Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
munka
Last Updated: Jan 06 2012 17:36, Started by
horia25ufc
, Sep 02 2011 15:42
·
0
#19
Posted 20 October 2011 - 01:19
Știu că atunci când nu ai de ales e ok și așa, dar dacă unii continuă să aleagă numai această cale la negru in mod repetat, e numai vina lor și vor fi văzuți slab, ca niște sclavi. Mă rog, se aplică același sistem brevetat in părțile noastre ... e păcat.
|
#20
Posted 20 October 2011 - 14:03
o sansa exista oricand pentru oricine,intervine de asemenea ,paradoxal,norocul fiecaruia,spaniolii aveau obiceiul sa dea tepe la angajati si pe vremea cand nu era criza,am vazut destule cazuri pe acolo,sunt latini intr un final,ca noi, ca italienii,grecii,etc.,normal sunt tari in care nu este bine sa emigrezi in cazul ca ai avea o alternativa mai buna,daca nu incearca si pe acolo dar ai mare grija daca gasesti de lucru sa poti sa ti castigi salariul ce ti corespunde
|
#21
Posted 20 October 2011 - 20:34
@xwh: problema asta de o pui tu acum ca imi bat joc de mine nu prea stiu de unde vine.. In nici un loc de munca de munca nu iti face contract din prima zi, desi normal asa ar fi, chiar daca esti de proba se face contract de o zi, de o saptamana de 15 zile de cat o fi; si cum zilele trec si tu nu ai contract, muncesti la negru si cu cat trec zilele cu atat stai si te gandesti ce si cum ... Daca incepi cum am facut eu cu amenintari ca imi platesti zilele muncite si ma car de aici, nu prea ai sanse ca nu ai cum sa dovedesti; in schimb gandesc un pic mai echilibrat : continui sa muncesc si maine cum am zi libera ma duc la politie pun o denuntie si apoi pasul numarul 2 comisiones obreras ( sindicat independent) si cand ii vine controlul si cere contractul muncitorilor, atunci am eu avantajul cam asta se face, ma rog fiecare e liber sa faca ce vrea dar mie nu imi convine sa MAI muncesc nici o zi gratis ca destul am muncit in peninsula
Edited by rob3r7o, 20 October 2011 - 20:37. |
#22
Posted 20 October 2011 - 20:50
Prin faptul că accepți să fii tratat in așa fel și mințit pe față dar totuși continui. În sensul asta.
|
#23
Posted 20 October 2011 - 20:56
pai nebunule sunt 11 zile muncite ce fac il injur oleaca si dupa aia ma tirez si ii fac cadou aproape jumatate de luna de munca ? ce naiba asa se invata ... imagineaza-ti ca de voie buna nu imi plateste zilele muncite i-am cerut azi, dupa 11 zile de munca 40 euro amarati ca sa platesc o amenda ca maine e termenul limita, daca nu se transforma in 400 si imi zice ca e criza ? da eu muncesc pe coji de seminte ? facem totul ca la carte, denuntie, control amenda si mai vedem criza
|
#25
Posted 20 October 2011 - 21:12
chestiile astea sunt inevitabile; si cu atat mai mult in domeniul Hostelerie, unde nu muncesti orele care sunt in contract nici nu castigi cat iti zice, mai ales pe criza asta, si mai ales in Tenerife spre exemplu unde acum e plin sezon din octombrie pana in martie vin barcile cu straini: englezi, germani, rusi. Si toti profita, dar toti ... uite tu prostie spre ex: in barul din fata celui unde lucrez, de o luna de zile sefii au interzis propinele(bacsisurile) pentru ca ajungeau muncitorii sa scoata de pe urma strainilor pana la 800-1000 de euro pe luna, cat salariul si a zis gata toti banii se pun in casa. Cum sa faci asa ceva ? e dreptul lor, daca trateaza clientii cu simpatie, ei raman placut impresionati si ii lasa de ex 20-30 de euro sunt banii lui... dar na, invidia sefilor nu are limite
Edited by rob3r7o, 20 October 2011 - 21:13. |
#26
Posted 20 October 2011 - 21:29
io stiu irish pub-uri unde angajatii traiesc numa din bacsis. e naspa in gastronomie
|
#27
Posted 23 October 2011 - 12:29
sunt multe astfel de locuri; dar tu ca patron, sa iei si sa tai bacsisurile mi se pare o prostie :-j
|
#28
Posted 06 January 2012 - 17:36
horia25ufc, on 2nd September 2011, 16:42, said: caut de lucru in spania, am terminat facultatea de agronomie in timisoara, oare am vreo sansa,? Agronomia a avut boom-ul ei in 2007, acuma daca te mai ia cineva la cules de cartofi cum mai zice cineva pe sus ai noroc. Deci nu, sanse nu ai. Stii limba? |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users