Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @Robert201!

La multi ani Romania!

La multi ani @Forumului Softpedia...
 Majoratu lu' Bebe de acum 23 ...

Skoda Octavia 2, temperatura apa ...

Samsung A33 5G sau Motorola G42 4G

Christine McVie nu mai este... vie
 Cocaine Bear (2023)

Test presiune cu apa traseu condu...

Cum schimb anvelopele - prima data

Problema cu CPU cores.
 ITP in alta tara

BMW AFR

Iesire cu familia pe 2 decembrie....

Defecțiune servodirectie ATV
 

Dell Inspiron N7010 Intel i5 460M 2.53GHz

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#19
nirosaciarb

nirosaciarb

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 03.09.2009

View Postwoe, on 6th April 2011, 16:26, said:

Are un driver si pt. a-i spune cooler-ului cand sa se opreasca. Am uitat cum ii spune. Pe mine tot ma dor ochii de la el, cu luminozitatea la minim.



Intr-adevar contrastul e foarte puternic, eu l-am dat la mediu si tot e peste monitorul de la desktop..

Coolerul s-a linistit acum, dupa ce-am instalat din drivere.

Problema ce-o intampin e urmatoarea: nu il pot conecta la internet (prin cablu). Nu-mi vede cablu, am instalat de pe site-ul dell tot ce am crezut ca tine de placa de retea dar cu toate astea nu "simte" mufa iar sub Local Area Connection apare "cable unplugged"

Este ceva driver mai deocheat sau sunt poate prea ametit eu sa-mi dau seama?

ms anticipat

#20
danutHD

danutHD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,909
  • Înscris: 17.06.2009
Daca driverul nu e instalat ar trebui sa iti apara aceasta informatie in DeviceManager.

Esti sigur ca problema nu e de la cablul tau???? :D Ca daca nu e de la cablu, iar din punct de vedere software n-ai imbulinat ceva pe acolo, te poti baza pe garantie. :)

#21
nbraica

nbraica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 25.01.2008

View PostdanutHD, on 7th April 2011, 08:40, said:

Daca driverul nu e instalat ar trebui sa iti apara aceasta informatie in DeviceManager.

Esti sigur ca problema nu e de la cablul tau???? :D Ca daca nu e de la cablu, iar din punct de vedere software n-ai imbulinat ceva pe acolo, te poti baza pe garantie. :)



Salut.

Nu prea le am foarte indeaproape cu calculatoarele..
Mai exact CUM apare acea informatie in DeviceManager daca nu e instalat driverul? Adica, concret care sunt pasii pentru a-mi da seama de asta?

Problema cu cablul nu e, am cumparat unul nou, problema persista.

Pe sistemul desktop cand am instalat windows 7 parca n-a fost nevoie de niciun driver, cand i-am dat mufa a luat-o din prima.

#22
nbraica

nbraica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 25.01.2008
ps. Scuze pentru inducerea in  confuzie: nbraica = nirosaciarb

#23
MadMike.Mitza

MadMike.Mitza

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,956
  • Înscris: 01.03.2006
Va salut. In cateva saptamani imi voi achizitiona modelul N7010 i5 480M.
Din cate am citit in topic, am inteles ca ar fi nevoie de Windows pe 64bit instalat pe el? Versiunea pe 32bit nu functioneaza? (ma refer la Windows 7 Ultimate pe 32bit)

#24
mihay93

mihay93

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,594
  • Înscris: 03.11.2008
Merge dar nu îți vede decât 3 GB RAM.

#25
MadMike.Mitza

MadMike.Mitza

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,956
  • Înscris: 01.03.2006
Si in ceea ce priveste programele pe 32bit, acestea merg pe Windows 64bit?
Nu am mai avut de a face cu Windows pe 64bit, de aceea sunt un pic reticent in a-l instala, obisnuindu-ma cu versiunea pe 32bit.

#26
clt2k11

clt2k11

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 21.05.2011

View PostMadMike.Mitza, on 31st May 2011, 10:54, said:

Si in ceea ce priveste programele pe 32bit, acestea merg pe Windows 64bit?
Nu am mai avut de a face cu Windows pe 64bit, de aceea sunt un pic reticent in a-l instala, obisnuindu-ma cu versiunea pe 32bit.

Iti vor rula fara probleme. De la Windows Vista in sus, programele pe 32biti sunt compatibile cu Windows pe x64.

#27
nbraica

nbraica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 25.01.2008
Salut.

Rog posesorii acestui model sa-si expuna parerea cu privire la mufa jack.

La al meu am observat ca intra usor mufa tata in mufa mama jack (de la audio, comparativ cu alte mufe de acelasi fel inclusiv cea de la microfon). Si am incercat cu mai multe cabluri. Desi deocamdata conexiunea se face corect ma gandesc cum si daca o sa reziste in timp aceasta legatura tinand cont de fptul ca mereu folosesc sistem audio extern, deci acea mufa o folosesc frecvent. Iar daca la un uz atat de ridicat nu se vor slabi acele contacte care dau impresia ca fiind slabe.

Multumesc anciticipat si astept pareri ale posesorilor

#28
livyu_s

livyu_s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 16.02.2007
a testat cineva placa video? am inteles ca functioneaza pe 64biti...ar merge FIFA2011 pe el?

#29
woe

woe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 16.11.2005

View Postnbraica, on 2nd June 2011, 13:51, said:

Salut.

Rog posesorii acestui model sa-si expuna parerea cu privire la mufa jack.

La al meu am observat ca intra usor mufa tata in mufa mama jack (de la audio, comparativ cu alte mufe de acelasi fel inclusiv cea de la microfon). Si am incercat cu mai multe cabluri. Desi deocamdata conexiunea se face corect ma gandesc cum si daca o sa reziste in timp aceasta legatura tinand cont de fptul ca mereu folosesc sistem audio extern, deci acea mufa o folosesc frecvent. Iar daca la un uz atat de ridicat nu se vor slabi acele contacte care dau impresia ca fiind slabe.

Multumesc anciticipat si astept pareri ale posesorilor

Eu la  mufa da alimentare cu energie nu ii prevad o viata prea lunga.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate