Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

RDSLINK-se intrerupe netul

- - - - -
  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#19
ipman

ipman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,810
  • Înscris: 16.05.2004
Echivalent sau chiar configuratia este identica?
Daca sint identice, o fi omul mai norocos, ce sa mai zic ...

Edited by ipman, 12 October 2005 - 14:26.


#20
geo_990

geo_990

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 19.04.2003
:death:

Edited by geo_990, 12 October 2005 - 14:37.


#21
miruna

miruna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 13.12.2001
Credeti ca viteza ar ramane la fel de mare daca as pune din nou modemul (pe care nu l-am predat inca) si as configura din nou TCP-IP cu vechiul IP si respectiv DNS ?

Edited by miruna, 12 October 2005 - 14:40.


#22
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002
Eu zic sa le dai mail la suport; probabil acu' sunt extra-ultra ocupati cu setup-ul serviciului si de aceea cam suna ocupat. Tot de aceea e bine sa-i anunti de problema ca poate au uitat vreo chestie din cauza grabei. Cu mailul insa eviti pierderea de vreme la telefon.

#23
miruna

miruna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 13.12.2001
Am mai trimis de vreo doua ori mail la tehnic, cu alt prilej si ... cucu ;
parca as fi vorbit cu soacra-mea (Dumnezeu s-o ierte !)
Va multumesc inca o data pentru raspunsuri, ma predau.
Se poate inchide acest thread; voi vedea ce-i de facut in zilele urmatoare.

Pana la urma cred ca tot solutia cu scandalul ramane cea mai buna; cel mai mult ma deranjeaza ca n-ai cu cine vorbi la RDS. (este revoltatoare lipsa de consideratie fata de clienti)

Edited by miruna, 12 October 2005 - 15:16.


#24
cmidp

cmidp

    medicine for the brain

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,078
  • Înscris: 02.03.2003

miruna, on Oct 12 2005, 13:40, said:

Credeti ca viteza ar ramane la fel de mare daca as pune din nou modemul (pe care nu l-am predat inca) si as configura din nou TCP-IP cu vechiul IP si respectiv DNS ?

<{POST_SNAPBACK}>


La fel de repede nu, modemul de cablu isi ia configuratia dintr-un CTMS, si acolo are fisierul ce-l limiteaza la 256 kbps (adica acel '32 KB/sec curati' pe metropolitana)

Daca modemul ti se sincronizeaza, atunci ar trebui sa mearga.

Spor

#25
evi

evi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 267
  • Înscris: 05.12.2004
si eu tot din CT si tot cu ppoe cu probleme.. dupa 3 saptamani inca nu merge telefonul prin priza lor minunata iar netu pica de obicei seara cam la interval de 1h  ;) e chiar enervant .. viteza buna dar stabilitatea lasa mult de dorit

Edited by evi, 12 October 2005 - 17:26.


#26
miruna

miruna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 13.12.2001
"La minunata lor priza", pe mufa pentru telefon trebuie sa fie albastru si albastru+alb pe contactele din mijloc. daca netul merge, este posibil sa nu fie puse corect firele la mufa de telefon.
kakaia tehnica la RDS !?

#27
RadPa

RadPa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 09.01.2005
La ppoe, ideea nu este sa faci redial cand pica conexiunea, ci sa tii conexiunea activa. Ti-ar trebui ceva care sa faca trafic constant dar mic (un server ping, setat la 5 minute) si nu cred ca se va mai intrerupe nici un link (cel putin dupa ce isi fac setarile ca lumea).

Eu am avut ceva asemanator, iar link-ul pica dupa 15 minute de inactivitate sau 24h chiar cu activitate continua. Ideea cu IP-ul dinamic e ca din 255 IP-uri (ultima serie de numere din IP se modifica) sau 65025 IP-uri (cand se modifica ultimile doua serii de numere) sa tii conectati la net un numar cat mai mare de utilizatori, iar acestia sa fie grupati pe cat mai putine conexiuni.

In general, IP-ul se schimba la FIECARE conectare, tocmai pentru a incerca sa grupeze cat de cat utilizatorii activi. Pot fi si exceptii .. functie de setarile sysadmin-ilor de la RDS si politicii de firma pentru un trunk oarecare. Oricum, daca iti pofera alte servicii decat cele contractuale (vezi ca scrie in contract ca acele conditii pe care s-a semnat contractul se pot schimba oricand) poti cere un  UPGRADE la hartiile semnate si eventual o renegociere de tarife. In general, daca s-au decis sa schimbe ceva, nu faci nimic daca incepi scandalul, pentru ca ei iti pot demonstra intr-un fel sau altul ca au dreptate :) Au avut grija aia care scriu contractele sa scape de probleme de genul asta ..

Edited by RadPa, 12 October 2005 - 18:31.


#28
cmidp

cmidp

    medicine for the brain

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,078
  • Înscris: 02.03.2003

RadPa, on Oct 12 2005, 17:26, said:

La ppoe, ideea nu este sa faci redial cand pica conexiunea, ci sa tii conexiunea activa. Ti-ar trebui ceva care sa faca trafic constant dar mic (un server ping, setat la 5 minute) si nu cred ca se va mai intrerupe nici un link (cel putin dupa ce isi fac setarile ca lumea).

Eu am avut ceva asemanator, iar link-ul pica dupa 15 minute de inactivitate sau 24h chiar cu activitate continua. Ideea cu IP-ul dinamic e ca din 255 IP-uri (ultima serie de numere din IP se modifica) sau 65025 IP-uri (cand se modifica ultimile doua serii de numere) sa tii conectati la net un numar cat mai mare de utilizatori, iar acestia sa fie grupati pe cat mai putine conexiuni.

