Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...
 Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina
 Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei
 

Vodafone Passport - oferta noua

- - - - -
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#37
vladut_v

vladut_v

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,714
  • Înscris: 11.01.2005
Am folosit cu succes Passport, dar pe vremea cand minutul in roaming era peste 50 centi fara TVA. Cam de un an jumate - 2, nu mai am nici o justificare sa-l folosesc. Noroc cu biroul care se ocupa de moderarea tariferor intercomunitare, de la Bruxelle.

#38
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007

View Postdanutz1, on 29th March 2012, 11:23, said:

Urmeaza o noua reducere de tarife pentru convorbirile in roaming.

UE reduce tarifele roaming. Care vor fi noile prețuri

http://www.zf.ro/bus...preturi-9448189


Asadar noile tarife vor fi de 29 centi/minut apel efectuat si de 8 centi/minut apel primit
Tarifele actuale la Vodafone sunt de 35 centi/minut apel efectuat si de 11 centi/minut apel primit.
Urmeaza deci o scadere cu 20,6% pentru apelurile efectuate si de 37,5% pentru apelurile primite.

Trebuie sa ne asteptam in perioada urmatoare la un comunicat de presa prin care atat Vodafone, Orange cat si Cosmote se vor lauda ca scad tarifele pentru apeluri in roaming. Avand cele mai mari tarife in prezent, si reducerile vor fi cele mai mari. Alti operatori care au tarife sub aceste limite maxime impuse, nu vor anunta nimic. Avantaj Orange, Vodafone si Cosmote. Ciudata situatie. Dar este normal, avand cele mai mari tarife, te vei lauda cu cele mai mari reduceri si astfel omul aude informatia si pare incantat cand de fapt nu stie ca va plati in continuare mai mult decat la altii care nu anunta reduceri.

Avand in vedere ca in viitor vor urma si alte reduceri, trebuie sa ne asteptam ori la promovarea optiunilor Passport ori la idei noi de a scoate bani din buzunarul clientilor. Vodafone trebuie sa compenseze intr-un fel scaderea veniturilor generata de aceasta reducere. Prin urmare va face din nou apel la naivitatea clientilor scotand in fata tot felul de optiuni ce par avantajoase sau optiuni cu dubla taxare gen "Ungaria" "Italia" sau Vodafone Europa prin care clientii platesc atat o taxa cat si un tarif/minut. Sunt curios ce vor mai inventa mintile luminate din Vodafone care sa la ia ochii dar si banii la clientii neinformati.
Vodafone Romania reduce tarifele de roaming, incepand cu 1 iulie 2012

Quote

Vodafone reduce tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile initiate si primite in tarile Uniunii Europene, precum si Elvetia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia
Bucuresti, 11 iunie 2012 - Incepand din 1 iulie 2012, clientii Vodafone Romania vor beneficia de un mod de tarifare mai avantajos pentru apelurile initiate in roaming, prin serviciul de roaming Vodafone World, catre tarile din Uniunea Europeană, Elveția, Islanda, Liechtenstein si Norvegia (Zona 1 Vodafone World) precum si pentru apelurile primite din aceeasi zona.

Astfel, costul efectuarii unui apel local (apel catre Romania si apel catre destinatii internationale din UE) va fi de 0,29 EUR/min (fara TVA). Costul unui apel primit din tarile Uniunii Europene, Elvetia, Islanda, Liechtenstein sau Norvegia va fi de 0,08 EUR/min (fara TVA). In cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 EUR/SMS (fara TVA). Traficul de date in roaming se va tarifa incepand cu 1 iulie cu 0.70 EUR/MB (fara TVA), iar taxarea minimă per sesiune va fi de 1 Kb.
https://www.vodafone...-2012/index.htm

Orange România va reduce la 1 iulie tarifele de roaming cu până la 27,3%

Quote

Orange România va reduce la 1 iulie, cu până la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile inițiate și primite în țările Uniunii Europene, și cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) în roaming, urmare a reglementărilor CE.

