![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Posturi de radio in jud. Neamt
Last Updated: Aug 25 2023 10:44, Started by
star19
, Jan 04 2011 17:22
·
3

Posted 04 January 2011 - 17:22

Buna seara, nu lucrez in radio..in schimb ascult mult si cred ca am invatat cate ceva. Vreau sa punctez faptul ca in judetul Neamt sunt foarte, foarte multe radiouri locale dar si foarte slabute. nu stiu cum e in alta parte, sau poate ca gresesc eu. In afara de Impact, care e regional deci nu ar trebui sa intre in categoria asta, sau baietii de la Flash din Tg Neamt, care au o muzica foarte tare, dar nu emit din Piatra Neamt, nu iese nimic in evidenta. Asa ca intrebarea mea ar fi cum de rezista toate?
|
Posted 04 January 2011 - 17:24

Deci vorbesti despre radiourile din Targu Neamt sau de cele din judet? Pentru ca sunt multe locale in judet.
|
Posted 04 January 2011 - 17:31

Posted 04 January 2011 - 17:33

Pai in Piatra ai o gramada. Niciunul nu e pe placul tau? Radio1, Terra, M+, Pietricica FM...cerd ca mai sunt dar nu le stiu pe toate. Eu nu ascult radio niciodata dar cand totusi am chef, ascult Pietricica.
|
Posted 04 January 2011 - 17:35

in Roman sunt cateva (sau erau - Nord Esti si Terra) dar bagau numai muzica si reclame, putine emisiuni antrenante iar muzica obosita
![]() ![]() ![]() |
Posted 04 January 2011 - 17:36

Pai in Piatra ai o gramada. Niciunul nu e pe placul tau? Radio1, Terra, M+, Pietricica FM...cerd ca mai sunt dar nu le stiu pe toate. Eu nu ascult radio niciodata dar cand totusi am chef, ascult Pietricica. |
Posted 04 January 2011 - 22:26

Spre exemplu RADIO UNU nu mai e ce a fost acum 5-6 ani, in schimb sta cat de cat bine la capitolul muzica.
De altfel si PIETRICICA FM sau RADIO M stau bine la acest capitol. |
Posted 05 January 2011 - 10:42

Spre exemplu RADIO UNU nu mai e ce a fost acum 5-6 ani, in schimb sta cat de cat bine la capitolul muzica. De altfel si PIETRICICA FM sau RADIO M stau bine la acest capitol. |
Posted 05 January 2011 - 13:32

RADIO UNU a avut candva un stream on-line, acum vad ca s-a renuntat si la acesta.
|
|
Posted 05 January 2011 - 20:09

Salutare tuturor!
Sunt nemtean si cunosc relativ bine fenomenul media local. Dupa parerea mea, cele cinci posturi de radio din Piatra sunt prea multe si fragmenteaza audienta locala. Nu exista unul de referinta la care sa te raportezi si pe care sa il crezi mai competent decat concurenta. (S-au dus vremurile cand intre Terra si Radio 1 era o competitie teribila... Din care castiga ascultatorul!) Sunt tare curios cum ar arata audientele radio la nivelul unui judet ca Neamtul. Ma tem ca pe lista respectiva posturile locale ar ocupa cu brio locuri mediocre, cu mult dupa Europa FM, Romania Actualitati, Radio Iasi, Kiss FM, Pro FM sau Guerilla. |
Posted 05 January 2011 - 22:05

Atat in Piatra Neamt cat si in Roman par sa aiba succes posturile nationale gen EUROPA FM, KISS FM sau RRA. Doar in Targu Neamt localele (RADIO M+ sau FLASH FM) se bucura de ceva audienta dat fiind si faptul ca nici unul din cele nationale nu are frecventa proprie acolo (in schimb se poate asculta doar pe frecventele de la Iasi sau Piatra Neamt).
|
Posted 06 January 2011 - 11:06

Atat in Piatra Neamt cat si in Roman par sa aiba succes posturile nationale gen EUROPA FM, KISS FM sau RRA. Doar in Targu Neamt localele (RADIO M+ sau FLASH FM) se bucura de ceva audienta dat fiind si faptul ca nici unul din cele nationale nu are frecventa proprie acolo (in schimb se poate asculta doar pe frecventele de la Iasi sau Piatra Neamt). dA ar fi interesant niste audiente la nivel local in Piatra Neamt. Nu cred ca sa se faca asa ceva, inainte ca terra sa devina doar dance, sincer nu cred ca au public ptr asa ceva, cu toate ca suna foarte occidental, cred ca era cel mai bun la bataie intr-adevar cu 1. Dar cred ca s-au pierdut pe drum, au pierdut trendul cu radiourile nationale si formatul lor. Cred ca terra dak s-ar transforma in CHR ar rupe mai mult. In roman la fel nord-estul e departe de nou. Iar in tg Neamt intr-adevar Flash-ul si M+, sunt peste ce e prin judet, asta ptr k merg pe valul celor nationale. CEi de la Flash retrasmit Morning zu, au stiri locale, emisiuni de house. cu toate ca si acolo mi se par multe 2 locale la un orasel atat de mic. |
Posted 06 January 2011 - 12:03

dA ar fi interesant niste audiente la nivel local in Piatra Neamt. Nu cred ca sa se faca asa ceva, inainte ca terra sa devina doar dance, sincer nu cred ca au public ptr asa ceva, cu toate ca suna foarte occidental, cred ca era cel mai bun la bataie intr-adevar cu 1. Dar cred ca s-au pierdut pe drum, au pierdut trendul cu radiourile nationale si formatul lor. Cred ca terra dak s-ar transforma in CHR ar rupe mai mult. In roman la fel nord-estul e departe de nou. Iar in tg Neamt intr-adevar Flash-ul si M+, sunt peste ce e prin judet, asta ptr k merg pe valul celor nationale. CEi de la Flash retrasmit Morning zu, au stiri locale, emisiuni de house. cu toate ca si acolo mi se par multe 2 locale la un orasel atat de mic. |
Posted 06 January 2011 - 12:09

La Mulți Ani pe 2011! Situația din jud. Neamț e asemănătoare cu cea de la Iași unde la fel NORD EST FM "e departe de nou" de ceea ce se promovează acum în trend (undeva se aseamănă playlistul cu cel de la GUERRILLA). Poate doar RADIO HIT se apropie de standardul de CHR, asemănător radiourilor consacrate. Apropo de subiectul radiourilor din jud. Neamț, IMPACT FM 94,7 Piatra Neamț retransmite Morning ZU? Da, da retransmite impactul morning zu si in piatra. cred ca e retransmis in toate localitatile unde au frecventa. |
|
Posted 06 January 2011 - 12:43

Chiar daca orasul e mic e bine ca se mentin. Intr-adevar FLASH FM se tine tare pe pozitie, multi spun acest lucru.
|
Posted 06 January 2011 - 15:14

Chiar daca orasul e mic e bine ca se mentin. Intr-adevar FLASH FM se tine tare pe pozitie, multi spun acest lucru. Edited by star19, 06 January 2011 - 15:14. |
Posted 06 January 2011 - 16:21

PIETRICICA FM a inceput bine, speram s-o tina tot asa, sa nu fie doar entuziasmul de inceput.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users