in format international (+40721345678) cat si national (0721345678), deci duplicate, sau e suficient intr-un singur format astfel incat sa-mi apara numele celui care ma apeleaza? ORICUM
- se pot salva contactele pe SIM-uri sau trebuie neaparat pe telefon ca sa-mi apara numele lor si nu numarul cand sunt sunat?POTI salva unde vrei
- cand primesc SMS (atat pe SIM1 cat si pe SIM2) imi apare numele contactului sau doar numarul? SI/SI
- cand sunt apelat imi apare pe ce SIM sunt apelat? DA
- se pot seta contactele in agenda ca sa fie apelate by default de pe un anume sim? Adica Ion sa fie apelat automat de pe sim1 (fara sa mai aleg eu simul) si Ionel automat de pe sim2, fara sa mai selectez eu de pe ce sim sa apelez? NU
- legat de sms-uri, are vreo functie ceva sa scriu un mesaj si sa iau numarul destinatarului de la ultimele apelate sau de la ultimele folosite la sms-uri? Sau trebuie dupa ce scriu mesajul sa caut in agenda numele sau numarul destinatarului? Am un nokia 6234 si cand intru in editorul sms pot lua contactul de la folosite recent sau jurnal recent, sau agenda. Suporta mai multi destinatari pentru un SMS? POTI LUA de oriunde si SUPPORTA mai multi destinatari
- suporta flash si html5? Adica merg youtube, vimeo, 220, tv online etc.? Sau exista vreo combinatie sa se poata activa? YOU TUBE prin aplicatie FLASH NU
- suporta sa deschid documente atasate la email (word, pdf, excel, video, poze etc.)? Documentele deschise se pot edita sau doar vizualiza? CU PROGRAME suplimentare INSTALATE - DA
- cand stau pe net 3G pot fi apelat pe acelasi sim? Se pierde conexiunea? Dar cand sunt apelat pe celalalt sim? DA /SE PIERDE CONEXIUNEA
- stie sa "dea" net la un laptop (nu tableta sau alt telefon)? Atat 3G cat si Wi-fi? In acest caz, daca sunt apelat se pierde conexiunea? Adica, descarc ceva sau uploadez ceva pe "teava" furnizata de telefon si in timpul asta sunt apelat, se intrerupe conexiunea? Trebuie sa reiau upload-ul sau download-ul sau merge in continuare? DA /  SE PIERDE
- merge gps-ul fara conexiune la internet? Eventual si fara sim-uri in telefon? IGO functioneaza perfect..... fara sim-uri nu am incercat
- cardul din el merge folosit si pentru altceva sau doar poze si aplicatii android? Gen stick, sa pot depozita pe el diverse? Trebuie formatat fat32, ntfs etc. sau are vreun sistem anume? il poti folosi in orice mod/ fat 32
- daca ii pun protectie pe ecran, influenteaza cumva calitatea afisarii sau a operarii telefonului, devine mai "insensibil" ecranul? Apropo, au vreun efect chestiile alea anti-radiatii, etichetele alea cu zodii sau doar de design?protectia nu influenteaza, antiradiatii - dracu' stie
- exista vreo husa/toc pentru el care sa mearga pusa/pus la curea? Sunt mai de moda veche si parca telefonul sta foarte bine acolo, pot sa stau linistit pe scaun fara sa-l scot de prin buzunare sau sa port borseta si fara sa-l tin pe la gat, pe la piept etc. DACA gasesti una in care sa incapa...de ce nu... eu am o husa clasica

Multumesc anticipat!   SPER ca am fost cat de cat de ajutor


#61
adoase

adoase

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 13.08.2006
Multumesc mult, creasta!

#62
gnn

gnn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.11.2009
http://www.go4it.ro/...gratis-9642339/
Sunt curios daca a incercat careva dintre voi ... pentru p2 alldro...

#63
tibi_72

tibi_72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 468
  • Înscris: 30.09.2007
Vreau sa cumpar si eu acest telefon, dar am o nelamurire:
- am inteles ca are suport 3G doar pe sim 1;
- daca pe sim 1 folosesc digi.mobil si pe sim 2 cosmote, pot sa fac apel video pe sim 2 sau am nevoie de suport 3G ca sa fac apelul? (ma refer acele minute gratuite de apel video oferite de cosmote prin abonament).

Multumesc anticipat de raspuns!

#64
creasta

creasta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 31.03.2007

View Postdaria02, on 20th May 2012, 16:35, said:

Vreau sa cumpar si eu acest telefon, dar am o nelamurire:
- am inteles ca are suport 3G doar pe sim 1;
- daca pe sim 1 folosesc digi.mobil si pe sim 2 cosmote, pot sa fac apel video pe sim 2 sau am nevoie de suport 3G ca sa fac apelul? (ma refer acele minute gratuite de apel video oferite de cosmote prin abonament).