Astfel, costul efectuării unui apel local (apel către România sau către destinații internaționale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut.

Costul unui apel primit din țările Uniunii Europene va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut.
http://www.zf.ro/bus...la-27-3-9734672


COSMOTE România reduce tarifele în roaming

Quote

COSMOTE România continuă să reducă tarifele în roaming în statele membre ale Uniunii Europene cu până la 65%, începând cu 1 iulie 2012.

COSMOTE România reduce cu 17,1% tarifele pentru apeluri de voce inițiate din țări membre ale Uniunii Europene și cu 27,2% pe cele pentru apelurile primite în spațiul UE, începând de la 1 iulie, conform reglementărilor Comisiei Europene. Noile tarife se aplică tuturor clienților COSMOTE; atât abonații cât și utilizatorii de cartelă preplătită vor beneficia de tarifele Roaming Avantaj de 0,29 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri inițiate, respectiv 0,08 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri primite în țările UE și 0,09 euro/SMS. Pentru trafic de date, clienții COSMOTE vor beneficia de reducerea tarifelor cu 65%, astfel, începând cu 1 iulie, tarifele pentru acest serviciu în roaming în spațiul Uniunii Europene va fi de 0,70 euro/MB (fără TVA), plătit pentru 1KB. În plus, pragul de 50 euro va fi aplicabil și pentru clienții care utilizează serviciul de roaming în orice țară din lume.

?Reducerea tarifelor de roaming în cadrul Uniunii Europene și extinderea serviciul de anunțare a depășirii pragului în toate țările din lume vin în avantajul tuturor clienților COSMOTE, fie că merg în călătorii de afaceri sau de relaxare, care se vor bucura mai mult să folosească telefoanele mobile în străinătate, fără nicio grijă și mai relaxați din punctul de vedere al costurilor?, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România.
http://www.cosmote.r...l...0&ns=-10009

Culmea reducerilor: sa anunti scaderea tarifelor cu 27,3% dar dupa aceasta reducere tarifele lor sa fie cu 45% mai mari pentru apelurile efectuate fata de altii.
Asa au ajuns corporatistii acestia lacomi: anunta reduceri pe linie cu aceleasi valori ca sa se alinieze directivelor UE dar in realitate tarifele practicate de ei sunt enorme fata de altii care nu anunta nicio reducere pentru ca sunt deja sub limita impusa de UE.

Toti merg pe limita maxima, nimeni nu vrea sa lase de la el nici macar 1 cent. Nu vede nimeni oligopolul format de cei trei si plafonarea la care s-a ajuns?
Nu-i nimic, daca nimeni nu ia masuri, eu i-am taxat. Pentru mine nu mai exista notiunea de minute incluse si nici tariful de 29 de centi pentru un minut de apel efectuat in roaming. Sa dispara din vocabularul lor aceasta expresie si voi redeveni clientul oricaruia dintre ei.

Edited by danutz1, 12 June 2012 - 00:02.


#39
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007

View Postdanutz1, on 29th March 2012, 11:23, said:

Avand in vedere ca in viitor vor urma si alte reduceri, trebuie sa ne asteptam ori la promovarea optiunilor Passport ori la idei noi de a scoate bani din buzunarul clientilor. Vodafone trebuie sa compenseze intr-un fel scaderea veniturilor generata de aceasta reducere. Prin urmare, va face din nou apel la naivitatea clientilor scotand in fata tot felul de optiuni ce par avantajoase sau optiuni cu dubla taxare gen "Ungaria" "Italia" sau Vodafone Europa prin care clientii platesc atat o taxa cat si un tarif/minut.
Nu s-au lasat mult asteptati:

