![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Jolicloud
Last Updated: Dec 18 2010 19:16, Started by
AlexIP
, Sep 08 2010 13:15
·
0

Posted 11 December 2010 - 22:57

Hai hai, shogune...de ce vrei sa ma chinui?
Am studiat un pic "Motho ke motho ka botho" cu "viata la consola" si inca sunt la virgula intre screen/ratpoison/i3....tot de pe la un post de-al tau cred ca mi-au venit ideile. Dar am mentionat ca sunt lenes, asa ca incep de la mijloc, cu oleaca de "reverse engineering"...adicatelea unde se poate ajunge, pana sa ma dezmortesc sa vad cum se face din "nimic". De-aia astept editia de iarna LMDE, ca au promis ca baga unele chestii din serva de pe la mint-ul "normal", ca sa il pun din cateva clickuri pe actuala tigaie de "daily use". Si dup-aia sa ma documentez. Si cu ocazia asta sa ma invat sa scap de repo-urile Ubuntu... Si pe undeva pe la "step 3"... trecem la compilari de kernel...deocamdata incerc sa resuscitez obectele dpdv hardware. Cand trec la partea soft, fii fara grija, te atac si pe tine ![]() Edited by ear1976, 11 December 2010 - 22:59. |
Posted 14 December 2010 - 10:37

Mai oameni buni, nu sunt atat de pasionat incat sa-mi configurez sistemul de operare asa de avansat. Pentru mine, un SO..e ca aerul pe care-l respiram..ne ajuta sa facem alte treburi, nu discutam tot timpul despre aerul respirat, dar pe baza lui putem desfasura tot felul de activitati.
Si inteleg..e open source..nu ai ce sa-i reprosezi, pana la urma .. dar un GIMP..nu se ridica la nivelul adobe Photoshop..si nu mai dau exemple.. iar eu nu pot sa stau sa-mi fac un GIMP al meu..nu am vocatie de asa ceva..prin urmare raman la Photoshop deocamdata. |
Posted 14 December 2010 - 14:18

GIMP ajunge pt. un home user.
Nu trebuie sa il compilezi tu sau sa il programezi, doar il instalezi si gata. PS: Eu unul vreau sa respir aer curat nu intoxicat cu mirosul MS. ![]() GIMP nu se ridica la nivelul Photoshop, dar GIMP nu costa 833.69 €. Tu ai da bani pe PHOTOSHOP ca sa scoti ochii rosii? Pt. editat fotografii merge si GIMP. |
Posted 14 December 2010 - 17:58

GIMP ajunge pt. un home user. Nu trebuie sa il compilezi tu sau sa il programezi, doar il instalezi si gata. PS: Eu unul vreau sa respir aer curat nu intoxicat cu mirosul MS. ![]() GIMP nu se ridica la nivelul Photoshop, dar GIMP nu costa 833.69 €. Tu ai da bani pe PHOTOSHOP ca sa scoti ochii rosii? Pt. editat fotografii merge si GIMP. |
Posted 18 December 2010 - 19:16

Daca nu iti ajunge GIMP (sau nu ai timp a.k.a ti-e lene sa citesti tutoriale despre cum se fac unele chestii) vezi si InkScape, e tot moaca si mai asemanator cu photoshopul.
Sau vezi Gimpshop - un gimp periat sa arate ca photoshopul. Gimp "in pielea goala" poate nu se ridica la nivelul Photoshop, dar gasesti o gramada de scripturi care "il mai ridica". Depinde si la ce vrei sa il folosesti. Uite niste exemple: http://www.scottphot...orials-of-2010/ Edited by ear1976, 18 December 2010 - 19:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users