![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Verificare stare sanatate completa in strainatate?
Last Updated: Aug 11 2010 16:03, Started by
Horsie
, Aug 09 2010 21:54
·
0

Posted 09 August 2010 - 21:54

M-am saturat de sistemul romanesc de sanatate (de stat si privat).
Am 2 hibe care nu reusesc sa le dau de cap. 1. Obosesc foarte repede la efort. Chiar lesin daca fac efort mediu la sala. 2. Un ficat gras, steatoza hepatica gradul 2->3. Nu beau deloc, nu fumez, nu am avut hepatita (testat de cateva ori). 3. Dureri atroce de spate in unele zile. Vreau recomandari la ce clinica din Ungaria/Austria sa ma pot duce pentru un control medical complet. Cand e vorba de sanatate banii nu sunt o problema |
Posted 09 August 2010 - 22:44

poate sunt putin pe langa subiect dar:
1. probleme cu inima sau cu circulatia (as fi mai sigur ca e circulatia mai grea dar nu ma pronunt ca nu-s medic) 2. Incearca sa schimbi regimul alimentar (desi e posibil sa ai ficatul "puturos" si se rezolva cu ceva pastile) 3. Daca se intampla cand se schimba vremea nu e prea grav dar nici nu am idee daca se trateaza prea usor Dau si eu o parere generala (stiu ca nu-s medic si bla bla bla pentru cine vrea s acomenteze aiurea): daca se dovedeste ca din cauza circulatiei ai unele probleme NU te sfatuiesc sa iei prea multe pastile pentru a-ti imbunatati circulatia deoarece pastilele alea nu fac decat sa-ti subtieze venele si o sa vezi peste ceva timp ce-o sa patesti DAR fiecare face ce vrea sau ce crede |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users