![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
probleme gentoo
Last Updated: Aug 16 2005 07:23, Started by
sartek
, Aug 16 2005 04:42
·
0

Posted 16 August 2005 - 04:42

sal
am instalat gentoo 2005.0 sa spune ca totul mers bine pana la primul reboot.. am inceput sa instalezi kde gnome... dar nu am putut fiindca cand am scris emerge kde are dependentia de gtk+ si am primit eroarea urmator: ... /bin/sed: can't read //usr/lib/gcc-lib/i386-pc-linux-gnu/3.3.5/libstdc++.la; No such file or directory libtool: link: //usr/lib/gcc-lib/i386-pc-linuc-gnu/3.3.5/libstdc++.la is not a valid libtool archive make[4]: ***[libpixbufloader-tiff.la] Error 1 make[4]: leaving directory /var/tmp/portage/gtk+-2.6.7/work/gtk+-2.6.7/gdk-pixbuf .. .. !!!ERROR: x11-libs/gtk+-2.6.7 faild !!!function src_compile, line 85, exitcode 2 !!!(no error message) !!!if you need support post the topmost build error, not this status message ![]() PS: twm & links & manual ctrl+c-ctrl+v rlz |
Posted 16 August 2005 - 04:44

mentionez ca am facut emerge sync si emerge -u portage
ms |
Posted 16 August 2005 - 04:50

libstdc++ ... mie imi suna ca nu ai instalat/compilat partea de c++ de la gcc.
|
Posted 16 August 2005 - 05:50

buna, /me crede ca ai dat de o problema destul de frecventa la gentoo.
Ce ai in make.conf? Pun pariu ca ai compilat pe i686 ![]() Ce gcc ai? E 3.3.5? Cred ca problema o rezolvi asa: # fix_libtool_files.sh 3.3.5 --oldarch i386-pc-linux-gnu # env-update && source /etc/profile Am dat si eu de kestia asta prin martie cand am trecut la 2005.0, si am gasit raspunsul pe forum Daca incepeai cu 2005.1 care tocmai a aparut nu cred ca te mai incurcai aici. Oricum primul lucru pe care sa-l faci dupa ce rezolvi e sa upgradezi gcc ![]() ![]() |
Posted 16 August 2005 - 07:23

pisik, on Aug 16 2005, 05:50, said: buna, /me crede ca ai dat de o problema destul de frecventa la gentoo. Ce ai in make.conf? Pun pariu ca ai compilat pe i686 :) Ce gcc ai? E 3.3.5? Cred ca problema o rezolvi asa: # fix_libtool_files.sh 3.3.5 --oldarch i386-pc-linux-gnu # env-update && source /etc/profile Am dat si eu de kestia asta prin martie cand am trecut la 2005.0, si am gasit raspunsul pe forum Daca incepeai cu 2005.1 care tocmai a aparut nu cred ca te mai incurcai aici. Oricum primul lucru pe care sa-l faci dupa ce rezolvi e sa upgradezi gcc :) Si nu din ~arch ca o sa-ti para rau dupa aia :D merci am rezolvat bine inteles am fost prima data am fost pe gentoo-forums dar pe tine te inteleg mai bine ;) si de aceea nu am instalalt 2005.1 ptca de la linuxcd.ro am comandat si au avut 2005.0 (si nu am inscriptor) :D |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users