![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
wordpress hack
Last Updated: Jan 30 2011 20:17, Started by
betzy
, Jan 29 2011 22:14
·
0

Posted 29 January 2011 - 22:14

imi este foarte greu sa va explic ce vreau sa fac deoarece nu prea stiu ce php
am luat o tema de pe net care imi afiseaza in dreptul fiecarui titlu numele categoriei in care se afla postul <?php jr_get_custom_taxonomy($post->ID, 'job_type', 'jtype'); ?> in function.php am chestia asta // get the custom taxonomy array and loop through the values function jr_get_custom_taxonomy($post_id, $tax_name, $tax_class) { $tax_array = get_terms( $tax_name, array( 'hide_empty' => '0' ) ); if ($tax_array && sizeof($tax_array) > 0) { foreach ($tax_array as $tax_val) { if ( is_object_in_term( $post_id, $tax_name, array( $tax_val->term_id ) ) ) { echo '<span class="'.$tax_class . ' '. $tax_val->slug.'">'.$tax_val->name.'</span>'; break; } } } } mnoah bine, functioneaza chestia doar ca io vreau sa afisez o anumita imagine in functie de categoria in care se afla postu, m-am pus io si am incercat niste php :))) <?php if ( $job_type_slug ='part-time') { echo ('test 1'); } else { echo ('test 2'); } ?> numa ca indiferent ce pun la $job_type_slug el imi afiseaza tot "test 1" :(( aveti vreo sugestie ?? |
Posted 29 January 2011 - 23:13

Nu prea am treaba cu PHP-ul, insa comparatia nu se face cu "==" ca in alte limbaje?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users