Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Depistare IP-uri duplicate

Presiune laser = presiune hidrost...

Șomer cu indemnizație v...
 Radio mp3 player auto =recomandare

Solutii alternative incalzire cen...

La multi ani @Serafim606!

Eternul neg de pe deget
 Colectionari de telefoane

Automatizare Fotovoltaice cu Home...

Tavan plin de apa in baie, de la ...

Aplicație funcționala pentru flip...
 Taiat gheare pisica - Cu ce, ce r...

Retragere email trimis

German maister

Sfat Sistem hi-fi
 

Questions

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
piepten

piepten

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 04.06.2008
Am 2 intrebari:
1. Poate fi upgradat un MAC? ( mai exact un Apple PowerMac G4 ) - in principal ma intereseaza daca pot sa-i schimb procesorul si sa adaug RAM.
2. Pot instala MAC OS X pe un PC ?

#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,717
  • Înscris: 30.07.2003

View Postpiepten, on 25th April 2011, 08:40, said:

2. Pot instala MAC OS X pe un PC ?
Da si nu.
http://www.makeuseof...ut-using-a-mac/
http://www.insanelymac.com/osx86db/
http://www.hackintosh.com/

#3
piepten

piepten

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 04.06.2008
Multumesc, cu privire la prima intrebare... stii ceva?

#4
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004

View Postpiepten, on 26th April 2011, 09:16, said:

Multumesc, cu privire la prima intrebare... stii ceva?

nu ai ce upgrade sa faci la G4. Sonnet si Newertech aveau carduri de procesor G4 la 1.6 si 1.8, dar nu se mai fabrica.

RAM poti pune cit permit sloturile si configuratia. cauta pe everymac cit este memoria maxima si specificatiile.

Edited by Centris, 26 April 2011 - 09:29.


#5
piepten

piepten

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 04.06.2008
da, gasisem un powermac g4 la vanzare de aproximativ 1000 mhz si 256 ram sau ceva de genul, oricum slabut si am nevoie de el ca sa-mi ruleze xcode-ul, simulatorul etc. si ma gandeam ca merge doar daca il upgradez...

Multumesc !

#6
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004

View Postpiepten, on 27th April 2011, 22:57, said:

da, gasisem un powermac g4 la vanzare de aproximativ 1000 mhz si 256 ram sau ceva de genul, oricum slabut si am nevoie de el ca sa-mi ruleze xcode-ul, simulatorul etc. si ma gandeam ca merge doar daca il upgradez...

Multumesc !

exista versiuni de Xcode pentru PPC, dar sunt deja foarte vechi, iar siulatorul de iPhone nu merge decit pe Intel (afair).

Ia-ti un Mini si vei fi linistit multa vreme.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate