![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Firefox nu incarca fontul dorit
Last Updated: Feb 18 2010 21:12, Started by
Spyrex63
, Feb 12 2010 09:19
·
0

Posted 12 February 2010 - 09:19

Salut.
Am o pagina web in care folosesc fonturi speciale , pe care le incarc cu ajutorul CSS prin @font-face. Am incarcat astfel 2 fonturi , iar problema e ca Firefox nu aplica unul din aceste fonturi. Opera si Chrome aplica font-ul fara probleme , insa firefox nu. Ma poate ajuta cineva ? |
Posted 12 February 2010 - 09:45

Verifica mai intai daca problema ta este cea de aici : http://forum.softped...howtopic=621635
|
Posted 12 February 2010 - 10:15

Are aceeasi extensie ca restul fonturilor ? daca nu fa-i o conversie
Verifica daca este downloadat de Firefox cu firebug (tab-ul Net). Daca nu este, posibil sa fie o problema de denumire sau de path. Ai putea sa redenumesti unul din fonturile care merg si sa il suprascrii, daca se incarca atunci e gresit formatul/extensia sau poate chiar fontul are date incorecte, daca nu se incarca inseamna ca este o problema de denumire sau de path. |
Posted 12 February 2010 - 18:54

Are aceeasi extensie ca restul fonturilor ? daca nu fa-i o conversie Verifica daca este downloadat de Firefox cu firebug (tab-ul Net). Daca nu este, posibil sa fie o problema de denumire sau de path. Ai putea sa redenumesti unul din fonturile care merg si sa il suprascrii, daca se incarca atunci e gresit formatul/extensia sau poate chiar fontul are date incorecte, daca nu se incarca inseamna ca este o problema de denumire sau de path. |
Posted 12 February 2010 - 20:39

Ai verificat in tabul Net al lui Firebug, cum ti s-a spus?
Poti arata o pagina functionala in celelalte browsere, care nu merge sub firefox? Una publica, nu doar codul. |
Posted 12 February 2010 - 20:47

Ai verificat in tabul Net al lui Firebug, cum ti s-a spus? Poti arata o pagina functionala in celelalte browsere, care nu merge sub firefox? Una publica, nu doar codul. Fontul nu este aplicat la logo , shi in sidebar la titlurile subcategoriilor (in firefox). @font-face { font-family: 'friends'; src: url(gregor.woff) format("woff"), src: url('gregor.eot'); src: local('friends'), local('friends'), url('Gregor.ttf') format('truetype'); } Attached Files |
Posted 12 February 2010 - 22:03

Eu ziceam sa pui o pagina de demo online, publica, sa testam noi, nu screenshot.
Pana sa faci asta, vezi ca ai mai multe atribute "src", doar unul e necesar si suficient. Iar in CSS, fiecare pereche atribut/valoare se termina in ";". |
Posted 17 February 2010 - 20:42

Scuzati pentru ca postez asha tirziu , dar am fost cam ocupat.
Deci , pagina este aici : http://phxcreativ.com/made/index.html Am si atasat un screen din File Menager. Daca tot va uitati peste pagina , ati putea sa-mi spuneti cum rezolv problema cu transparenta imaginilor din josul paginilor (MOST COMMENTED , FLICKRAR , TWETHERS). "Parent-ul" acestor imagini au opacity: 0,7. Multumesc. Attached FilesEdited by Spyrex63, 17 February 2010 - 20:43. |
Posted 17 February 2010 - 21:11

Aici functioneaza perfect. Inseamna ca firefox-ul tau blocheaza ceva. Folosesc FF 3.6 sub linux. Am dezactivat temporar in firebug fontul, ai aici
inainte [ http://i46.tinypic.com/2qt8i12.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] si dupa: [ http://i48.tinypic.com/1qiko1.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Creaza un profil gol in FF si testeaza cu el, sa vezi daca se vede bine apoi. "firefox.exe -ProfileManager" |
Posted 17 February 2010 - 21:12

Am rugat prietenii sa testeze , toti care au incercat in Firefox pe windows (xp/7) au intimpinat aceeasi problema , fontul nu este aplicat. Nu am pe nimeni pe Linux , shi nu am testat , insa pe Windows , problema este prezenta.
|
|
Posted 17 February 2010 - 22:20

Se reproduce pe windows.
Daca schimb intre tipurile homework.ttf merge si gregor.ttf nu, desi sunt definite la fel. Daca descarc font-urile preview-ul din windows le vede pe ambele si par valide. Nu prea vad ce sa fie decat fie un bug in Firefox (eu am 3.5.7) sau o problema cu credentialele. Singurele diferente sunt ca homework are copyright si este de tip "Preview/Print" iar gregor nu are si este de tip "Installable". |
Posted 18 February 2010 - 17:52

Se reproduce pe windows. Daca schimb intre tipurile homework.ttf merge si gregor.ttf nu, desi sunt definite la fel. Daca descarc font-urile preview-ul din windows le vede pe ambele si par valide. Nu prea vad ce sa fie decat fie un bug in Firefox (eu am 3.5.7) sau o problema cu credentialele. Singurele diferente sunt ca homework are copyright si este de tip "Preview/Print" iar gregor nu are si este de tip "Installable". Exista vre-un hack in CSS prin care sa pot aplica un font doar in firefox ? |
Posted 18 February 2010 - 18:07

Incearca programul asta http://www.andrew.cm...user/twm/embed/
Daca nu merge, incearca programul si pe homework.TTF sa vezi daca nu cumva il strica si pe el, macar sa vedem daca este de la embedabillity sau nu. |
Posted 18 February 2010 - 18:14

Incearca programul asta http://www.andrew.cm...user/twm/embed/ Daca nu merge, incearca programul si pe homework.TTF sa vezi daca nu cumva il strica si pe el, macar sa vedem daca este de la embedabillity sau nu. |
Posted 18 February 2010 - 19:38

In final problema este de la fontul in sine sau un bug la Firefox ce se reproduce pe fontul respectiv.
Am uloadat fontul re-compresat care functioneaza (cu toate ca am pastrat aceleasi detalii de autor si embedability). Cu tool-ul care l-am folosit eu se pierde din calitate, dar poti gasi altul, doar sa stii ca problema este de la el si nu de la CSS-ul tau. Attached FilesEdited by senoctar, 18 February 2010 - 19:38. |
|
Posted 18 February 2010 - 20:05

In final problema este de la fontul in sine sau un bug la Firefox ce se reproduce pe fontul respectiv. Am uloadat fontul re-compresat care functioneaza (cu toate ca am pastrat aceleasi detalii de autor si embedability). Cu tool-ul care l-am folosit eu se pierde din calitate, dar poti gasi altul, doar sa stii ca problema este de la el si nu de la CSS-ul tau. In legatura cu problema de opacity ma puteti ajuta ? Am incercat sa scot acele imagini in afara 'parentul-ui' care are opacity , insa e cam complicat shi se primeste urit. Am incercat sa pun " opacity :1 " la acele imagini , insa nu se schimba nimic. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users