Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Avira Premium Security Suite 10 - FINAL

- - - - -
  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#37
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ce configuratie ai ?

#38
Serg1uu

Serg1uu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 30.03.2009
windows xp sp2
AMD Sempron 2200+ ~1.50 Ghz
512 MB RAM
Ati radeon 9250
Motherboard Abit NF7(-S) v2.0

Edited by Serg1uu, 22 April 2010 - 14:53.


#39
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Cam slabut. Mai ales, ram putin.

#40
Serg1uu

Serg1uu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 30.03.2009
si nu pot face nimic ca sa numai am 20 fps cand intru pe Steam din cs ? :|

#41
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Sa mai investesti in PC sau sa incerci alt antivirus mai light(avast, nod32, etc).

#42
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 14.01.2008
Unde pot raporta un site de pishing sau daunator pe care sa il blocheze Avira ?

...pt ca doar posibilitatea de a trimite un fisier la analiza am gasit , in schimb nicaieri nu am gasit sa pot raporta un site daunator pe care sa il blocheze.

Multumesc.. :peacefingers:


Cu respect...

#43
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Trimite-mi mie pe PM si le dau eu.

Si scoate site-ul din semnatura.

#44
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 14.01.2008
multumesc de intentie dar doream sa stiu unde pot EU sa trimit....

In alta ordine de idei si un pic off topic...am primit de la un amic (  :curse: )un fisier  nume.exe sub forma de wordpad si de cand am dat click pe el mi se deschide si se inchide succesiv cd rom -ul la 10 secunde . Ce mama naibi sa fac acu? Avira ma atentionase ( am dat ignore la alerta , foarte desteapta faza ):naughty: )...acum la sters respectivul fisier dar cd rom-ul se deschide si se inchide in continuare chiar si dupa restart...

#45
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,229
  • Înscris: 10.02.2006

View Postscorpyo, on 18th June 2010, 14:06, said:

multumesc de intentie dar doream sa stiu unde pot EU sa trimit....

In alta ordine de idei si un pic off topic...am primit de la un amic (  :curse: )un fisier  nume.exe sub forma de wordpad si de cand am dat click pe el mi se deschide si se inchide succesiv cd rom -ul la 10 secunde . Ce mama naibi sa fac acu? Avira ma atentionase ( am dat ignore la alerta , foarte desteapta faza ):naughty: )...acum la sters respectivul fisier dar cd rom-ul se deschide si se inchide in continuare chiar si dupa restart...
Scorpyo, Avira foloseste, printre altele, baza de date PhishTank: http://www.phishtank.com/
Daca trimiti acolo un fisier va fi detectat si de Avira cat de curand.

De asemenea poti trimite site-ul suspect la [email protected]

Legat de programelul respectiv era un JOKE, nu? Deschide un topic nou si posteaza un log HiJackThis. Cel mai probabil e doar un proces activ care porneste odata cu Windows-ul si va trebui inchis.

#46
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 14.01.2008
multumesc de ajutor  pykko,asa am sa fac... Numai sa ajung acasa, acum sunt deja la work. Cu respect...

#47
capone_ro

capone_ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 28.09.2009
Salutare, am o problema cu Avira Premium Security Suite .. nu este activat Antivir Guardul si nici nu il pot activa.
Folosesc licenta de 90 zile gratuit.

#48
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ai incercat o reinstalare/reparare ?!

#49
capone_ro

capone_ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 28.09.2009
Da am reinstalat si observ ca problema apare dupa ce introduc licenta oferita de Avira, aceia gratuita 90 zile.

Edited by capone_ro, 30 June 2010 - 19:28.


#50
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,229
  • Înscris: 10.02.2006

View Postcapone_ro, on 30th June 2010, 20:27, said:

Da am reinstalat si observ ca problema apare dupa ce introduc licenta oferita de Avira, aceia gratuita 90 zile.
La introducerea licentei de 90 de zile primesti vreun mesaj? Daca da, care este acela?

Incearca sa rulezi programul in modul trial pentru cateva zile si vezi ce se intampla.

#51
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Licenta ai luat-o din promotia oficiala de pe site sau ai descarcat-o de prin alta parte ?!

#52
capone_ro

capone_ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 28.09.2009
Pikko: La introducerea licentei de 90 de zile nu am primit nici un mesaj totul a fost ok pana dupa ce mi-a cerut restart am dat restart si nu mai pornea si nici nu puteam porni manual antivirguard-ul.\

crysty2k5: Licenta este luata urmand instructiunile de aici

L.E. Am reinstalat pt. a 3-a oara, de data asta dupa dezinstalare am curat registri si am curatat si SO- ul cu CCleaner, apoi am instalat Avira si vad ca acum merge OK. Sper sa nu mai am probleme. Mersi de ajutor.

L.E.2 La prima si a doua instalare debifam Firewallul din avira pt. ca nu am nevoie de el, am comodo, a treia oara l-am lasat asa cum era standard, si cu firewal-ul respectiv desi folosesc si Comodo. Momentan nu mai sunt probleme, ciudat oricum.

#53
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,229
  • Înscris: 10.02.2006

View Postcapone_ro, on 30th June 2010, 21:11, said:

L.E.2 La prima si a doua instalare debifam Firewallul din Avira pt. ca nu am nevoie de el, am comodo, a treia oara l-am lasat asa cum era standard, si cu firewal-ul respectiv desi folosesc si Comodo. Momentan nu mai sunt probleme, ciudat oricum.
Dezactiveaza firewall-ul Comodo in cazul acesta. Nu este deloc recomandat, ba chiar este interzis sa ai doua programe firewall active.

#54
capone_ro

capone_ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 28.09.2009
Am dezinstalat Comodo si raman cu firewal-ul din Avira.
Mersi de sfaturi.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate