![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Baboi feat. Fely - Nu ma intorc din drum versuri
Last Updated: Mar 14 2011 10:06, Started by
proIntel
, Mar 12 2011 18:11
·
0

Posted 12 March 2011 - 18:11

Pe internet am cautat versurile la aceasta melodie si nu le-am gasit. Am vazut ca sunt destul de cautate asa ca am zis sa le scriu eu
![]() ![]() P.S.: Sa nu ma intrebati de ce nu le-am postat pe site-uri de profil. Le-am trimis la anumite site-uri si nu mi-au fost aprobate. Probabil n-au nevoie de trafic ![]() Nopti albe, zile negre am, de cand ai plecat Ai lasat totul in urma si totul ai uitat Ai dat cu piciorul intr-un suflet ratacit Care s-a deschis in fata ta atunci cand l-ai iubit Amagit, plin de durere, se-ntoarce l-ale lui suspine Sperand ca vine sansa lui printr-o minune Acum e singur, si-a-nchis portile Dar le va deschide daca vei veni sa-i stergi lacrimile Lacrimile-i curg, si curg in continuare Asteptand un semn, pana cand speranta-i moare Ai lasat nori negri care inca persista Iar jumate din mine cred ca nu mai exista M-am inchis de tot in mine, ca-ntr-o celula Simt cum timpuri reci pe langa mine se aduna Doar o viata am si-o aveam pentru tine Daca tu nu esti, nu ma-i nimic bun pentru mine R: Nu ma-ntorc din drum, nu ma-ntorc inapoi Orice-ar fi nu-mi pasa, nu mai suntem amandoi Las tot in urma mea, durerea cat ar fi de grea Stii ca trece si voi fi altcineva Nu ma-ntorc din drum, nu ma-ntorc inapoi Orice-ar fi nu-mi pasa, nu mai suntem doi Las tot in urma mea, durerea cat ar fi de grea Stii ca trece si voi fi altcineva Privesc pe fereastra, dar totul e-nnorat Insir versuri pe foaie, ca un copil deprimat Meditez asupra persoanei mele pline de trac Ca nu-mi pot da seama ce sunt, inger sau drac Vreau sa ma-ntorc in trecut dar nu pot Sa repar greseli facute, care-acum ma tin pe loc Parca-i un potop asupra vietii mele Dar totusi ma ridic, plangand, de atata durere Visele mele.. mi s-au naruit intr-o clipa Si parca simt un glont infipt adanc in inima Suna stupid, imi vin in minte ale tale cuvinte Spunandu-mi sa tin minte, ca privirea ta nu ma minte M-ai incarcat de promisiuni care s-au dus Odata cu tine iar totul a apus Pozele le-am ars, memoriile le-am facut scrum Plec mai departe, nu o sa ma mai intorc din drum R: Si inca plang, durerea nu ma lasa Ai lasat rana deschisa, stii prea-bine ca m-apasa Gandul la tine, neincrederea in mine Si totul sper ca intr-o zi imi va fi bine Si inca plang, durerea nu ma lasa Ai lasat rana deschisa, stii prea-bine ca m-apasa Gandul la tine, neincrederea in mine si totul sper ca intr-o zi imi va fi bine R: Edited by proIntel, 12 March 2011 - 18:13. |
Posted 12 March 2011 - 18:46

Da, stiu. Si mie mi se pare ca suna a nume de manelist dar melodia e chiar faina.
|
Posted 12 March 2011 - 19:23

Eu chiar am crezut ca e vorba de Bahoi.
Chiar ma gandeam. |
Posted 12 March 2011 - 19:55

Posted 14 March 2011 - 09:59

Nu este acelasi artist, asta care ti l-am aratat este un umflat manelist. Vroiam sa arat asemanarea de nume si proasta inspiratie, care a avut-o cantaretul tau preferat, in alegerea numelui
|
Posted 14 March 2011 - 10:06

Da..a avut o inspiratie proasta sa-si aleaga numele ala de manelist..mai ales daca ii apartinea 'umflatului' aluia.
P.S.: Nu e cantaretul meu preferat dar e unul din ei. Nici asta nu are un nume prea frumos dar vocea si versurile le are bune. Asta e tot ce conteaza pana la urma. ![]() Edited by proIntel, 14 March 2011 - 10:07. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users