![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Intrebare oferta last minute
Last Updated: Apr 18 2010 15:52, Started by
Cosminutzx
, Apr 18 2010 12:22
·
0

Posted 18 April 2010 - 12:22

Les détails de vos vacances
Votre séjour Xperience Club SENTIDO Oriental Dream Resort Détails de votre séjour , El Quseir, Marsa Alam, Egypte Arrivée et départ 23/04/2010 - 30/04/2010 Durée du voyage 7 nuit(s) Type de séjour 1 1 Adulte 1S Ultra All inclusive Votre transport Attention: Les heures de départ et d'arrivée sont sous réserves Aller Bruxelles - Marsa Alam Intl, Marsa Alam, EG (Classe: Économique) Départ 23/04/2010 (17:05h ) Arrivée 23/04/2010 (22:05h ) THOMAS COOK AIRLINES BELGIUM Retour Marsa Alam Intl, Marsa Alam, EG - Bruxelles (Classe: Économique) Départ 01/05/2010 (01:05h ) Arrivée 01/05/2010 (05:30h ) THOMAS COOK AIRLINES BELGIUM Voyageurs TEODOR COSMIN MARES, 20/04/1982 (Adulte, Homme) Composition du prix et données de paiement Moyen de paiement Carte de crédit Composition du prix TOTAL* EUR 650,40 PRIX DE BASE SEJOUR(1) 1 x EUR 1.009,00 = EUR 1.009,00 REDUCTION SPECIALE(1) 1 x EUR -140,00 = EUR -140,00 FRAIS ADMINISTRATIFS 1 x EUR 16,00 = EUR 16,00 SUPPLEMENT TYPE DE CHAMBRE(6*1) 6 x EUR 19,10 = EUR 114,60 REDUCTION(1) 1 x EUR -205,00 = EUR -205,00 REDUCTION RESERVATION RAPIDE(1) 1 x EUR -30,00 = EUR -30,00 REDUCTION PAR NUITEE(1*1) 1 x EUR -62,40 = EUR -62,40 REDUCTION RESERVATION RAPIDE(6*1) 6 x EUR -7,30 = EUR -43,80 CORRECTION FRAIS ADMINISTR. 1 x EUR -8,00 = EUR -8,00 Locuind in Belgia am gasit aceasta oferta last minute cu plecare vineri prind agentia Thomas Cock redusa de la 1000e la 650e hotel 5* regim ultra all inclusivve (nu stiam care e dif intre all si ultra,sunand la agentie mi s-a spus ca ultra specifica accesul gratuit la bauturi 24/24 iar minibarul din camera este gratuit,pt Egipt cred ca e interesant sa nu platesti nimic pe racoritoare avand in vedere caldura de acolo,2intrebari am sa pun: Pe site ul agentiei scrie ca pt cetatenii belgieni,ceea ce nu este cazul meu,taxa de visa este inclusa in acest tarif,fiind obligati sa aiba pasaport sau carte id + 1poza pt a fi aplicata pe un formular Eu detin pasaport romanesc valabil inca 8 ani,credeti ca voi mai plati ceva la intrare prb etc ? Iar cu privire la pret cum vi se pare ? |
Posted 18 April 2010 - 13:12

Marsa Alam e destul de mica statiunea dar poate fi o destinatie interesanta. Marea Rosie este o destinatie deosebita, litoralul are aspecte exotice, marea e suberba ( pt scuba diving si nu numai), pacat doar ca dincolo de resorturi domneste desertul + saracia si mizeria.
Hotelul e ok dar 5 stele de la egipteni nu sunt acelasi lucru cu 5 stele din Europa ! Totusi din ce am vazut pe site-urile de review-uri e un hotel bun. Cu taxa de viza nu stiu incearca sa afli detalii de la agentie. Pretul acum e ok, 1000 euro era ft. mult. E o oferta ok, nimic deosebit. E poate un pic cam riscant acum sa pleci din Europa pana nu se opreste eruptia vulcanica pt. ca chiar daca se suspenda interdictia de zbor ( care e valabila si in Belgia din cate stiu) pana continua eruptia sunt oricand sanse sa revina un nor de cenusa catre Europa si din nou sa se suspende pt. cateva zile cursele aeriene. Este caz de forta majora si compania aeriana si de turism nu-ti va plati nimic si va trebui sa te descurci acolo cu cazarea inca cateva zile. Edited by MD, 18 April 2010 - 13:23. |
Posted 18 April 2010 - 15:52

Marsa Alam e destul de mica statiunea dar poate fi o destinatie interesanta. Marea Rosie este o destinatie deosebita, litoralul are aspecte exotice, marea e suberba ( pt scuba diving si nu numai), pacat doar ca dincolo de resorturi domneste desertul + saracia si mizeria. Hotelul e ok dar 5 stele de la egipteni nu sunt acelasi lucru cu 5 stele din Europa ! Totusi din ce am vazut pe site-urile de review-uri e un hotel bun. Cu taxa de viza nu stiu incearca sa afli detalii de la agentie. Pretul acum e ok, 1000 euro era ft. mult. E o oferta ok, nimic deosebit. E poate un pic cam riscant acum sa pleci din Europa pana nu se opreste eruptia vulcanica pt. ca chiar daca se suspenda interdictia de zbor ( care e valabila si in Belgia din cate stiu) pana continua eruptia sunt oricand sanse sa revina un nor de cenusa catre Europa si din nou sa se suspende pt. cateva zile cursele aeriene. Este caz de forta majora si compania aeriana si de turism nu-ti va plati nimic si va trebui sa te descurci acolo cu cazarea inca cateva zile. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users