![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
94.8Mhz - Costesti [ Arges ]
Last Updated: Jan 31 2014 01:19, Started by
edyttzu
, Nov 17 2009 15:09
·
0

Posted 21 November 2009 - 18:12

Se mai auzea bine inspre nord, pana la Statiunea de cercetare ALBOTA. Il prindeam si cu radioul de pe telefonul mobil, aflandu-ma in maxi-taxi. Imi aduc aminte ce frumoasa era emisia locala la inceput. Cu DJ Fany si Florin Moraru. O zi era unul,alta zi celalalt. Dupa ce administratia postului a fost preluata de FINEX au venit Lavinia si Dl. Dinu care ne animau serile. Si nu in ultimul rand vreau sa il amintesc si pe Florin Nicolae. Pentru mine toti ocupa acelasi rand: PRIMUL. Au mai prezentat si DJ Bogdan si o fata super draguta si de gasca din Zorile (pe care o rog mult de tot sa ma ierte ca imi scapa acum numele). Imi e tare dor de acele vremuri... Se aude pana la peco Petrom de la iesire din Albota spre Pitesti ..... Mai multe detalii despre fata din Zorile? Eu stau in Zorile ( am casa acolo - pe Piscului ) ... Oare mai se duce cineva sa-i mai dea drumu curand ... ca 94.8 sta in blanc de aproape 2 luni ?
Promit ca in cursul serii de sambata am sa pun si o fotografie a cladirii, deoarece, din pacate, nu mai am acces la studio. Oricum nu mai e nimeni acolo. ![]() |
Posted 22 November 2009 - 12:37

Se aude pana la peco Petrom de la iesire din Albota spre Pitesti ..... Mai multe detalii despre fata din Zorile? Eu stau in Zorile ( am casa acolo - pe Piscului ) ... Oare mai se duce cineva sa-i mai dea drumu curand ... ca 94.8 sta in blanc de aproape 2 luni ? Poza? Sa se lamurearca lumea ![]() Cladirea cu studioul este cu fata la nord. Tot de aici emitea terestru si PRIMA TV. Attached FilesEdited by costi_ionita79, 22 November 2009 - 12:40. |
Posted 22 November 2009 - 13:40

Amplasamentul e bine ales.
Dar PRIMA TV nu mai emite sau care e faza? |
Posted 22 November 2009 - 13:52

Posted 22 November 2009 - 16:18

Panourile radiante pentru emisie TV terestru sunt inca acolo sus pe pilon. Acesta este vizibil si din tren, pe langa partea dreapta a garii din Costesti. Cat despre 94,8, avea semnal bun pe radio de mp3 in tren doar de la 1-2 km inainte de oras si inca 1-2 dupa, imi inspira o putere de emisie foarte mica. Am surprins doar Radio Total in iarna 2007-2008 si apoi Gold FM in vara 2008. Receptia de pe satelit era zob, cu intreruperi dese, iar sunetul era praf.
Costi, tu nu poti verifica daca mai emite PRIMA? Un amarat de dipol sau chiar o sarma sa bagi in TV nu ai? Edited by Neaceasca85, 22 November 2009 - 16:19. |
Posted 22 November 2009 - 16:54

O sa verific. Stiu ca prindeam cand aveam antena de la TV Cablu. O sa mai incerc zilele astea.
|
Posted 22 November 2009 - 19:43

Antena de pe blocul cu Son a cui e? |
Posted 22 November 2009 - 21:55

Posted 22 November 2009 - 23:14

Nu se mai prinde nimic. Am incercat cu un coaxial, dar fara sa il leg la vre-un element. Asta vara am incercat cu o antena de camera si nu se prindea. Oricum, si pe radio e blank.
|
Posted 22 November 2009 - 23:24

Sigur e PRIMA TV? Pe site-ul CNA spune ca ar fi vorba de ALPHA TV canal 40.
|
|
Posted 23 November 2009 - 00:19

Au avut cateva emisiuni locale pe la inceput si atunci intra ALPHA, tot in loc de PRIMA. Apoi au retransmis terestru nonstop postul PRIMA TV. Dar sa discutam doar de radio. Sunt curios cand vor relua emisia pe 94.8. Daca dai scanare automata a frecventelor, frecventa este gasita, dar, asa cum am spus, e blank. Din ce au cerut la CNA, vor sa bage REALITATEA FM.
|
Posted 23 November 2009 - 07:07

Atunci de ce dureaza aa mult? N-au primit aprobarea inca?
|
Posted 23 November 2009 - 12:09

Aprobarea au primit-o la sfarsitul lunii septembrie. Acum totul tine de REALITATEA-CATAVENCU. Nu cred ca o sa emita prea curand. Am vorbit saptamana trecuta cu unul dintre ultimii DJ ai postului si nu stia nimic de soarta acestei frecvente.
|
Posted 23 November 2009 - 16:42

Ori nu se grabesc sa bage REALITATEA FM la Costesti.
|
Posted 24 November 2009 - 17:02

Posted 24 November 2009 - 17:45

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users