Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!
 Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)
 Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...
 Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...
 

AXN HD

- - - - -
  • Please log in to reply
119 replies to this topic

#109
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Bosch, sezonul 2 începe la AXN, luni, 1 mai, ora 22:00
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/K3O69-RwlCQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
https://www.tvmania....ul-2-axn-414632

#110
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Antenna Entertainment (compania care deține canalele AXN), acord cu Paramount pentru peste 2.000 ore de conținut premium


Antenna Entertainment a încheiat un acord de licențiere cu Paramount Global Content Distribution, unul dintre cei mai importanți producători de conținut premium la nivel global. Paramount va oferi peste 2000 de ore de filme și seriale, începând din această primăvară, îmbogățind astfel oferta de conținut a portofoliului de posturi TV din regiune, inclusiv România.


Obiectivul Antenna Entertainment este de a oferi o varietate extinsă de conținut de calitate, aliniat cu preferințele publicului local - de la seriale și filme polițiste și de acțiune, la comedii, animații și povești de dragoste. Pentru a atinge acest obiectiv, compania se concentrează pe producții originale în regiune, precum și pe achiziția celui mai bun conținut de la cele mai importante studiouri din întreaga lume.


Acordul dintre Antenna Entertainment și Paramount, unul dintre cei mai mari furnizori de divertisment din lume, este un prim pas pentru a îndeplini acest scop ambițios.


„Acest acord este un pas important în istoria companiei noastre, oferindu-ne conținut premium. Difuzarea acestuia pe toate canalele noastre AXN (în toate cele 12 țări în care operăm) și VIASAT ( disponibile doar în Ungaria) ne va permite să construim o relație și mai apropiată cu telespectatorii și să ne întărim poziția în industria de divertisment. Suntem extrem de încântați să avem un acord cu Paramount și acesta este doar începutul”, a declarat Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment.


Parteneriatul regional oferă oportunitatea de a introduce o ofertă extinsă, atât în ceea ce privește serialele, cât și filmele, satisfăcând așteptările telespectatorilor și partenerilor noștri. Lungmetraje din saga “Misiune Imposibilă” (Mission Impossible) și “Star Trek”, alături de producții cult precum “Dictatorul” (The Dictator), “Terminator: Genisys” ( Terminator: Genisys), “Salvați soldatul Ryan” (Saving Private Ryan), “Zborul” (Flight) sau “Naufragiatul” (Cast Away) vor captiva cei mai împătimiți cinefili. Telespectatorii vor putea urmări seriale precum “NCIS: Hawaii”, “CSI: Crime Scene Investigation” și “CSI: Vegas”, “FBI”, “FBI: Most Wanted”, “Walker” și “Dan Brown's The Lost Symbol”. În plus, animații populare precum “Motanul încălțat” (Puss in Boots), “Cum să îți dresezi dragonul” (How to Train Your Dragon), “Burețelul Bob și Coroana Regelui Neptun” (The Spongebob Squarepants), “SpongeBob: Aventuri pe uscat” (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water) și primele două filme din franciza “Kung Fu Panda” vor încânta publicul mai tânăr.

În România, AXN își va păstra identitatea de brand și poziționarea și va continua șă difuzeze unele dintre cele mai bune seriale de acțiune, polițiste și dramă americane. Începând din această primăvară, AXN difuzează în exclusivitate în România “NCIS: Hawaii”, cel mai nou serial din celebra franciză, după ce a difuzat de-a lungul anilor toate titlurile NCIS. Alte producții precum “FBI” și “FBI: Most Wanted”, dar și “CSI: Vegas” vor fi lansate în exclusivitate în perioada următoare.

Acest acord de licențiere este o dovadă a angajamentului Antenna Entertainment față de excelență, prin extinderea catalogului de programe, dar și prin investiții și colaborări.

Despre AXN

AXN este o televiziune de top de filme și seriale, care oferă publicului românesc un conținut energic, cu un mix perfect de acțiune, intrigă și portrete de personaje bine definite. Serialele originale AXN (Absența, Carter, Poliție fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

Despre Antenna Entertainment

Ca parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații de media și divertisment, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est. Compania are în portofoliu 22 de canale TV și 2 servicii On Demand în Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, precum și în țările din regiunea Adriaticii, și aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional. În România, aceasta include AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin. Misiunea companiei este de a oferi divertisment de cea mai bună calitate în regiune, prin furnizarea de conținut unic, inclusiv producții proprii care se concentrează pe talentele locale și pe poveștile care trebuie spuse.