Multumesc anticipat de raspuns!

Pentru apeluri video ai nevoie neaparata de suport 3G! Apel video va functiona numai de pe simul 1.

#65
suntfoatetare

suntfoatetare

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 05.10.2008
Va salut pe toti !
Am nevoie de ajutor ... intimpin o problema cu acest tel:
Sim 1 cosmote
Sim 2 vodafone

1. in meniul de cautare retele cand dau sa caute doar retele 3g , el cauta doar retele GSM si invers cand cauti doar gsm el cauta doar 3g
2 dupa ce ma conectez la reteaua 3g cosmote (banuiesc ca se conecteaza pentru ca reusesc sa efectuez un apel 3g, cu toate ecestea telefonul nu-mi afiseaza iconita de 3g sau H ) nu am internet sau conexiune de date. Cum e posibil sa nu am internet odata ce efectueaza apelul 3g?
Poate am gresit undeva cu setarile. Cand telefonul este conectat doar la reteaua gsm se conecteaza la internet EDGE avand conexiune de date disponibila, folosind acelasi APN. De ce pe gsm se conecteaza la internet si cand selectezi doar reteaua 3g, nu?
Multumesc.

#66
suntfoatetare

suntfoatetare

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 05.10.2008
S-a rezolvat de la sine ..... se pare ca era o problema de retea (cosmote).
Problema de la punctul 1 se mentine (problema de FW).

#67
sanduunitbv

sanduunitbv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 20.01.2012
EXCELENT!  Browser PUFFIN WEB pe Allview P2:
http://www.puffinbrowser.com/
http://www.1mobile.c...ree-327398.html

Comparativ cu SkyFire, browserul Puffin Web adapteaza fluxurile la terminal nu numai pentru INREGISTRARI in formatul Adobe Flash dar va permite si viziionarea IN TIMP real (IP-TV etc). "Enjoy!"

"Speed
    Render the full version of webpages extremely fast through cloud computing

Multi-tab
    Multi-tab UI allows you to switch between web pages with one click.
    For tablets only.

Flash support
    Great support for Flash websites
    Play millions of Flash videos on most of the websites
    Watch Flash videos in full-screen mode
    Support simple Flash games"


View Postsanduunitbv, on 30th April 2012, 11:07, said:

Browser SKYFIRE pe Allview P2:

Exista o alternativa eficienta la Adobe Flash Player: browser-ul Skyfire. Apare si la 1Mobile dar l-am instalat mai usor cu aplicatia Market (versiunea 3.3.11 pe care ne-a dat-o junkname). "Eficienta" intrucat majoritatea decodarilor se fac pe serverul Skyfire si nu in procesorul telefonului iar continutul e "adaptat la terminal" (se afirma ca astea inseamna cel putin 75% reducere a fluxurilor). Solutia e "proprietara" si, dupa 30 de zile, trebuie introdus un cod pe care il putem plati la Skyfire cu vreo 16 lei (tocmai pentru a nu plati ... degeaba, avem termenul asta de gratie, ca sa vedem ca aplicatia ne merge pe P2).

Cel mai important, in pagina pe care ati deschis-o cu Skyfire, e un butonas "video" in stanga barei adaugate jos: cu el se gaseste automatlink-ul catre un video incorporat in pagina, acesta e analizat si pre-format optimal pentru terminalul vostru. Foarte elegant, functionarea e fara intreruperi. Vizionare placuta!

Reamintesc, pentru IP-TV pe P2 "in timp real" de pe alte servere, care codeaza RTSP ceea ce preiau de la posturile TV), puteti incerca (mai ales pentru posturile romanesti) felurite adrese de la

http://###/blog/post...t-wap-internet/


#68
junkname

junkname

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 21.11.2009

View Postdaria02, on 20th May 2012, 16:35, said:

Vreau sa cumpar si eu acest telefon, dar am o nelamurire:
- am inteles ca are suport 3G doar pe sim 1; Da.
- daca pe sim 1 folosesc digi.mobil si pe sim 2 cosmote, pot sa fac apel video pe sim 2 sau am nevoie de suport 3G ca sa fac apelul? (ma refer acele minute gratuite de apel video oferite de cosmote prin abonament). Nu. Apel video merge doar pe SIM 1, cel cu 3G

Multumesc anticipat de raspuns!

cu placere

View Postsuntfoatetare, on 28th May 2012, 09:22, said:

S-a rezolvat de la sine ..... se pare ca era o problema de retea (cosmote).
Problema de la punctul 1 se mentine (problema de FW).
Probabil un bug. Ia-l ca atare, pana la urma nu cred ca e ceva crucial.  :peacefingers:

Edited by junkname, 04 June 2012 - 12:09.