Quote

Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 Euro/zi, clientii Vodafone, atat persoane fizice cat si clienti companii, abonati si utilizatori ai serviciilor prepaid, vor putea folosi internetul pe mobil, minutele/SMS-urile nationale incluse in planul tarifar la nivel de abonat, sau pe Cartela Vodafone. Odata activata, optiunea este valabila pana la ora 00:00 a Romaniei si este disponibila in 45 de tari.
„Optiunea Roaming pe zi este un produs revolutionar, care isi propune sa ajusteze perceptia clientilor asupra potentialelor costuri ridicate ale roaming-ului. Pana acum, cei care calatoareau in afara tarii si isi activau serviciul de roaming foloseau cu economie serviciile de voce si, cu si mai multa precautie, traficul de date. Noul nostru produs, lansat intr-un moment in care incep vacantele de vara, reconfigureaza serviciile de roaming disponibile in Romania – practic, in schimbul unei taxe zilnice de 3.99 euro, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi servicii – minute, SMS-uri, Internet si acces la retelele sociale – de care dispun si acasa” a declarat Andreea Cramer, Director, Voice Marketing, Consumer Unit, Vodafone Romania.
http://www.comunic.r...obile/1/110794/

Doar 3.99999999999 euro/zi pentru folosirea minutelor nationale/SMS-rilor incluse pentru apeluri/SMS-uri locale si catre Romania sau a traficului inclus.
Practic platesti de doua ori (ceva obisnuit la Vodafone): taxa zilnica si optiunea/abonamentul cu minute incluse.
In acest fel Vodafone transfera "avantajele" calupurilor de beneficii incluse si in roaming.

Prin activarea acestei optiuni este evident ca se face o economie de cheltuieli pentru aceleasi beneficii utilizate fara optiune.
Problema este ca aceasta optiune are la baza exact acelasi principiu ca si celelalte optiuni de roaming: platesti o suma fixa/zi ca sa beneficiezi de anumite avantaje.
Numai ca in acest caz, ideea de taxa de utilizare este dusa la extrem: o platesti zilnic. Si de aici dezavantajele care decurg din utilizarea ei:
- se taxeaza automat la fiecare apel/SMS
- te incurajeaza sa faci cost suplimentar (nu platesti 4 euro/zi ca sa vorbesti 3-4 minute)
- costurile totale cresc cu fiecare zi de utilizare (e suficient un singur apel chiar si de cateva secunde ca sa platesti 4 euro/zi)

Vodafone nu ma dezamageste nici de aceasta data. Au reusit din nou sa fenteze tarifele maxime impuse si sa determine clientul sa scoata 4 euro pentru fiecare zi de sedere. In felul acesta, in functie de durata apelurilor si optiunile active, costul unui minut sau SMS poate varia intre 4 euro si 0,4 centi  (in cazuri extreme; ex. abonamentul Mega 90 cu 1000 de minute vorbite intr-o zi)+ costul optiunii cu minute incluse. Evident ca aceasta valoare este aproape imposibil de atins. Avand in vedere durata medie a unui apel in roaming, mai mult ca sigur tariful total (taxa zilnica+costul optiunii va) va depasi cu mult tariful maxim impus.

#40
dan965

dan965

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 733
  • Înscris: 13.10.2009
hopa!!!
a disparut vodafone passport? :smoke:
cu ce dracu e mai bun asta?

#41
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
E mai bun ca scoate mai multi bani din buzunarul clientului.
Isi asigura garantat 4 euro pe zi chiar si pentru cateva secunde de convorbire.

#42
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,379
  • Înscris: 08.01.2009

View Postdanutz1, on 2nd July 2012, 23:10, said:

Nu s-au lasat mult asteptati:

http://www.comunic.r...obile/1/110794/

Doar 3.99999999999 euro/zi pentru folosirea minutelor nationale/SMS-rilor incluse pentru apeluri/SMS-uri locale si catre Romania sau a traficului inclus.
Practic platesti de doua ori (ceva obisnuit la Vodafone): taxa zilnica si optiunea/abonamentul cu minute incluse.
In acest fel Vodafone transfera "avantajele" calupurilor de beneficii incluse si in roaming.

