![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Flash FM
Last Updated: May 20 2011 20:45, Started by
kaus
, May 18 2011 10:50
·
0

Posted 18 May 2011 - 10:50

Populatia zonei acoperite: cred ca 40.000 sunt in zona Tg Neamt
Target:20-37 potrivit site Data infiintarii primei statiei: 2007 Program de emisie: NON STOP Programe retransmise: Morning ZU Format: Hit & Dance Publicitate:3 calupuri/ora Muzica predominant straina site: www.flashfm.ro Nu mai locuiesc in zona, lucrez tot in media, dar cateodata ii ascult pe ei, poate sunt nostalgic, in schimb mie unu imi plac. Nu cred ca lucreaza mai mult de 2-3 oameni, au stiri locale si muzica, multa muzica bine aleasa. Vad ca aici se vorbeste despre cam toate radiourile din tara, nu vreau sa fac reclama, dar e interesant ca mai sunt si radiouri mici ascultabile. de asemenea exista si un radio gold in radauti, si acele e interesant. insa nu stiu date despre el; |
Posted 18 May 2011 - 11:42

Sta bine si la capitolul acoperire, cu un aparat de radio bun se poate receptiona si in Roman sau Targu Neamt.
|
Posted 20 May 2011 - 19:15

Sta bine si la capitolul acoperire, cu un aparat de radio bun se poate receptiona si in Roman sau Targu Neamt. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users