In general, IP-ul se schimba la FIECARE conectare, tocmai pentru a incerca sa grupeze cat de cat utilizatorii activi. Pot fi si exceptii .. functie de setarile sysadmin-ilor de la RDS si politicii de firma pentru un trunk oarecare. Oricum, daca iti pofera alte servicii decat cele contractuale (vezi ca scrie in contract ca acele conditii pe care s-a semnat contractul se pot schimba oricand) poti cere un  UPGRADE la hartiile semnate si eventual o renegociere de tarife. In general, daca s-au decis sa schimbe ceva, nu faci nimic daca incepi scandalul, pentru ca ei iti pot demonstra intr-un fel sau altul ca au dreptate :) Au avut grija aia care scriu contractele sa scape de probleme de genul asta ..

<{POST_SNAPBACK}>


S-a discutat chestia cu tinutul linkului constant up. Din pacate doar in tarile civilizate (si si atunci doar in cazul operatorilor cu preturi foarte joase) pica linkul de pppoe cand e idle, il rest nu pica deloc.

Ei (si altora) le pica random.

'Life is random'

#29
evi

evi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 267
  • Înscris: 05.12.2004
pica atunci cand merge downlodul cel mai frumos  :angry:

#30
xndoe

xndoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,438
  • Înscris: 16.08.2003

miruna, on Oct 12 2005, 12:29, said:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri (inclusiv lui cmidp pentru link. Rasmaster nu a putut rezolva deconectarea, el stie sa mentina "alive" o legatura prin ping la un timp prestabilit, dar in cazul meu nu a tinut).
Se pare ca buba este numai la ei; aseara am incercat (vreo 3 ore) sa iau legatura telefonica cu tehnicul si nu mi-a raspuns nimeni, evident.
Sunt cu nervii in pioneze, si nici n-am timp sa ma duc pe acolo  in cursul zilei; cand termin eu cu serviciul ei sunt de mult in lumea viselor.
Am mai observat ca deconectarea are loc mai repede daca viteza de dwl este mai mare (situatia lui EDGE).
Am facut transfer metropolitan chiar si la 1.5 mB/s si,  in timp ce priveam cu satisfactie pe ecran cat de rapid se misca , ... poc... disconnected.
Ma tem ca daca reusesc totusi sa iau legatura cu ei si le fac si scandal(sfatul lui apollo_expert), sa nu ma trezesc cu viteza limitata ca inainte de scoaterea modemului.
Ma gandesc la faptul ca la abonamentul meu de 9 $ am o viteza nemeritata, cunoscut fiind faptul ca la acest tip de abo. viteza maxima ar trebui sa fie de 256kb (32kB) , daca nu gresesc. E posibil sa fi uitat ei sa ma limiteze si atunci, daca ii zgandar s-ar putea sa pierd si micul-mare avantaj pe care-l am acum (viteza in detrimentul intreruperilor)
Nu stiu ce sa fac, dati-mi un sfat , va rog.

p.s.: la serviciu am de doi ani Astral si NU am avut niciodata probleme.
Ba mint, o singura data s-a intrerupt si M-AU SUNAT EI de vreo 3 ori pana s-au asigurat ca totul a revenit la normal.

<{POST_SNAPBACK}>


Iti recomand cu caldura sa faci o plangere (altfel, degeaba vorbim).
Uite si linkul:
http://www.protectia.../reclamatii.php

Cred ca te incadrezi la rubricile:
Serviciu nefurnizat / partial furnizat
Serviciu nesatisfacator calitativ

Succes !

#31
jano

jano

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 327
  • Înscris: 11.11.2004
Si eu am o problema. De cind RDS-ul a marit viteza, daca primesc un mail cu attachment pe yahoo, si incerc sa fac download se porneste cu o viteza destul de mare dupa care imediat se opreste si nu se finalizeaza niciodata. Am reinstalat windows-ul, si problema s-a mentinut. Daca fac download cu Download accelerator acelasi problema. Nu mai pot descarca nici un attachment, trebuie sa forwardez la un mail server care are POP. Oare care e problema ? (Si am modem de cablu.)

#32
ccezar2004

ccezar2004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 16.06.2004
si eu am probleme...
CT, 9$, deconecatri multiple..... dar nu tot timpul...

#33
Phileas

Phileas

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 620
  • Înscris: 29.07.2003
Buc, ab de 19$, windows xp cu sp2, internet prin modem, la fel am aceleasi probleme cu deconectarile.

eu am pus totul pe seama instalarii windowsului cu sp2, deoarece inainte cu sp1 nu am patit niciodata asta, dar vazand ca mai sunteti si altii cu probleme similare ma gandesc ca poate nu e de la mine.

#34
sigxcpu

sigxcpu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,606
  • Înscris: 22.09.2002

View PostRadPa, on Oct 12 2005, 18:26, said:

Eu am avut ceva asemanator, iar link-ul pica dupa 15 minute de inactivitate sau 24h chiar cu activitate continua. Ideea cu IP-ul dinamic e ca din 255 IP-uri (ultima serie de numere din IP se modifica) sau 65025 IP-uri (cand se modifica ultimile doua serii de numere) sa tii conectati la net un numar cat mai mare de utilizatori, iar acestia sa fie grupati pe cat mai putine conexiuni.

ne dai si noua formula miraculoasa prin care ai calculat 65025 de ip-uri? :)

#35
#andrei

#andrei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,172
  • Înscris: 31.03.2005

View Postsigxcpu, on Dec 26 2005, 22:29, said:

ne dai si noua formula miraculoasa prin care ai calculat 65025 de ip-uri? :)
probabil 255 * 255  :coolspeak:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate