![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
CAEN subinchiere?
Last Updated: Mar 12 2011 16:45, Started by
StGermain
, Mar 10 2011 19:58
·
0

Posted 10 March 2011 - 19:58

Salutari,
Pentru ca am inchiriat un birou suficient de spatios pe care il utilizez doar partial, am hotarat sa mai primesc o firma in acest birou intr-o camera alaturata, pentru a diminua costurile lunare legate de inchiriere si intretinere a spatiului In conditiile in care eu in acest spatiu sunt chirias, pot face acte de inchiriere (se cheama sub-inchiriere, pentru ca si eu sunt chirias?) cu firma respectiva, avand in vedere ca nu am decat cod CAEN de consultanta si proiectare? Este obligatoriu pentru acest demers sa am acel cod CAEN "inchirierea spatiilor proprii sau inchiriate"? Nu de alta, dar am inteles ca adaugarea unui cod CAEN acum costa aproximativ cat infiintarea unei noi societati. Multumesc. Edit: titlul e gresit dar nu am ce sa-i mai fac asta e. Edited by StGermain, 10 March 2011 - 19:59. |
Posted 11 March 2011 - 16:10

StGermain, on 10th March 2011, 19:58, said: Salutari, Pentru ca am inchiriat un birou suficient de spatios pe care il utilizez doar partial, am hotarat sa mai primesc o firma in acest birou intr-o camera alaturata, pentru a diminua costurile lunare legate de inchiriere si intretinere a spatiului In conditiile in care eu in acest spatiu sunt chirias, pot face acte de inchiriere (se cheama sub-inchiriere, pentru ca si eu sunt chirias?) cu firma respectiva, avand in vedere ca nu am decat cod CAEN de consultanta si proiectare? Este obligatoriu pentru acest demers sa am acel cod CAEN "inchirierea spatiilor proprii sau inchiriate"? Nu de alta, dar am inteles ca adaugarea unui cod CAEN acum costa aproximativ cat infiintarea unei noi societati. Multumesc. Edit: titlul e gresit dar nu am ce sa-i mai fac asta e. Intradevar este nevoie de acest cod CAEN, insa puteti sa faceti contract de comodat pentru a nu mai plati taxe la ORC pentru introducerea codului CAEN necesar pt suninchirieri. In ceea ce priveste cealalta problema cu subinchirierea, pentru a putea face acest lucru este necesar ca in contractul de inchiriere sa existe clauza de subinchiriere. Daca nu exista aceasta clauza puteti face un act aditional la contractul de inchiriere prin care sa introduceti un nou articol care sa va permita transmiterea dreptului de folosinta catre un tert. Cu stima, Av. Denisa Stanca |
Posted 12 March 2011 - 16:45

Dna Stanca, va multumesc pentu timpul acordat.
Voi face un contract de comodat. Cu privire la clauza de subinchiriere din contractul initial, o voi adauga prin act aditional sau voi inlocui cu totul contractul - proprietarul este binevoitor si de acord cu orice varianta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users