![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Hoteluri Loterie Egipt
Last Updated: Jan 08 2011 15:55, Started by
angelinne
, May 28 2010 21:25
·
0

Posted 06 January 2011 - 20:35

3* dupa modul de acordare al * conform tarii respective ...de asta am pus asa intrebarea ...tocmai pentru ca lumea stie ce inseamna un hotel de 3* in egipt
|
Posted 08 January 2011 - 15:55

In Egipt chiar si daca selctezi hotelul cu atentie poate fi o loterie si nu stii clar ce gasesti pana ce ajungi acolo. De exemplu hotelul Tia Heights arata excelent in poze insa acolo am fost extrem de dezamagiti de mancare si de servicii.
Prin urmare cred ca e bine sa nu te iei dupa imagini si sa nu apelezi la loterie.Rare sunt cazurile cand chiar ai noroc in conditiile in care hotelurile foarte bune din Egipt le poti numara pe degete. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users