![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Hoteluri Antalya
Last Updated: Mar 06 2015 12:37, Started by
onikamiha
, May 04 2011 14:52
·
0

Posted 04 May 2011 - 14:52

Poate cineva sa-mi dea detalii despre urmatoarele hoteluri pls?
H Aska Washington Resort H Aska Just IN H Dyadom Belek Resort |
Posted 05 May 2011 - 14:04

Poate cineva sa-mi dea detalii despre urmatoarele hoteluri pls? H Aska Washington Resort H Aska Just IN H Dyadom Belek Resort Avand in vedere ca ti-a raspuns nimeni, cel mai bine ptr tine ar fi, ori sa te orientezi catre hoteluri prin care au trecut romanii, ori te uiti pe ex: http://www.holidaych...-hid_31184.html si iei de bun ce scrie acolo. |
Posted 07 May 2011 - 23:08

Sau pe tripadvisor. Dar eu as merge pe mana celor de pe holidaycheck. Pentru ca sunt mai multi nemti, care au gusturi mai apropiate de ale noastre, ale romanilor. Pe tripadvisor ai sa gasesti mai multe pareri ale englezilor (care pentru mine sunt un fel de ... nu pot folosi cuvinte urate, dar am cea mai proasta parere despre turistul englez: daca nu sunt f mofturosi sunt betivi (e)-asta ca sa nu fac discriminare).
|
Posted 06 March 2015 - 12:37

A fost cineva in 2014 la Ali Bey Resort Side? Imi poate spune ceva despre el? Multumesc?
Vad pe booking ca e cel putin din 2009 hotelul. A mai fost renovat de atunci? Edited by bia899, 06 March 2015 - 12:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users