Sursa: https://www.hdsateli...pania-care.html

#111
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Noutatile lunii septembrie

CSI:Vegas (serial nou)-din 4 septembrie,un episod,lunea la 21:00
NCIS (sezonul 17)-din 13 septembrie,3 episoade,miercurea la 21:00
Bosch (sezonul 5)-din 18 septembrie,2 episoade,lunea la 21:55

#112
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016

 sorin96, on 21 august 2023 - 11:58, said:

Noutatile lunii septembrie

CSI:Vegas (serial nou)-din 4 septembrie,un episod,lunea la 21:00
NCIS (sezonul 17)-din 13 6 septembrie,3 episoade,miercurea la 21:00
Bosch (sezonul 5)-din 18 septembrie,2 episoade,lunea la 21:55


#113
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul "CSI: Vegas", în premieră la AXN din 4 septembrie 2023


Serialul "CSI: Vegas", continuarea fenomenului global cunoscut sub numele de CSI: Crime și Investigații (sau CSI: Crime Scene Investigation), este programat să aibă premiera în România pe data de 4 septembrie 2023. Acesta va fi transmis pe canalul de televiziune AXN în fiecare luni seară, începând cu ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

William Petersen și Jorja Fox, ambii cunoscuți pentru rolurile lor în serialul original CSI: Crime și Investigații, revin în personajele care i-au făcut celebri, și anume Gil Grissom și Sara Sidle. Distribuția de excepție este întregită de actori de renume precum Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon și Mel Rodrigues, care vor juca personajele principale în această nouă producție.

Noua serie televizată se concentrează asupra unei povești pline de suspans care implică echipa de criminaliști din Las Vegas. Această echipă va trebui să prevină un potențial dezastru; mai exact, eliberarea celor mai periculoși criminali încarcerați în închisorile din Las Vegas. Un nou grup de investigatori, coordonat de Maxine Roby (interpretată de Paula Newsome), o criminalistă excepțională și o femeie puternică, se alătură forțelor cu vechii colegi, Gil Grissom (interpretat de William Petersen) și Sara Sidle (interpretată de Jorja Fox). Împreună, ei trebuie să își folosească expertiza și intuiția pentru a opri această amenințare iminentă.

CSI: Vegas oferă o reprezentare meticuloasă și autentică a personajelor sale, care sunt implicate în investigații complexe. Detectivii Gil Grissom, Sara Sidle și Maxine Roby sunt chemați să își pună în aplicare competențele și intuiția pentru a rezolva cazuri criminalistice de mare complexitate. O serie de noi aventuri îi așteaptă pe Grissom și Sara, mai ales după ce Grissom se întoarce în Las Vegas. Dinamicile dintre personaje, care variază de la prietenie la iubire și rivalitate, evoluează într-un mod captivant pe parcursul primului sezon al acestei noi serii.

Jerry Bruckheimer, producătorul executiv al serialului, a menționat entuziasmul său privind reluarea francizei CSI, care a debutat inițial în Las Vegas acum mai bine de două decenii. Această nouă producție face reîntoarcerea și mai specială, potrivit lui. CSI: Vegas este proiectat ca o extensie a serialului original CSI: Crime și Investigații, care a fost unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune din întreaga lume între anii 2006 și 2016. Acesta a câștigat 68 de premii și a primit 127 de nominalizări, inclusiv 6 premii Emmy pentru diverse categorii precum Cea mai bună imagine, Cel mai bun sunet și Cea mai bună cinematografie.

Producția este realizată de CBS Studios și are ca producător executiv pe Jason Tracey, cunoscut pentru munca sa la Elementary-Sherlock Holmes și Dr. Watson. Alături de el în echipa de producție se numără și Jerry Bruckheimer, creatorul notabil al filmelor Pirații din Caraibe și Top Gun, ambele câștigătoare ale premiului Oscar. Echipa de producție include și alte nume importante din industria cinematografică americană, cum ar fi Jonathan Littman, cunoscut pentru Lucifer, Anthony Zuiker, responsabil pentru CSI Miami și CSI New York, și Uta Briesewitz, un director de imagine premiat cu Emmy.

Despre AXN România

Canalul de televiziune AXN se adresează publicului român și oferă o gamă variată de filme și seriale, inclusiv un conținut dinamic ce cuprinde un mix perfect de acțiune, intrigi și personaje bine conturate. Producțiile originale ale AXN, precum Absența, Carter, Polițiști fără frontiere și Hannibal, alături de cele mai noi sezoane ale unor seriale americane de succes precum Doctorul cel bun, Blacklist și NCIS, sunt foarte apreciate de publicul român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe site-ul www.axn.ro.

