![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Unde e folderul Java la LG U8330?
Last Updated: Oct 15 2008 09:50, Started by
Stars
, Jul 18 2005 19:02
·
0

Posted 02 August 2005 - 17:33

ciuvak, on Aug 1 2005, 14:39, said: Dispun de untelefon LG U8330 shi cablu USb... spuneti va rog cum sa poate de conectat telefonul cu ajutorul aplicatiiei Gthing shi cablu USb, daca in rubrica unde se selecteaza portu sunt numai COM? ciuvak, de ce te chinui cu gthing? daca ai sa cauti mai sus, spre primele posturi de pe thread, ai sa gasesti un link catre o pagina de descarcare a Uploader-ului. programul merge cu LG U8330, ai aici pe thread si indicatiile de folosire, date de florincosmin, plus ditamai galeria de jocuri, furnizata tot prin bunavointa lui.. incearca-l, e mai bun decat Gthing . ![]() Edited by Stars, 02 August 2005 - 17:34. |
Posted 04 August 2005 - 08:29

Stars, on Aug 2 2005, 17:33, said: ciuvak, de ce te chinui cu gthing? daca ai sa cauti mai sus, spre primele posturi de pe thread, ai sa gasesti un link catre o pagina de descarcare a Uploader-ului. programul merge cu LG U8330, ai aici pe thread si indicatiile de folosire, date de florincosmin, plus ditamai galeria de jocuri, furnizata tot prin bunavointa lui.. incearca-l, e mai bun decat Gthing . ![]() Stars, am gasim cum se conecteaza Gting, in proprietati la modem te uiti ce port Com e indicat si cind te conectezi prin Gting aleg numarul respectiv la port COM dar nu lucreaza cind vreu sa incarc o melodie imagine sau java iese din program adica se blocheaza aplicatia...prin Uploader am incarcat niste jocuri dar din ele rar care maerg, dar acum nu mai merge cind ajung la incarcarea jocului in telefon shi selectez invia se blocheaza aplicatia... ![]() |
Posted 07 August 2005 - 13:50

va salut pe toti cei din forum.ca toti incepatorii care isi cumpara un telefon,am si eu un LG U8130 care l-am primit din italia.Problema e ca el e inca codat. Care are o idee ce sa ii fac. Am cablu de date la el, am descarcat in calculator lg uploader81xx si am gasit si path-ul de decodare pe un site.Problema e ca nu stiu cum sa introduc acel fisier (e in format .rar) in telefon.Ce trebuie sa ii fac si ce trebuioe sa folosesc pentru a-l decoda. HEELP
![]() ![]() ![]() |
Posted 07 August 2005 - 18:56

Telefoanele de la LG sunt de mai multe feluri...daca este un 8130® atunci nu este un mod free de a-l decoda trebuie sa mergi la un service GSM ...in schimb daca nu este un ® il poti decoda si tu....mai intai ia bateria jos si spune-mi daca acolo unde sunt scrise datele telefonului adica model,imei si s\n vezi un ®....ptr ca daca este un ®nu mai are rost aceasta conversatie....
|
Posted 08 August 2005 - 13:45

florincosmin, on Aug 8 2005, 02:56, said: Telefoanele de la LG sunt de mai multe feluri...daca este un 8130® atunci nu este un mod free de a-l decoda trebuie sa mergi la un service GSM ...in schimb daca nu este un ® il poti decoda si tu....mai intai ia bateria jos si spune-mi daca acolo unde sunt scrise datele telefonului adica model,imei si s\n vezi un ®....ptr ca daca este un ®nu mai are rost aceasta conversatie.... ![]() ![]() |
Posted 09 August 2005 - 01:07

Salut! Si eu am o intrebare: trebuie sa-mi iau un LG u8330 si am vazut pe net ca are memorie 23 MB! Intrebarea este cat ocupa un mp3 pe telefon si daca pot sa fac transfer de mp3 prin cablul de date.
Multumesc.. |
Posted 09 August 2005 - 09:23

