Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

[Unde] gasesc paie pentru tub spray

Pane crocant

Nu functioneaza functia Sleep
 Masina de spalat rufe perfecta (o...

Ajutor turatie ventilatoare rgb c...

Ce riscuri sunt daca folosesc vop...

Trafo microunde
 Tethering Telefon -Xbox series S ...

Boxa Portabila - buget ~1.500 RON

Laser circular basculant cu glisare

Permis suspendat - intrebare
 Care a fost primul film din istor...

Inlocuire bloc pedalier

Sa-i actionez in judecata?

Google Stadia se Închide
 

problema adobe flash

- - - - -
  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#1
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
Salut, am incercat sa-mi fac un site in  adobe flash .Desi scripturile sunt corecte -nu primesc nici un mesaj de eroare- am ajuns la un pas in care,daca incarc mai multe imagini redimensionate pentru web programul ajunge sa utilizeze peste 1,5 giga de rami si se inchide, desi calculatorul meu are 4 giga rami.Cum as putea sa rezolv aceasta problema? Am nevoie de ajutor rolleyes.gif Va multumesc anticipat.

#2
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Care problema? :lol:

#3
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
Manualul flash 8  si tutoriale de pe youtube m-au ajutat sa creez acest mic proiect care se vrea a fi un site de fotografie.Mentionez ca pana acum 3 luni nu stiam nimic despre ActionScript,modul cum se creeaza siteuri asa ca: faptul ca mi se inchide CS5 cand adaug imagini in el nu pot sa inteleg desi sunt sigur ca este ceva care imi scapa .

Edited by ktalin_g22, 27 April 2011 - 21:04.


#4
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Pai pune niste cod aici sa intelegem si noi despre ce vorbesti :) In special partea cu incarcatul pozelor ne intereseaza :P

#5
boghy933

boghy933

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 702
  • Înscris: 16.10.2009
din ce zice el acolo se intelege ca, cand pune imaginile in adobe sa le incarce (adica partea care nu are legatura cu codul) i se inchide programul. Pai trebuie sa il lasi cu calm sa incarce.. la mine sta ceva secunde daca pun o imagine mai mare... ;) ma refer tot la cs5.

#6
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Ah! Crasheaza cand dai import? :lol: Daca n-are legatura cu codul atunci incearca alta versiune de flash, eventual de pe site-ul Adobe. Ai trial 30 zile, deci nu-ti trebuie licenta :)

#7
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
Am inteles de la alti prieteni ca trebuie sa am o pagina index.... sau  " default"ar fi problema-ceva de genul asta- ....sau in library ar fi problema  :confuzzled:   nu prea am inteles.Probabil,pentru inceput o sa studiez ce-mi spuneti voi,apoi am  sa caut o alta versiune de adobe cs5 pentru ca al meu este un trial si o sa o iau de la zero,uitandu-ma periodic in timpul lucrului ce face mai exact memoria sa sara?? desi un simplu test movie ajunge sa-mi foloseasca 900.000k in conditiile in care am o singura imagine in stage .jpg care este un movie  :).

Imaginile le trag cu rabdare in stage  din library,nu am folosit coduri pentru asta.Imaginile sunt dimensionate pentru web (700k-1000k) si totusi cand dau task Manager vad cum  creste Memory pana la 1.3 G si  cade adobe cs5.Am sa revin cu detalii. Mersi

Edited by ktalin_g22, 01 May 2011 - 02:14.


#8
boghy933

boghy933

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 702
  • Înscris: 16.10.2009
m-ai facut si pe mine curios si m-am uitat sa vad cat mananca.. la pornire mananca 300mb daca mai incarc si ceva mai greu in ea se ridica pana in 500 600... dar mai mult nu... probabil este versiunea ta problema...

#9
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
ok ,cred ca stiu ce am de facut : o alta versiune adobe imi trebuie ,o sa va tin la curent daca mai intervine ceva.
Salut!

#10
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
salut revin din nou cu aceiasi problema.Am instalat inca 2 versiuni de adobe si a 3-a am preluat-o de pe siteul adobe.com.Cu toate astea documentul .fla se blocheaza datorita faptului ca-mi mananca memoria aiurea.Am atasat un report   si un script al siteului. Nu mai am nici o idee cum as putea sa ies din incurcatura .salut.