Sursa: https://www.hdsateli...era-la-axn.html

#114
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Noutatile lunii noiembrie

Bosch (sezonul 7)-din 27 noiembrie,2 episoade noi,lunea la 22:00

#115
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul românesc "Oamenii Legii" revine cu sezonul al doilea la AXN


Compania Antenna Entertainment, care deține canalele AXN din Europa Centrală și de Est, informează despre lansarea noului sezon al serialului "Oamenii Legii". Acesta reprezintă o extindere a producției locale care a avut debutul în anul precedent, precizeaza Antenna Entertainment printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

În această toamnă, canalul AXN România va prezenta telespectatorilor al doilea sezon al "Oamenii Legii". Acest serial urmărește cazuri speciale cu care se confruntă forțele de ordine din cadrul Poliției Române în fiecare zi. Poveștile vor fi centrate pe opt polițiști cu vastă experiență, care vor răspunde la cazurile cele mai complexe, în situații unde normele legale sunt încălcate.

Debutul sezonului 2 din "Oamenii Legii" este programat pentru data de 30 octombrie și va putea fi vizionat de luni până vineri, începând cu ora 18:00, pe canalul AXN. În fiecare episod, atenția se va concentra pe rezolvarea a trei cazuri distincte, de la momentul primirii apelului de urgență la 112 și până la încheierea investigației.

Noul sezon introduce în rândul echipei de polițiști personaje noi, cu rolul de a elucida aspecte neclare în cazurile dificile. Serialul va combina elemente de acțiune și suspans cu analize detaliate și explicații juridice, oferind și perspectiva unui cetățean obișnuit și modul în care acesta poate interveni în sprijinul unei persoane în dificultate. Probleme variate vor fi prezentate în cele 28 de episoade, oferind o experiență complexă privind soluționarea fiecărui caz în mod particular. Sezonul 2, pe lângă cazurile prezentate, va pune un accent și pe educarea publicului, furnizând informații valoroase legate de fiecare caz în parte.

Sezonul 2 al serialului s-a prezentat ca o evoluție naturală în ceea ce privește crearea de seriale originale adaptate specific pentru fiecare țară și pentru întreaga zonă a Europei Centrale și de Est. Înca de la concepția inițială, a existat dorința ca această producție să fie în strânsă legătură cu audiența română, reflectând atât prin personajele sale, locațiile unde are loc acțiunea, cât și din perspectiva situațiilor în care poliția intervine – situații recunoscute și familiare pentru publicul din România.
Această legătură a motivat introducerea unei componente educative în noul sezon. Se dorește ca telespectatorii să fie informați și să poată reacționa în mod informat atunci când sunt martorii unei infracțiuni. Noul sezon subliniază poziționarea Antenna Entertainment ca fiind unul dintre cei mai influenți actori pe scena producțiilor locale și, concomitent, menține identitatea AXN ca fiind unul dintre cele mai notabile canale TV din România, având în portofoliu seriale polițiste și dramatice atât americane, cât și internaționale, după cum a menționat Eva Kis-Bocz, Directorul de Canal CEE al Antenna Entertainment.

Legătura cu partenerii de la AXN se menține și în această toamnă, având în vedere importanța prezentării aspectelor mai puțin cunoscute ale muncii zilnice a Poliției Române. Acest aspect se referă, de la recepționarea unui apel prin sistemul unic 112, până la soluționarea cazului respectiv, adică până în momentul în care persoanele care semnalează o situație de urgență se află în siguranță. Crearea acestui serial își propune să informeze în mod corect și la timp publicul cu privire la circumstanțele care pot afecta viața sau sănătatea oamenilor, precum și pacea socială, având și rolul de a promova o atitudine preventivă. Misiunile pe care le au nu sunt simple și presupun asumarea unor riscuri, riscuri pe care se angajează să le preia în fiecare clipă, deoarece binele cetățeanului este esențial pentru ei. În episoadele ce urmează, telespectatorii vor avea ocazia să descopere activitățile desfășurate de cele 4 echipe ale Poliției Române, privind protejarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor, a proprietăților de toate tipurile și, de asemenea, lupta împotriva infracționalității, după cum a relatat Inspectorul de poliție Crina Eșanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Este de menționat faptul că serialul "Oamenii Legii" este bazat pe formatul internațional "Karlsbridge, Police in Action", care a fost primit cu entuziasm în țări precum Cehia, Slovacia sau Germania. La nivel local, producția este realizată de Paprika Studios România, având și un parteneriat cu Poliția Română.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/w5RLgJQcpV4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Despre AXN

AXN reprezintă un canal TV specializat în filme și seriale, furnizând conținut dinamic pentru audiența din România, ce include un amestec de acțiune, intrigă și personaje bine conturate. Printre producțiile originale AXN se numără "Absența", "Carter", "Poliție fără frontiere", "Hannibal", alături de cele mai recente sezoane ale unor producții americane populare precum "Doctorul cel bun", "Blacklist", și "NCIS". Acestea sunt foarte apreciate de telespectatorii români. Informații suplimentare despre AXN pot fi găsite la adresa www.axn.ro.

Despre Antenna Entertainment

Antenna Entertainment este recunoscută ca una dintre principalele organizații din domeniul media și divertismentului, având operațiuni în 12 țări din Europa Centrală și de Est. Portofoliul companiei cuprinde 22 de canale TV și 2 servicii de tip on demand în diverse țări precum Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, dar și în regiunea Adriaticii. La nivel regional, are aproximativ 24 de milioane de abonați. În România, portofoliul include canale precum AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin. Scopul principal al Antenna Entertainment este de a livra divertisment de înaltă calitate, oferind un conținut distinctiv, cu accent pe producții locale și povești care merită să fie relatate.

Sursa: https://www.hdsateli...gii-revine.html

#116
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 15.11.2021
Sigla AXN de Crăciun:

Attached Files



#117
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,231
  • Înscris: 22.02.2017
Foarte deranjanta, in special pt ca difuzeaza filme si ti taie atentia de la film fiind animata.

Complet neispirati.

#118
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

AXN va lansa serialele FBI și The Rookie: Feds. Când?


Primăvara aceasta, AXN aduce pe micile ecrane două dintre cele mai cunoscute și iubite seriale de tip procedural drama. După un succes fulminant la nivel mondial, FBI și The Rookie: Feds vor captiva acum telespectatorii din România printr-o serie de anchete complicate, situații neprevăzute și povești pline de emoție și adrenalină. Primul sezon din FBI va avea premiera pe 4 martie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21:00, iar The Rookie: Feds își va încânta fanii începând cu 7 martie, urmând să fie difuzat în fiecare joi, de la ora 22:00 pe AXN România.

Realizat de Dick Wolf, câștigător al premiului Emmy, și de echipa din spatele francizei Lege și Ordine, FBI este dramă procedurală despre activitatea Biroului Federal de Investigații din New York.

Serialul se concentrează pe lupta neobosită a unei echipe de criminaliști, care își pun la bătaie talentul, inteligența și expertiza tehnică în cazuri de o importanță majoră pentru securitatea și liniștea din SUA. Născută într-o familie de polițiști, agentul special Maggie Bell (Missy Peregrym) este un criminalist ambițios, implicat și cu o minte ascuțită, care nu se dă înapoi nici măcar în fața celor mai periculoase cazuri.

Partenerul ei este Omar Adom “OA” Zidan (Zeeko Zaki), care, timp de doi ani a fost agent sub acoperire, înainte de a fi selectat de FBI.

Din echipă mai fac parte agentul special Isobel Castille (Alana de la Garza), agentul special adjunct Jubal Valentine (Jeremy Sisto) și analistul Kristen Chazal (Ebonée Noel). Acest prim sezon îi va pune pe agenți față în față cu numeroase cazuri de o amploare extraordinară, inclusiv terorism, crimă organizată sau spionaj. Din marea metropolă de pe coasta estică a Americii, telespectatorii vor călătorii, în fiecare joi, de la ora 22:00, la un alt birou FBI, aflat de data aceasta în Orașul Îngerilor. Aici, agentul special Simone Clark, cea mai în vârstă începătoare din Academia FBI, este desemnată să sprijine biroul din Los Angeles. The Rookie: Feds este un serial de tip dramă polițienească procedurală și un spin-off al producției de televiziune The Rookie. Creat de Alexi Hawley și Terence Paul Winter, serialul dezvăluie începuturile fascinante ale unei echipe de agenți federali proaspăt recrutați, într-o călătorie plină de provocări și descoperiri. Actorii Niecy Nash-Betts, Felix Solis, Frankie Faison, Britt Robertson, Kevin Zegers și James Lesure joacă rolurile principale.

”Această dublă premieră demonstrează din nou că AXN este locul unde telespectatorii din România pot vedea în exclusivitate unele dintre cele mai cunoscute producții de televiziune. Atât FBI, cât și The Rookie: Feds și-au câștigat un loc în inimile fanilor din toată lumea și suntem plini de entuziasm să le oferim telespectatorilor noștri din România un conținut de calitate, cu povești puternice și emoții autentice. Acesta este doar începutul, deoarece în 2024 ne concentrăm pe achiziția unora dintre cele mai bune seriale și filme ale celor mai apreciate și de succes studiouri americane, pentru a continua să oferim publicului nostru conținut de cea mai bună calitate” – a declarat Éva Kis-Bocz, director de canal al Antenna Entertainment pentru Europa Centrală și de Est.

Cele două seriale originale vor da din nou șansa publicului să descopere universul criminalistic al FBI, prin prisma personajelor veridice, interpretate de unii dintre cei mai apreciați actori, al anchetelor complexe și, nu în ultimul rând, a unui fir narativ construit cu măiestrie de unii dintre cei mai buni regizori ai genului procedural drama.

Sursa: https://tinyurl.com/4u4r3f2n

#119
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
"CSI: Vegas", "NCIS: Hawaii", "FBI", "Rookie: Feds" și altele, în luna martie pe AXN

Martie aduce pe AXN România o selecție interesantă de seriale și filme, începând cu primele săptămâni ale lunii. Printre noutățile care merită atenția se numără debutul serialului "FBI" și a spin-off-ului "The Rookie: Feds", ambele atrăgând prin poveștile captivante și dinamice. De asemenea, fanii serialelor "CSI: Vegas" și "NCIS: Hawaii" vor fi încântați cu noi episoade. Pentru cinefilii care preferă să-și petreacă sfârșitul de săptămână vizionând filme, AXN a pregătit titluri deosebite, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"FBI", unul dintre serialele ce debutează pe AXN, oferă o incursiune în munca de zi cu zi a agenților Federali de Investigații din New York, evidențiind provocările și dedicarea lor în rezolvarea cazurilor majore. Serialul a debutat pe 4 martie și promite a fi unul plin de suspans și acțiune.

Pe de altă parte, "The Rookie: Feds" aduce în prim-plan povestea agentului special Simone Clark, cea mai în vârstă recrută a Academiei FBI, și eforturile sale de a se integra în echipa din Los Angeles. Acest serial, care a debutat pe 7 martie, explorează începuturile agenților federali, combinând elemente de dramă cu momente pline de adrenalină.

"CSI: Vegas", care continuă să exploreze universul vast al infracțiunilor și investigațiilor în inima orașului Las Vegas, își va întâmpina telespectatorii cu sezoanele 2 și 3. Aici, Maxine Roby, interpretată de Paula Newsome, și echipa sa de anchetatori se avântă în rezolvarea unor cazuri complexe, urmărindu-i pe unii dintre cei mai periculoși infractori. Serialul marchează și revenirea personajului Catherine Willows, jucat de Marg Helgenberger, care se alătură echipei pentru a face față unor noi provocări. Fanii au putut urmări premiera sezonului 2 începând cu 4 martie, episodul fiind difuzat lunea, de la ora 22:00.

Pe de altă parte, peisajele încântătoare ale statului Hawaii servesc drept fundal pentru acțiunea din "NCIS: Hawaii", unde agentul special Jane Tennant, interpretată de Vanessa Lachey, împreună cu echipa sa, se confruntă cu infracțiuni care amenință atât securitatea națională, cât și liniștea insulei. Premiera sezonului 2 a fost pe 6 martie, iar episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la ora 22:00, câte două odată.

În perioada 8-10 martie, fanii au avut avea plăcerea să vizioneze producții notabile, însoțiți de unii dintre cei mai respectați actori de la Hollywood. Printre acestea se numără Lincoln Lawyer. În aceste filme, telespectatorii au întâlnit actori de renume precum Nicole Kidman, Robert De Niro, Morgan Freeman și Matthew McConaughey, care au adus pe ecran povești captivante.

O recomandare este cea a lui Tom Cruise în rolul emblematic al lui Ethan Hunt, în "Misiune Imposibilă 2" și "Misiune Imposibilă 3". Aceste filme vor fi difuzate pe 22 și 23 martie, de la ora 21:00, oferind o doză dublă de acțiune și suspans. În plus, Vanilla Sky, un thriller psihologic ce explorează granița subțire dintre realitate și vis, va fi transmis sâmbătă, 23 martie, de la ora 23:00.

