Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Riscul de a sta in preajma unui o...

Boxe

Xiaomi Smart Speaker IR Control
 Probleme instalare Windows 11

Campina PH singurul oras din jude...

Gareth Emery - Welcome To Your Life

Vanzare teren extravilan-se const...
 Imparatul Sponsian (de pe moneda ...

Cum e relatia voastra cu batranii?

Ieri s-au implinit 30 de ani de l...

Papuc electric sau prindere direc...
 La mare, pe vremuri

Broadcast Romania

Internet 5G in avioane! (in c...

Samsung S22 Ultra, problema cu &#...
 

problema adobe flash

- - - - -
  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#37
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
Daca memoria ram se consuma aiurea, s-ar putea sa ai un kitt infectat sau chiar kittul sistemului de operare daca e din surse dubioase.
Eu odata am fost chemat in o expertiza neoficiala la IPJ unde totul se presupunea a fii super safe, am fost asigurat 100% ca nimic nu intra nimic nu iese si infectiile sunt excluse dar aveau un kitt infectat care creea probleme aparent inexplicabile in sisteme iar ai lor nu reuseau sa gaseasca problema.
Asta mi-a confirmat ce stiam deja: nu e bine sa te bazezi pe siguranta altora.

#38
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View Postonlyone, on 23rd May 2011, 01:56, said:

Daca memoria ram se consuma aiurea, s-ar putea sa ai un kitt infectat sau chiar kittul sistemului de operare daca e din surse dubioase.
Eu odata am fost chemat in o expertiza neoficiala la IPJ unde totul se presupunea a fii super safe, am fost asigurat 100% ca nimic nu intra nimic nu iese si infectiile sunt excluse dar aveau un kitt infectat care creea probleme aparent inexplicabile in sisteme iar ai lor nu reuseau sa gaseasca problema.
Asta mi-a confirmat ce stiam deja: nu e bine sa te bazezi pe siguranta altora.
mersi de sfat,dar mie imi consuma doar la adobe cs5.5,nero si multe alte programe pe care le utilizez fuctioneaza la parametri normali.

#39
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
....

#40
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View Postktalin_g22, on 23rd May 2011, 20:49, said:

mersi de sfat,dar mie imi consuma doar la adobe cs5.5,nero si multe alte programe pe care le utilizez fuctioneaza la parametri normali.


#41
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View Postktalin_g22, on 27th April 2011, 14:23, said:

Salut, am incercat sa-mi fac un site in  adobe flash .Desi scripturile sunt corecte -nu primesc nici un mesaj de eroare- am ajuns la un pas in care,daca incarc mai multe imagini redimensionate pentru web programul ajunge sa utilizeze peste 1,5 giga de rami si se inchide, desi calculatorul meu are 4 giga rami.Cum as putea sa rezolv aceasta problema? Am nevoie de ajutor rolleyes.gif Va multumesc anticipat.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate