![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Nokia n97 mini software update error
Last Updated: Jul 05 2011 19:52, Started by
robikvl
, Jun 01 2011 09:30
·
0

Posted 01 June 2011 - 09:30

Am un nokia n97 mini white si i-am schimbat prdoduct code cu nss pentru limba romana!Am vrut sa ii dau software update insa problema e ca la 90 mi sa bulit de tot pierde conexiune cu portul!problema e ca nu sa bulit de tot insa merge dar cu restarturi din cand in cand limba romana nu e toata!Am incercat cu phoenixul insa aici buba e la 98 efectiv iese din modul flashing se restarteaza si apare nokia si asa ramane cauta conexiune i scot i bag usb degeba...Nici macar nu ma lasa de tot sa ma duc la garantie ca e nou are 5 zile ce asi putea sa ii fac?daca are cineva vreo sugestie sau vreo rezolvare !stima
|
Posted 01 June 2011 - 20:03

Am un nokia n97 mini white si i-am schimbat prdoduct code cu nss pentru limba romana!Am vrut sa ii dau software update insa problema e ca la 90 mi sa bulit de tot pierde conexiune cu portul!problema e ca nu sa bulit de tot insa merge dar cu restarturi din cand in cand limba romana nu e toata!Am incercat cu phoenixul insa aici buba e la 98 efectiv iese din modul flashing se restarteaza si apare nokia si asa ramane cauta conexiune i scot i bag usb degeba...Nici macar nu ma lasa de tot sa ma duc la garantie ca e nou are 5 zile ce asi putea sa ii fac?daca are cineva vreo sugestie sau vreo rezolvare !stima |
Posted 01 June 2011 - 20:52

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users