Sc0rp10, on Aug 9 2005, 01:07, said: Salut! Si eu am o intrebare: trebuie sa-mi iau un LG u8330 si am vazut pe net ca are memorie 23 MB! Intrebarea este cat ocupa un mp3 pe telefon si daca pot sa fac transfer de mp3 prin cablul de date. Multumesc.. E shi normal ca se poate de copiet prin cablu de date shi ce marime va avea mp3 pe calculator tot asha shi pe telefon ![]() |
Posted 09 August 2005 - 09:28

Stars, on Jul 18 2005, 18:02, said: Am de foarte putin timp un telefon fatos (/fitos, whateva..), LG U8330. L-am luat cu tot ce-i trebuie, printre care si cablul de transfer date USB si CD de instalare cu LG Phone Manager. Problema este ca in LG Phone Manager gasesc toate folderele telefonului in afara de cel Java, ceea ce inseamna ca (..v-ati prins!) nu pot transfera jocuri si aplicatii pe el via USB! La banii care i-am dat pe el, ma cam dispera treaba asta!! ![]() Cine stie vreun soft compatibil cu U8330 cu care sa pot accesa si folderul Java? ..sau ce alte solutii aveti? Merge perfect programelul "Lg81xx uploader" iar jocuri Java pt tipul telefonului gasesti la adresa My Webpage tot pe aceasta pagina mai gasesti niste programele LG dintre care cateva foarte utile Attached Files |
Posted 09 August 2005 - 14:17

Salut! Am si eu o mare rugaminte la voi toti, in special la florincosmin. Am vazut k se descurca superrr si a oferit explicatii la toti. Mi-am luat si eu un Lg U8330, am si USB la el si CD de instalare ca marea majoritate. Am o intrebare. Dupa ce am instalat toate driverele, pun USB-ul si apoi ce se face ca sa bag muzica si poze? I dau connect si zice Connection Failed. Va rog mult dak puteti sa ma ajutati, v-as ramane recunoscatori. Mersi.
|
Posted 10 August 2005 - 01:20

1.Se poate face transfer de date prin infrarosu de pe un Nokia pe un LG sau Sony Ericsson pe un LG?
2.Care model este mai performant, LG U8330 sau LG u8130 ? Multumesc inca odata. |
|
Posted 10 August 2005 - 09:12

Eu am o rugaminte mare catre toti... unde sa poate de gasit intructiunia pentru LG U8330 in limba rusa sau romina
![]() Edited by ciuvak, 10 August 2005 - 09:14. |
Posted 10 August 2005 - 17:29

Eu am o mare problema cu Gthing asta .. ori e pc`u meu prost ori e Gthing .. il deschid .. se conecteaza .. si knd sa dau sa intru in foldere imi zice aia cu "This program has encoded an eror and must be closed lallaal....." .. ma enerveaza la culme .. stitzi vreo solutie inafara de schimbarea pc`ului ?
![]() ![]() |
Posted 10 August 2005 - 17:39

![]() ![]() |
Posted 12 August 2005 - 08:26

A mers pana la urma sa pun muzica si poze cu LG Manager, problema era ca nu inchideam clapa. Multumiri multe lui extr3mist pentru timpul acordat!
|
Posted 13 August 2005 - 12:02

stie cinea cum pot mari memoria acestiu telefon ? sau daca se poate ?
|
|
Posted 22 August 2005 - 08:48

Problema cu jocurile!!!
Am incarcat un joc cu lguploader.In memoria tel. imi arata ca la java am 400K, in lguploader la folderul java imi arata ca am 2 fisiere .jad si .jar dar cand intru in tel. la Applications-MyApplications apare:"No Applications presss Connect...." Stie cineva care e problema? |
Posted 24 August 2005 - 00:34

![]() Stars, on Jul 19 2005, 09:48, said: shugu, iti trimit o bere prin western union ![]() ![]() Shugu tks mult!muream si tot nu stiam ca pot sa bag jocuri pe un 8130!!!mersi!!!!!! ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users