![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
integrare template nou intr-un script
Last Updated: Jan 20 2011 17:13, Started by
alexradio
, Jan 19 2011 21:29
·
0

Posted 19 January 2011 - 21:29

salut, am un script php si un template. cum fac sa pun template-ul in script ?
scriptul pe care il am are deja un template. un tutorial ar fi nemaipomenit de bun :) multumesc anticipat! |
Posted 19 January 2011 - 22:01

Eu stiam ca scripturile sunt in Tamplate si il compun.
|
Posted 20 January 2011 - 15:29

imi zice si mie cineva CUM PUN UN TEMPLATE LA UN SCRIPT?
|
Posted 20 January 2011 - 15:38

Ai două posibilități:
1. Înțelegi cum funcționează fiecare, apoi le combini. Durata aproximativă: 6 luni. (sau chiar mai mult, depinde ce trebuie să înveți) 2. Plătești pe cineva care știe deja aceste lucruri. Durata aproximativă: 3 zile. |
Posted 20 January 2011 - 17:13

Ai două posibilități: 1. Înțelegi cum funcționează fiecare, apoi le combini. Durata aproximativă: 6 luni. (sau chiar mai mult, depinde ce trebuie să înveți) 2. Plătești pe cineva care știe deja aceste lucruri. Durata aproximativă: 3 zile. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users