![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Trasee de tip "vizita"
Last Updated: Jul 20 2010 09:34, Started by
SINEKT
, Jun 30 2010 21:53
·
0

Posted 09 July 2010 - 19:14

Edited by Evergreen, 09 July 2010 - 19:15. |
Posted 09 July 2010 - 20:27

ce masina ai de vrei sa faci-lepsa-tg secuiesc? soseaua se termina in lepsa si pana la tg secuiesc e drum forestier. pe acolo fac eu off-road
![]() |
Posted 09 July 2010 - 21:07

![]() ![]() Masina e cea de la avatar ![]() ![]() |
Posted 09 July 2010 - 21:26

""Acuma na, daca ziceti voi... asta e traseul pe care mi-l recomanda Google Maps, ca GPS nu am inca. ""
stai linistit ca si gps te baga in noroi. drumul manastirea casin-lepsa apare pe harta igo, cu toate ca e drum forestier initial construit de armata ramana in 1916, e si un monument al lui Ferdinand undeva . am intalnit odata un cielo alb cu nr de B care m-au intrebat unde iese drumul ,si cea mai tare faza, intr-o seara un TIR blocat intr-o curba, pana la urma l-au ajutat niste localnici cu un TAF sa-l scoata la drumul judetean. omul era speriat ca se intunecase si nu stia unde e in adancul padurii. eu te sfatuiesc ca inainte sa faci un traseu sa dai o cautare pe net la drumurile judetene care apar pe harta. Edited by csi1, 09 July 2010 - 21:28. |
Posted 09 July 2010 - 22:07

Drumul spre lacul Sf Ana e RUPT, lung si plin de serpentine. Eu l-am facut cu masina firmei (se intelege apropoul)!
![]() A, era sa uit, se plateste si o taxa la intrare. Pe mine taxele astea de vizitare/acces in obiective mizere pur si simplu ma demoralizeaza, drept urmare a doua oara nu mai calc pe acolo! Edited by pustiu_22, 09 July 2010 - 22:13. |
Posted 09 July 2010 - 22:09

Nu merita sa te duci la Sf Ana, o aglomeratie si o tiganie cum numai prin obor ai gasi, agomeratie e cuvantul magic .
Si o sticla la 3 sferturi de vin era acum 3 ani 20 lei . |
Posted 09 July 2010 - 23:47

Era vorba de locul in sine, nu de oameni sau de stat acolo. 10 minute daca stau si trag 2-3 poze mi-e suficient. Cat sa pot spune si eu, da dom'ne, am fost si eu acolo.
![]() |
Posted 19 July 2010 - 13:42

Pentru tine exista si GOOGLE EARTH, de ce naiba mai vrei sa ajungi la locatiitle respective?
|
Posted 20 July 2010 - 09:34

Cu mana pe inima iti zic ca in Dobrogea nu are ce vedea , doar marea sa faca vreo cateva bai in ea . Nici nu ma refer la toata Dobrogea ci doar la jud Constanta, dar daca toate drumurile care le stii sunt CT-Mangalia, CT-Cernavoda si CT-Tulcea, ai dreptate... Attached Files |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users