#69
emblemis

emblemis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 14.04.2009
Salutare!
Am acest telefon de o saptamana si este primul android pe care il posed. Am citit cu grija tot ce s-a scris pe aici dar n-am vazut pe nimeni sa intampine o problema ca a mea: telefonul meu nu se conecteaza la sateliti in modulul GPS. Am incercat mai multe aplicatii (Igo, Trip Journal, Google Maps, GPS Status) si in mai multe locuri (aplecat pe geam, in parc, in autobuz). Doar daca folosesc o conectiune de date sunt localizat "relativ" (Google Maps), dar daca setez sa foloseasca doar comunicarea cu satelitii... nimic.
Va rog sa-mi dati cateva sfaturi, poate reusesc sa-l "aranjez".
Multumesc.

#70
junkname

junkname

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 21.11.2009

View Postemblemis, on 6th June 2012, 15:57, said:

Salutare!
Am acest telefon de o saptamana si este primul android pe care il posed. Am citit cu grija tot ce s-a scris pe aici dar n-am vazut pe nimeni sa intampine o problema ca a mea: telefonul meu nu se conecteaza la sateliti in modulul GPS. Am incercat mai multe aplicatii (Igo, Trip Journal, Google Maps, GPS Status) si in mai multe locuri (aplecat pe geam, in parc, in autobuz). Doar daca folosesc o conectiune de date sunt localizat "relativ" (Google Maps), dar daca setez sa foloseasca doar comunicarea cu satelitii... nimic.
Va rog sa-mi dati cateva sfaturi, poate reusesc sa-l "aranjez".
Multumesc.
Salut.
1. Asigura-te ca e pornit GPS-ul - din meniul de sus, cand tragi de bara. Daca atunci cand incearca sa se conecteze iti apare in bara simbolul cu un cerculet care clipeste, atunci e ok. Altfel inseamna ca nu e activat.
2. Trebuie sa fii sub cerul liber, sau in masina. Altfel sunt sanse mici sa prinda semnalul.
3. Chiar si in conditiile de mai sus, este nevoie de timp. Poate dura si pana la 10 - 15 minute. Lasa-l pornit si asteapta. Ar trebui sa mearga. In special prima data dureaza mai mult.
Chestiile aste sunt valabile pentru orice GPS. Functia de A-GPS ajuta destul de mult. Se descarca nu-stiu-ce date despre sateliti care fac tot procesul asta mult mai rapid. Treaba frumoasa e ca odata descarcate poate fi oprita. Datele alea sunt valabile cateva zile.
Bafta!

#71
emblemis

emblemis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 14.04.2009

View Postjunkname, on 6th June 2012, 16:45, said:

Salut.
1. Asigura-te ca e pornit GPS-ul - din meniul de sus, cand tragi de bara. Daca atunci cand incearca sa se conecteze iti apare in bara simbolul cu un cerculet care clipeste, atunci e ok. Altfel inseamna ca nu e activat.
2. Trebuie sa fii sub cerul liber, sau in masina. Altfel sunt sanse mici sa prinda semnalul.
3. Chiar si in conditiile de mai sus, este nevoie de timp. Poate dura si pana la 10 - 15 minute. Lasa-l pornit si asteapta. Ar trebui sa mearga. In special prima data dureaza mai mult.
Chestiile aste sunt valabile pentru orice GPS. Functia de A-GPS ajuta destul de mult. Se descarca nu-stiu-ce date despre sateliti care fac tot procesul asta mult mai rapid. Treaba frumoasa e ca odata descarcate poate fi oprita. Datele alea sunt valabile cateva zile.
Bafta!

A-GPS-ul a dat roade. Ai avut dreptate cu "timpul"... L-am dus din nou in parc si l-am lasat cu conexiunea de data pornita (pt. A_GPS) si dupa vreo 10 minute de truda l-am auzit pe Marcel (amicul din Igo... :))... Multumesc frumos de sfaturi!

#72
mariusscout

mariusscout

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 30.01.2011
salut, ma ajuta si pe mine cineva? nu il vede calculatorul ca usb mass storage. am pe el instalat go launch ex si cand apas pe optiunea sd mass zice ca usb is not connected or massive storage is not susupported in plus, nu am gasit  la setari optiune pentru conectare pc. mersi mult

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate