![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
STIE CINEVA SA FOLOSEASCA EASY BOOT CD
Last Updated: Sep 17 2005 12:00, Started by
cccrys
, Sep 17 2005 05:35
·
0

Posted 17 September 2005 - 05:35

stie cineva sa foloseasca Easy boot cd sau alte programe de genul asta pt spart parole de administrator.sunt anumiti pasi in care trebuie sa dai de mai multe ori enter si apoi imi da o eroare.am mai vazut discutii in legatura cu acest program si vreau sa stiu dak cineva si-a dat seama cum se procedeaza in toti pasii.
|
Posted 17 September 2005 - 11:23

eu am facut multe cd-uri cu easyboot, e unul din programele mele preferate.iti dau un sfat, daca tot vrei sa faci un cd bootabil cu diverse programe , macar nu mai pomeni de spart parole si asemenea lucruri ca iar o sa inchida topicul.easyboot nu e un program de spart parole, e un program de facut cd-uri bootabile. nu e un program chiar simplu de folosit, totusi dupa ce iti dai seama cum functioneaza merge destul de repede. te-as fi ajutat sa faci un cd bootabil cu easyboot in scopuri de troubleshooting, dar sa te ajut cu programe de spart parole sub nici o forma.oricum nu ai nevoie de easyboot pentru asa ceva.daca puneai altfel problema probabil topicul tau anterior nu era inchis.
Edited by se7enports, 17 September 2005 - 11:42. |
Posted 17 September 2005 - 12:00

Uite asa s-a facut omul nostru cu o pauza de 7 zile.
Topic CLOSED! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users