![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Traseu Crangasi - Vitan/Mihai Bravu
Last Updated: Sep 28 2010 23:16, Started by
dorupro
, Sep 22 2010 16:32
·
0

Posted 22 September 2010 - 16:32

Un amic ma roaga sa il ajut cu raspuns la problema de mai sus. Eu am zis ca e ok pe Splai, de la Ciurel pana la Mihai Bravu (Eroilor, Unirii etc)...
Voi care credeti ca ar fi cel mai buntraseu intre locatiile mentionate? Ca si ora de plecare: Luni - vineri in jurul orei 8-8 si ceva. Daca am ales categoria gresita, rog sa fie mutat, desi eu cred ca este Ok intrucat deplasarea se face evident cu automobilul. Multumesc! Edited by dorupro, 22 September 2010 - 16:33. |
Posted 23 September 2010 - 09:24

Omul e din Bucuresti si stie drumurile sau e pasager pe aici si trebuie sa ajunga din a in b ? Daca e strain de oras cel mai bun traseu e cel mai drept, chit ca o sa stea la Piata Natiunilor Unite si Unirea de innebuneste. Daca nu, se mai discuta.
![]() Edited by filipxxx, 23 September 2010 - 09:25. |
Posted 23 September 2010 - 11:15

Daca vrei sa iti faci un traseu "ideal" pe o ruta de genu se face in felul urmator: se ia una bucata GPS, se pleaca cu vreo 2 ore inainte "deadline", o iei de-a dreptul si vezi unde se infunda (coloane, magarii de genul). Cand dai de asa ceva, incerci sa gasesti o solutie alternativa (Unirii de exemplu se poate ocoli pe toate partile, ca si Piata Natiunilor Unite, si amandoua pot fi rezolvate "dintr-un foc"). Salvezi noul drum astfel facut, iar a 2-a zi pleci la ora la care doresti, si il verifici. Traseul asta cu ocolisuri il faci in 40 min, in conditiile de trafic actuale.
|
Posted 23 September 2010 - 15:50

Multumesc de raspunsuri!
Stie drumurile dar nu a condus, adica a mers ca pasager pana acum si nu s-a preocupat de traseu. Orice idee e binevenita! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users