Prin activarea acestei optiuni este evident ca se face o economie de cheltuieli pentru aceleasi beneficii utilizate fara optiune.
Problema este ca aceasta optiune are la baza exact acelasi principiu ca si celelalte optiuni de roaming: platesti o suma fixa/zi ca sa beneficiezi de anumite avantaje.
Numai ca in acest caz, ideea de taxa de utilizare este dusa la extrem: o platesti zilnic. Si de aici dezavantajele care decurg din utilizarea ei:
- se taxeaza automat la fiecare apel/SMS
- te incurajeaza sa faci cost suplimentar (nu platesti 4 euro/zi ca sa vorbesti 3-4 minute)
- costurile totale cresc cu fiecare zi de utilizare (e suficient un singur apel chiar si de cateva secunde ca sa platesti 4 euro/zi)

Vodafone nu ma dezamageste nici de aceasta data. Au reusit din nou sa fenteze tarifele maxime impuse si sa determine clientul sa scoata 4 euro pentru fiecare zi de sedere. In felul acesta, in functie de durata apelurilor si optiunile active, costul unui minut sau SMS poate varia intre 4 euro si 0,4 centi  (in cazuri extreme; ex. abonamentul Mega 90 cu 1000 de minute vorbite intr-o zi)+ costul optiunii cu minute incluse. Evident ca aceasta valoare este aproape imposibil de atins. Avand in vedere durata medie a unui apel in roaming, mai mult ca sigur tariful total (taxa zilnica+costul optiunii va) va depasi cu mult tariful maxim impus.

Nu ca sunt vreun fan al Vodafone ului dar in functie de ceea ce consumi in roaming chiar poate fi avantajos , mai ales in cazul in care vb. de trafic de date in roaming , caz in care nu o data au fost socuri la factura . In ceea ce priveste plata dubla de data asta nu , tinand cont ca serviciul de minute/sms/date in tara l ai plati indiferent ca iesi din tara sau nu (n are nici o treaba cu roaming ul) . Evident nu isi va activa "Roaming-ul pe zi" (sau cel putin sper) cineva care doar vb. 2-3 min acasa pe zi, insa in cazuri in care vrei/e nevoie sa porti o conversatie mai lunga , poate deveni avantajos . Ce mi se pare urat din partea lor e ca se activeaza la prima unitate consumata in ziua respectiva in roaming (in cazul minutelor/sesiunilor de date/sms urilor initiate de tine e bine ca daca ai zile in care nu vb nu platesti extraoptiunea , dar pt. apeluri primite greu devine rentabila chestia )

Edited by me_iauras, 02 July 2012 - 22:37.


#43
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007

View Postme_iauras, on 2nd July 2012, 23:35, said:

Ce mi se pare urat din partea lor e ca se activeaza la prima unitate consumata in ziua respectiva in roaming (in cazul minutelor/sesiunilor de date/sms urilor initiate de tine e bine ca daca ai zile in care nu vb nu platesti extraoptiunea , dar pt. apeluri primite greu devine rentabila chestia )
E gandita bine aceasta oferta. Uite ce zic ei:

Quote

Ca să fii sigur că ai acces la Roaming cât timp ești plecat, îți recomandăm să activezi serviciul cu cel putin o zi înainte de a părăsi țara.
Inteleg de aici ca trebuie sa decizi daca vei folosi sau nu aceasta optiuni inainte de a pleca.
De exemplu, ai activat optiunea si esti deja plecat dar intr-o zi nu vei suna decat cateva minute si nu vrei sa platesti 4 euro doar pentru atat.
Nu vei putea dezactiva optiunea decat la intoarcerea in tara, cat timp esti plecat, orice secunda de convorbire inseamna minim 4 euro/zi.

#44
dan965

dan965

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 733
  • Înscris: 13.10.2009

View Postme_iauras, on 2nd July 2012, 23:35, said:

Nu ca sunt vreun fan al Vodafone ului dar in functie de ceea ce consumi in roaming chiar poate fi avantajos , mai ales in cazul in care vb. de trafic de date in roaming , caz in care nu o data au fost socuri la factura . In ceea ce priveste plata dubla de data asta nu , tinand cont ca serviciul de minute/sms/date in tara l ai plati indiferent ca iesi din tara sau nu (n are nici o treaba cu roaming ul) . Evident nu isi va activa "Roaming-ul pe zi" (sau cel putin sper) cineva care doar vb. 2-3 min acasa pe zi, insa in cazuri in care vrei/e nevoie sa porti o conversatie mai lunga , poate deveni avantajos . Ce mi se pare urat din partea lor e ca se activeaza la prima unitate consumata in ziua respectiva in roaming (in cazul minutelor/sesiunilor de date/sms urilor initiate de tine e bine ca daca ai zile in care nu vb nu platesti extraoptiunea , dar pt. apeluri primite greu devine rentabila chestia )

oricum m-i se pare ca e cam jaf.
ramane de vazut,cat de folosit va fi.
uite,sa vezi daca e rentabil,un exemplu:

http://www.ortelmobi...national-flats/

eu foloseam in germania pentru a suna acasa.

Edited by dan965, 02 July 2012 - 22:57.


#45
bekxy

bekxy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 925
  • Înscris: 21.11.2006

View Postdanutz1, on 2nd July 2012, 22:48, said:

E gandita bine aceasta oferta. Uite ce zic ei:

Inteleg de aici ca trebuie sa decizi daca vei folosi sau nu aceasta optiuni inainte de a pleca.
De exemplu, ai activat optiunea si esti deja plecat dar intr-o zi nu vei suna decat cateva minute si nu vrei sa platesti 4 euro doar pentru atat.
Nu vei putea dezactiva optiunea decat la intoarcerea in tara, cat timp esti plecat, orice secunda de convorbire inseamna minim 4 euro/zi.

<<Pentru a beneficia de tarifele Vodafone Roaming pe Zi, ai la dispoziție următoarele modalități de activare:
din contul tău MyVodafone
prin apel gratuit la *100#, ramura “International si Roaming”
prin apel gratuit la *222;
în magazinele Vodafone>>

#46
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Oferta (roaming pe zi) POATE sa fie rentabila, mai ales pentru cei care consuma date in mod serios DAR am impresia ca sint niste limite mai mult sau mai putin (ne)scrise. Sau poate dupa ce ai dat banul si depasesti suma nescrisa iti taie conexiunea (sau iti merge extraordinar de prost).
Am gasit pagina https://www.vodafone...pe-zi/index.htm unde nu pare sa fie nici o limita.

Pe de alta parte ma apuca iar ulcerul cu preturile in euro, in plus la comparatie dau preturile la date si apeluri (normale, dupa preturi EU) cu TVA inclus. Sa inteleg ca optiunea asta de 3.99 EURO pe zi are TVA inclus? Sau mai degraba ca sint nenorociti si compara preturi cu TVA cu preturi fara TVA?

De asemenea exemplul zice de 10MB/zi. Hm... Poate asta o fi limita?

#47
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
Clientii care au activata deja oferta Vodafone Passport vor putea beneficia in continuare de aceasta sau vor fi trecuti automat pe noua oferta de roaming?
In MyAccount vad in continuare „Optiune rmg Vodafone Passport” ca optiune activa.

#48
Vodafone

Vodafone

    Official Vodafone Support

  • Grup: Helper
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 06.07.2010

View PostAllex, on 3rd July 2012, 12:09, said:

Clientii care au activata deja oferta Vodafone Passport vor putea beneficia in continuare de aceasta sau vor fi trecuti automat pe noua oferta de roaming?
In MyAccount vad in continuare „Optiune rmg Vodafone Passport” ca optiune activa.


Salut,

Daca oferta Passport Vodafone este deja activa in cadrul unui abonament, numarul nu va fi migrat automat catre noua oferta de Roaming.
Ramane la alegerea clientului daca isi alege noua oferta si doreste sa renunte la Passport, sau se hotaraste sa pastreze vechea oferta.

Trebuie retinut faptul ca optiunea Passport poate fi pastrata, insa daca se doreste dezactivarea acesteia, nu se mai poate reveni la ea.

#49
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003

View PostVodafone, on 3rd July 2012, 13:05, said:

Salut,

Daca oferta Passport Vodafone este deja activa in cadrul unui abonament, numarul nu va fi migrat automat catre noua oferta de Roaming.
Ramane la alegerea clientului daca isi alege noua oferta si doreste sa renunte la Passport, sau se hotaraste sa pastreze vechea oferta.

Trebuie retinut faptul ca optiunea Passport poate fi pastrata, insa daca se doreste dezactivarea acesteia, nu se mai poate reveni la ea.

Perfect, apreciez ca vechea oferta este mentinuta pentru clientii care au activat-o deja.
Noile oferte nu mi se par atractive comparativ cu Passport. Cu Passport, am primit 2 ore de convorbiri in roaming si am platit 10 euro + TVA.

#50
gompo

gompo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 19.07.2005

View Postdanutz1, on 2nd July 2012, 23:48, said:

Inteleg de aici ca trebuie sa decizi daca vei folosi sau nu aceasta optiuni inainte de a pleca.
De exemplu, ai activat optiunea si esti deja plecat dar intr-o zi nu vei suna decat cateva minute si nu vrei sa platesti 4 euro doar pentru atat.
Nu vei putea dezactiva optiunea decat la intoarcerea in tara, cat timp esti plecat, orice secunda de convorbire inseamna minim 4 euro/zi.
N-am vazut scris nicaieri ca aceasta oferta, odata activata, nu poate fi dezactivata si din Roaming.
Si "MyVodafone" si *100# functioneaza bine-mersi si de-afara.  :rolleyes:

Si nu in ultimul rand, daca esti pe cartela si nu mai ai 3.99E credit pentru taxa zilnica, vei fi tarifat la tarifele Roaming  standard. Iar in zilele in care vrei sa vorbesti/navighezi mai mult, incarci 4 Euro si gata.  :naughty:

#51
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

View PostAllex, on 3rd July 2012, 13:30, said:

Noile oferte nu mi se par atractive comparativ cu Passport. Cu Passport, am primit 2 ore de convorbiri in roaming si am platit 10 euro + TVA.
Uh, 10 euro la tarifele actuale maxime inseamna 125 minute incoming EU, cu taxare la secunda, adica o dunga peste doua ore...

#52
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,654
  • Înscris: 23.09.2002
Înțeleg că Passport nu mai este disponibil?

Dacă îl am deja activat, pe prepay (deci nu pe abonament) mai este valabil?

Dacă da, are cineva idee unde găsesc tarifele Passport?

#53
vladut_v

vladut_v

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,714
  • Înscris: 11.01.2005
Vodafone Passport nu mai este disponibil pentru activare. Cine il avea activat inainte de eliminarea de pe piata, il poate folosi in continuare, ramane valabil, atat la abonament cat si la cartela. Ultimele tarife Passport cred ca au fost ASTEA.

#54
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,654
  • Înscris: 23.09.2002
Am găsit la *100# că taxa Passport ar fi 0.75 EUR + TVA pentru apeluri în Europa și 1.80 în afară. Deci pentru un apel dat te costă taxa + tariful din țară pe minut, pentru un apel primit te costă taxa la fiecare 10 minute și zero în rest.

Dacă-i așa, mă tem că singurele tarife actuale ce rămân comparabile sunt cele de la oferta Vodafone World pentru țările din Zona 1, și asta doar pentru apeluri scurte sub un minut. Pentru Zona 2, Passport e (era) mai convenabil din primul minut. De Zona 3+ nu mai vorbesc.

Altă diferență: la World trebuie să ai grijă să te conectezi printr-un operator partener Vodafone altfel plătești tarifele pentru "alți operatori", la Passport erau înscriși de obicei cam toți operatorii dintr-o țară.

Asta-i, s-au ieftinit tarifele în UE, s-a pierdut în schimb Passport... pentru cei care călătoresc în țări non-UE nu prea e un câștig.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate