![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
drepturi de autor poze
Last Updated: Feb 15 2019 13:27, Started by
stefanhellzone
, Mar 08 2011 15:53
·
0

Posted 08 March 2011 - 15:53

daca vreau sa iau o poza gasite pe google, cum aflu daca are cineva drepturi de autor asupra ei? Deci daca am voie sa o pun site site-ul meu.
|
Posted 08 March 2011 - 17:04

Cum sa afli daca are cineva drepturi de autor asupra ei ? Pai tu sti cate imagini se pot gasi prin google ? Ar trebui marcate
![]() |
Posted 08 March 2011 - 17:33

nu e cea mai buna varianta. unii te pot da in judecata chiar daca le scoti
|
Posted 05 August 2011 - 13:12

Chiar acum o saptamana a trebuit sa platesc celor de la Getty Images 100 Euro pentru ca au gasit pe unul din site-urile mele o poza din baza lor ( poza luata de pe net de pe nu stiu ce site obscur )
|
Posted 10 October 2018 - 17:59

Reinviu acest topic pentru ca mi se pare de foarte mare actualitate si acum in 2018:
Cel mai sigur e sa contactezi fotograful si sa ceri permisiunea. Daca dai peste unul de treaba, n-o sa-ti ceara bani, ci doar sa-l creditezi. Contactarea autorului e si mai usoara acum pentru ca Google Images a implementat IPTC, adica afiseaza informatiile din exif despre autor si copyright (https://www.dpvue.co...metadatele.html). Edited by wget, 10 October 2018 - 18:18. |
Posted 15 October 2018 - 19:41

Posted 15 February 2019 - 13:27

Eu pe site-ul meu utilizez fotografii de de Wikimedia Commons. Acolo sub fiecare poza scrie si tipul licentei, majoritatea pozelor avand licente de tipul Attribution-ShareAlike 2.0/3.0/4.0 International care permit reutizilarea pozelor inclusiv in scopuri comerciale. Folosesc si poze care fac parte din domeniul public.
Evident, cand includ o imagine intr-un articol, sub poza scriu autorul si sursa pozei + link catre ea. Normal ar trebui mentionat si tipul de licenta si link-ul catre pagina licentei. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users