Sursa: https://www.hdsateli...ookie-feds.html

#120
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Filme Star Trek și seriale precum NCSI, FBI sau Recrutul, la AXN în aprilie

Luna aprilie la AXN va fi marcată de difuzarea unor noi episoade din serialele de succes precum "FBI: Biroul Federal de Investigații", "NCIS Hawaii", "CSI: Vegas", "Recrutul" și "Recrutul: Agent Special". Aceste cinci seriale, care au un format de dramă procedurală, sunt gata să revină pe ecranele telespectatorilor, implicându-i în misiuni dificile și eforturi de dejucare a planurilor unor infractori, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Weekendurile, de asemenea, se vor transforma în adevărate maratoane de filme, ocazie cu care cinefilii se vor putea delecta cu opere cinematografice în care apare renumitul actor american Chris Pine. Acesta este recunoscut pentru rolurile sale din seria "Star Trek" (Dincolo de Infinit și În întuneric), unde îl interpretează pe celebrul Căpitan James T. Kirk, și din filmul "Jack Ryan: Agentul din Umbră".

Filmele science-fiction și thriller vor ocupa programul serilor de weekend din perioada 19-21 aprilie. Imaginați-vă următorul scenariu: pe durata unui zbor, o femeie își dezvăluie cele mai personale secrete unui necunoscut așezat lângă ea, doar pentru a descoperi ulterior că acesta este noul ei șef. Această intrigantă narațiune este prezentată în filmul "Poți să păstrezi un secret?", care va rula vineri, la ora 21:00. Ziua de sâmbătă aduce pe ecrane lupta eroică a Țestoaselor Ninja împotriva maleficilor din New York, programată la aceeași oră, iar duminica transportă publicul într-un viitor post-apocaliptic prin "Expresul Zăpezii", unde Pământul este cuprins de o nouă eră glaciară.

În ultimul weekend al lunii aprilie, între 26 și 28, vor fi difuzate filme fantastice, printre care "Dincolo de Realitate", "Cei ce Veghează" și "Cronicile Casterilor: A 16-a Lună". Aceste proiecții, programate tot de la ora 21:00, sunt destinate iubitorilor de aventuri supranaturale și povești fantastice, oferind o escapadă captivantă în universuri mirifice.

Pentru pasionații de seriale de tip procedural drama, "FBI: Biroul Federal de Investigații" își va continua difuzarea noilor episoade din primul sezon în fiecare luni seara, începând cu ora 21:00. Serialul urmărește activitatea unei echipe de agenți federali, specializați în combaterea criminalității pentru a asigura securitatea națională a Statelor Unite. În mod exclusiv, telespectatorii din România pot urmări continuarea aventurilor lui John Nolan în serialul "Recrutul", difuzat în fiecare joi seara de la ora 21:00. Nolan, interpretat de Nathan Fillion, este un bărbat în vârstă de 40 de ani care decide să-și schimbe radical viața înrolându-se în Academia de Poliție din Los Angeles, cu scopul de a deveni ofițer.

Noua serie "Recrutul: Agent Special" și spin-off-ul "The Rookie", se concentrează pe activitatea Simonei Clark, cea mai în vârstă recrută din Academia FBI, și sunt programate pentru difuzare joia, de la ora 22:00. "CSI: Vegas", care reprezintă continuarea cunoscutului "CSI: Crime Scene Investigation", a fost reînnoit pentru al doilea și al treilea sezon, urmând a fi difuzat lunea, de la ora 22:00. De asemenea, insula paradisiacă Hawaii devine scena investigațiilor în "NCIS: Hawaii", care se difuzează miercurea, de la ora 22:00.

Alte seri speciale includ marți, de la ora 21:00, când fanii lui Seeley Booth și Temperance Brennan pot urmări noi episoade din "Cititorii de Oase", în timp ce weekendurile între 12 și 14 aprilie sunt dedicate filmelor cu Chris Pine. În ultimele weekenduri ale lunii aprilie, telespectatorii sunt invitați să exploreze lumi fantastice prin filmele programate pentru difuzare.

AXN este o platformă de televiziune axată pe difuzarea de filme și seriale, parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații media și de divertisment, operând în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est. Cu un portofoliu de 21 de canale TV plătite și servicii la cerere, în România AXN include canalele AXN, AXN Black, AXN White și AXN Spin, bucurându-se de aprecierea a aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe site-ul www.axn.ro.

Sursa: https://www.hdsateli...si-seriale.html

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate