![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Biserica Adventista de ziua a VII a din Ungaria..
Last Updated: Jul 16 2012 09:19, Started by
Dumitru56
, Sep 16 2011 19:06
·
0

Posted 01 October 2011 - 23:14

Posted 02 October 2011 - 21:06

Posted 02 October 2011 - 21:22

....e si o veste buna....ghici de ce..... ![]() ....p.s...pt. tine....oricum e o veste buna.....dovada dragostei tale ,, crestinesti ,,...... ![]() Ma bucur ca le-a fost interzisa biserica aia ![]() ![]() ![]() |
Posted 03 October 2011 - 07:16

Pot sa stiu si eu ,care a fost motivul oficial al suspendarii bisericii AZS...?
|
Posted 03 October 2011 - 21:16

Dragostea crestineasca nu presupune idolatria care o fac adventistii cu acultarea de coana mare mai presus de Scriptura. Ma bucur ca le-a fost interzisa biserica aia ![]() ![]() ![]() Si uite-asa vad la Zexelica o bucurie rautacioasa in suflet de parca ar fi castigat o lupta ![]() Nu inteleg de unde vine aversiunea si persiflarea asta a ta...oare artele martiale sa fie de vina? ![]() Cu siguranta s-ar bucura multi daca ti s-ar interzice sa mai postezi pe Softpedia ![]() |
Posted 04 October 2011 - 12:42

Dragostea crestineasca nu presupune idolatria care o fac adventistii cu acultarea de coana mare mai presus de Scriptura. Ma bucur ca le-a fost interzisa biserica aia ![]() ![]() ![]() ....ai uitat insa.....de vreo 2 ani incoa.....sa mentionezi.....in ce consta acea ,,idolatrie,,..... ![]() |
Posted 04 October 2011 - 22:22

Si uite-asa vad la Zexelica o bucurie rautacioasa in suflet de parca ar fi castigat o lupta ![]() Nu inteleg de unde vine aversiunea si persiflarea asta a ta...oare artele martiale sa fie de vina? ![]() Cu siguranta s-ar bucura multi daca ti s-ar interzice sa mai postezi pe Softpedia ![]() Insa, tu daca ii dai cu salam alecum jigodiei uait, este normal sa te simti jignit odata cu ea, nu? Te rog sa-mi spui cand te-am jignit vreodata pe tine si atunci o sa-mi cer scuze. |
Posted 13 January 2012 - 00:49

Posted 16 January 2012 - 15:56

Nu sunt adventist dar cred ca acolo unde e judecata nu e iubire iar unde nu e iubire nu e Dumnezeu. Domnul sa va lumineze. |
Posted 16 January 2012 - 17:19

A murit o persoana care incerca sa induca in eroare multime de oameni. Acum, ca a murit, tu o iubesti? Ca iubirea este si prpovaduire. Propovaduiesti la cimitir, cumva? Nici chiar "Arhanghelul Mihail, când se împotrivea diavolului și se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să rostească împotriva lui o judecată de ocară, ci doar a zis: „Domnul să te mustre!” Edited by kruger, 16 January 2012 - 17:42. |
Posted 17 January 2012 - 10:27

Nah, ti-ai format tu alta idee despre dragoste: in Biblie spune ca "...dragostea nu se poarta necuviincios..." . A numi pe cineva, in repetate randuri, "jigodie" sau "zdreanta" nu prea inseamna purtare cuviincioasa. Mai mult, stimabile, eu o fac intentionat, normal eu nu vorbesc deloc asa. O fac ca sa trezesc adevarata fata a aplaudacilor ei. |
|
Posted 17 January 2012 - 12:17

Daca era in viata mai ziceam. Insa despre morti nu scrie sa-i respectam.
Mai mult, stimabile, eu o fac intentionat, normal eu nu vorbesc deloc asa. O fac ca sa trezesc adevarata fata a aplaudacilor ei. ![]() Parerea mea ... faci ce vrei . |
Posted 17 January 2012 - 12:38

Daca era in viata mai ziceam. Insa despre morti nu scrie sa-i respectam. Mai mult, stimabile, eu o fac intentionat, normal eu nu vorbesc deloc asa. O fac ca sa trezesc adevarata fata a aplaudacilor ei. ![]() Nu faci altceva decat sa minti si cam atat... asta demonstreaza adevarata ta fata... |
Posted 12 March 2012 - 11:11

Posted 13 March 2012 - 17:42

Coana mare fiind babatia de Ellen White care s-a lovit la cap?
|
Posted 14 March 2012 - 01:41

Posted 14 March 2012 - 14:16

Am primit cadou de la cineva, o carte scrisă de Ellen G. White " Viața lui Iisus", dar nu am apucat încă s-o citesc.
Care-i treaba cu această femeie? Care parte din scrierile ei contravin Bibliei? Sau are o doctrină diferita față de a lui Hristos? Să stiu daca se mai merită efortul de a citi cartea, nu de alta. Mulțumesc! Edited by Elihu_66, 14 March 2012 - 14:19. |
|
Posted 14 March 2012 - 17:52

Am primit cadou de la cineva, o carte scrisă de Ellen G. White " Viața lui Iisus", dar nu am apucat încă s-o citesc. Care-i treaba cu această femeie? Care parte din scrierile ei contravin Bibliei? Sau are o doctrină diferita față de a lui Hristos? Să stiu daca se mai merită efortul de a citi cartea, nu de alta. Mulțumesc! Hotararea trebuie sa fie a ta. Poti sa o citesti, daca esti interesat, sau sa o arunci daca vrei. Sfatul meu e sa o citesti. Autoarea este pe langa cea mai tradusa scriitoare, si cea mai contestata. Eu am citit cartea si am pus-o in paralel cu Scriptura. Nu am gasit nimic in neregula cu ea. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users