Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Apr 25 2024 16:12, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#17191
Posted 21 July 2017 - 13:23
Pffff, ce mă enervezi! Bine măcar că Sofi nu mai dă pe aici.
Furculița e e desert? Îmi place! |
#17192
Posted 21 July 2017 - 13:56
#17194
Posted 21 July 2017 - 15:05
Se termină hîrtia mai repede la baie !,oricum m am săturat si de salată..din seara asta m ă dau pe ouă ,mi am cumpărat azi 120 .
|
#17198
Posted 21 July 2017 - 16:29
#17199
Posted 22 July 2017 - 00:12
Păi depinde cum le mananca. Gen, 6 albușuri si 1-2 gălbenușuri pe zi, nu o sa aibă nimic. Cei cu care ma antrenez, mananca si 8-9 oua pe zi. Întregi. Au analizele perfecte.
|
#17200
Posted 22 July 2017 - 10:42
French toast cu nutella si banane, yum-yum.
Attached Files |
|
#17201
Posted 22 July 2017 - 23:12
Hello la toata lumea!
Am nevoie de sfatul vostru: am primit un pepene care cantareste 14 kg. Freak of nature, n-am mai vazut asa ceva. Evident ca nu a incaput in frigider, asa ca a trebuit sa scot un raft ca sa ii fac loc. Intrebarea mea: cum as putea sa il pastrez mai multa vreme dupa ce il tai? Macar vreo 7-10 zile sa il pot tine proaspat. Sunt singur in casa in perioada asta, iar daca il tai, in 2 zile se acreste. Oare se poate felia si congela? Se pastreaza bine asa, sau se face terci? |
#17202
Posted 23 July 2017 - 09:18
Tai din el câte o felie, acoperi cu folie alimentara tăietura și îl ții la rece. Nu știu alta varianta, dar tăiat felii se acrește repede.
|
#17204
Posted 23 July 2017 - 23:38
#17205
Posted 26 July 2017 - 08:38
Am pus porumbul la fiert !!
Rao633, on 22 iulie 2017 - 23:12, said:
Hello la toata lumea! Am nevoie de sfatul vostru: am primit un pepene care cantareste 14 kg. Freak of nature, n-am mai vazut asa ceva. Evident ca nu a incaput in frigider, asa ca a trebuit sa scot un raft ca sa ii fac loc. Intrebarea mea: cum as putea sa il pastrez mai multa vreme dupa ce il tai? Macar vreo 7-10 zile sa il pot tine proaspat. Sunt singur in casa in perioada asta, iar daca il tai, in 2 zile se acreste. Oare se poate felia si congela? Se pastreaza bine asa, sau se face terci? Eu pepenii ii tai felii, invelesc fiecare felie in folie de plastic sau in pungi din acelea de legume si fructe si rezista foarte bine in frigider zile intregi. Nu cred ca tine totusi 7 zile, poate 3 sau 4. Pe urma isi pierde textura si gustul. |
|
#17206
Posted 26 July 2017 - 11:08
Pai de-asta am zis sa îl lase întreg. Suprafața de contact cu aerul se minimizează și oxidarea nu se face in profunzime așa repede.
|
#17207
Posted 28 July 2017 - 15:28
Eu tai pepenele asa:
IMG_20170728_125742.jpg 63.1K 64 downloads Pe ce ramane se pune foie si se baga la frigider. Acum mai am in frigider 1/2 din pepenele de 1okg. Edited by arg, 28 July 2017 - 15:48. |
#17208
Posted 29 July 2017 - 14:37
Anunturi
▶ 3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users