<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR...l1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
<head>
<title>website</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style type="text/css" media="screen">
html, body { height:100%; background-color: #ffffff;}
body { margin:0; padding:0; overflow:hidden; }
#flashContent { width:100%; height:100%; }
</style>
</head>
<body>
<div id="flashContent">

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="1000" height="600" id="website" align="middle">
<param name="movie" value="website.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<param name="play" value="true" />
<param name="loop" value="true" />
<param name="wmode" value="window" />
<param name="scale" value="showall" />
<param name="menu" value="true" />

<param name="devicefont" value="false" />
<param name="salign" value="" />
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<!--[if !IE]>-->
<object type="application/x-shockwave-flash" data="website.swf" width="1000" height="600">
<param name="movie" value="website.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<param name="play" value="true" />

<param name="loop" value="true" />
<param name="wmode" value="window" />
<param name="scale" value="showall" />
<param name="menu" value="true" />
<param name="devicefont" value="false" />
<param name="salign" value="" />
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<!--<![endif]-->
<a href="http://www.adobe.com...m/go/getflash">

<img src="http://www.adobe.com...ash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
</a>
<!--[if !IE]>-->
</object>
<!--<![endif]-->
</object>
</div>
</body>
</html>

Attached Files


Edited by ktalin_g22, 06 May 2011 - 01:50.


#11
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
salut, are cineva o varianta de adobe flash cs5 cu care a reusit sa finalizeze un site?Pentru ca variantele de pe torenti cat si cea de pe adobe.com nu-mi rezolva problema. Cred ca urmatorul pas este sa lucrez in CS4  pentru ca mi-am epuizat toate ideile.

#12
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
pana la urma am instalat cs3 si simpla importare a imaginilor in stage imi blocheaza programul.Oricum am observat ca nu sunt singurul care intampina aceasta dificultate,totusi inca cred ca cineva ma poate ajuta.

#13
boghy933

boghy933

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 702
  • Înscris: 16.10.2009

View Postktalin_g22, on 7th May 2011, 15:15, said:

salut, are cineva o varianta de adobe flash cs5 cu care a reusit sa finalizeze un site?Pentru ca variantele de pe torenti cat si cea de pe adobe.com nu-mi rezolva problema. Cred ca urmatorul pas este sa lucrez in CS4  pentru ca mi-am epuizat toate ideile.
aici nu se sponsorizeaza pirateria daca vrei o versiune buna va trebui sa o cumperi...

Quote

pana la urma am instalat cs3 si simpla importare a imaginilor in stage imi blocheaza programul.Oricum am observat ca nu sunt singurul care intampina aceasta dificultate,totusi inca cred ca cineva ma poate ajuta.
ce pc folosesti ?

Edited by boghy933, 08 May 2011 - 20:08.


#14
Gady_paul

Gady_paul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,421
  • Înscris: 12.01.2008
Orice versiune ai folosi...nu va merge. ia versiunea pentru care respecti minim requirements...daca folosesti ceva actionscript poate nu ar strica sa pui pe aici. Eventual sa ne arati si noua fla ul. Daca crashuieste si cand importi o simpla imagine...inseamna ca nu iti spuorta pc-ul versiunea respectiva.

#15
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010

View Postboghy933, on 8th May 2011, 21:06, said:

aici nu se sponsorizeaza pirateria daca vrei o versiune buna va trebui sa o cumperi...

ce pc folosesti ?
Sau macar sa foloseasca trial-ul.

Oricum, si eu sunt curios cum arata fla-ul ca sigur e vreo "minune" pe-acolo :)

#16
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View Postboghy933, on 8th May 2011, 20:06, said:

aici nu se sponsorizeaza pirateria daca vrei o versiune buna va trebui sa o cumperi...

ce pc folosesti ?
pc meu l-am achizitionat de curnd ,si pe cel vechi aceasta problema exista.Acum lucrez pe : intel i3 , 4G DDR3, HDD 1T, G FORCE 450.


View PostGady_paul, on 8th May 2011, 20:17, said:

Orice versiune ai folosi...nu va merge. ia versiunea pentru care respecti minim requirements...daca folosesti ceva actionscript poate nu ar strica sa pui pe aici. Eventual sa ne arati si noua fla ul. Daca crashuieste si cand importi o simpla imagine...inseamna ca nu iti spuorta pc-ul versiunea respectiva.
pc meu l-am achizitionat de curnd ,si pe cel vechi aceasta problema exista.Acum lucrez pe : intel i3 , 4G DDR3, HDD 1T, G FORCE 450.

#17
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View PostGigiMaciuca, on 8th May 2011, 22:38, said:

Sau macar sa foloseasca trial-ul.

Oricum, si eu sunt curios cum arata fla-ul ca sigur e vreo "minune" pe-acolo :)
salut, dupa cum v-am mai spus,e doar un mic proiect ,dar si asa as vrea sa-l termin.Am atasat folderul cu toate informatiile necesare.  :)

Attached Files


Edited by ktalin_g22, 09 May 2011 - 22:32.


#18
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Nu l-ai atasat bine :P

Pe noi ne intereseaza fla-ul :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate